Hükümet, ona karşı çıkan herkesi suikasta uğratıyor, bombalıyor, işgal ediyor, hapsediyor, dövüyor, tehdit ediyor, korkutuyor, ancak aynı anda sizi şiddetsizliğin ona karşı savaşmanın tek yolu olduğuna inandırıyor.
Kurbanlarına bunu konuşmayı öğreten bir kabadayı gibi.
Kırıkkale dan kimler var. En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. . Selam web siten yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 422
Aksaray dan kimler var. En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. . selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 245
Sivas merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, saolun 04-12-2020 20:55:20
Çankırı merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfa vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:03:45
Slm bu web sitesi inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım
Mrb sayfan inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Slm sayfan inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Hasan – 240
Yalova merkezden ben . Merhaba herkese sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 26-12-2020 00:39:59
Şırnak dan kimler var. En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. . Selamın aleyküm bu web sitesi valla dikkatimi çekti, şukuladım , Gürbüz – 61
Bu konu : ” En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. ” çok güzel. Selamlar sayfa cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 191
Tekirdağ merkezden ben . selamun aleyküm siteniz vallaha mükemmel, sağolun 20-01-2021 05:30:40
Merhabalar sayfa vallaha billaha mükemmel, saolun
Kars merkezden ben emin. Merhaba siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 28-01-2021 16:48:28
Şanlıurfa dan kimler var. En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. . Merhaba web sitesi ciddiyim güzel, sağolun , ziya – 251
selamun aleyküm paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, saolun
Bolu merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 31-01-2021 13:53:21
Muğla merkezden ben doruk. Selamlar siten inan ki çok güzel, face de paylaştım 03-02-2021 01:19:44
Merhaba herkese paylaşımınız harbiden iyi, teraziye tıkladım
Kırklareli dan kimler var. En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. . Slm siteniz süper ötesi iyi, saolun , – 335
Bu konu : ” En büyük komplo, insanları şiddetsizliğin tek çözüm olduğuna inandırmaktır. ” çok güzel. Slm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, şukuladım , ali – 296
merhaba arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Hatay merkezden ben ahmet. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok güzel, teşekkürler 13-02-2021 01:58:12