* komplo (başlığında yazım hatası)

En iyi koronavirüs komplo teorisi “bir virüs bile olmadığını” iddia ediyor.

Anlayamıyorum, ancak tek bir mantıklı açıklama uzaktan bile mümkün gibi görünse de (ciddi hava kirliliği krizleri için bir kapak hikayesi olduğu) – ancak bu durumda, milyarlarca insan olumsuz etkilenecektir, 2 Dünya çapında bildirilen milyon vaka.

“Koronavirüs yok” komplosunun ya da bağlantılı “koronavirüs denyelerinin” inananlarından / çoğaltıcılarından biri misiniz? Son olaylar / haberler / önlemler için açıklamanız nedir?

Düşünceler?

https://thumbs.gfycat.com/ImpoliteSociableIsopod-size_restricted.gif

Author

112 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-04-2020 09:21:59

  2. selamun aleyküm sayfanız harbiden çok iyi, facebookta paylaştım

  3. selamun aleyküm web siten inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Merhabalar siten gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  5. Trabzon merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfa inan ki iyi, facebookta paylaştım 20-04-2020 22:19:43

  6. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, saolun

  7. Karaman merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 23-04-2020 04:54:15

  8. Sinop merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım 25-04-2020 20:43:59

  9. Elazığ merkezden ben doruk. Merhaba siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2020 08:07:31

  10. Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 27-04-2020 20:04:34

  11. Mrb bu web sitesi ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım

  12. Ordu merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:49:14

  13. Mersin merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın valla çok iyi, teşekkürler 03-05-2020 21:54:22

  14. İstanbul merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 03-05-2020 21:54:26

  15. Merhabalar paylaşımın yeminle mükemmel, teraziye tıkladım

  16. Trabzon merkezden ben ziya. Selam web siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 03-05-2020 21:54:30

  17. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:54:31

  18. selam arkadaşlar sayfan gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  19. Balıkesir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız inanki mükemmel, face de paylaştım 03-05-2020 21:54:35

  20. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  21. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha çok güzel, teşekkürler

  22. Hatay merkezden ben Emine. Selam herkese web siten inan ki iyi, linkedinde paylaştım 03-05-2020 21:54:44

  23. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım

  24. Bayburt merkezden ben Aylin. Selam herkese siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 05-05-2020 02:13:18

  25. Uşak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 10-05-2020 14:25:16

  26. selamun aleyküm paylaşım yeminle hayran bıraktı, şukuladım

  27. Aksaray merkezden ben gaye. Selam web sitesi vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-05-2020 02:49:15

  28. Konya merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 13-05-2020 09:10:58

  29. Çorum merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:39:47

  30. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim mükemmel, tebrikler

  31. Karaman merkezden ben ziya. Slm paylaşımın gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 22-05-2020 06:31:09

  32. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha çok iyi, face de paylaştım

  33. Niğde merkezden ben Emine. Merhaba web siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 04-06-2020 16:57:33

  34. Afyon merkezden ben doruk. Mrb siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, saolun 08-06-2020 06:32:58

  35. Karaman merkezden ben doruk. Selamlar web siten harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 11-06-2020 20:53:46

  36. Balıkesir merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, teşekkürler 18-06-2020 22:36:28

  37. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle iyi, twitter da paylaştım

  38. Selam paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  39. Selamlar paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  40. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  41. Selamlar sayfan yeminle hayran edici, face de paylaştım

  42. Yalova merkezden ben Aylin. Mrb web siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-08-2020 10:34:02

  43. Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:09:31

  44. Eskişehir merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, tebrikler 10-08-2020 00:10:45

  45. Adıyaman merkezden ben ali. Selam paylaşımın inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 12-08-2020 10:47:16

  46. Merhaba herkese sayfanız yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  47. Malatya merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 17-08-2020 12:00:56

  48. Selam herkese siten süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım

  49. Ordu merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-09-2020 07:26:25

  50. Gürbüz Reply

    Konya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 09-09-2020 08:08:31

  51. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar sayfanız inan ki dikkatimi çekti, tebrikler

  52. Manisa merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran edici, tebrikler 15-09-2020 11:22:31

  53. Van merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, şukuladım 02-10-2020 11:33:14

  54. Merhabalar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  55. Nevşehir merkezden ben Emine. Mrb paylaşımın valla çok iyi, facebookta paylaştım 11-10-2020 06:45:26

  56. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Mrb sayfan süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 315

  57. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Merhaba sayfanız yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , – 416

  58. Giresun dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Selam paylaşımınız vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , hatice – 46

  59. Hakkari dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha mükemmel, saolun , banu – 183

  60. Amasya merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 31-10-2020 13:30:04

  61. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok iyi, saolun , Aylin – 331

  62. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz güzel, face de paylaştım

  63. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  64. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha hayran edici, tebrikler , ali – 27

  65. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , banu – 470

  66. Rize dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Selam bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 266

  67. Eskişehir merkezden ben memo. Selam herkese paylaşım vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 08-12-2020 21:38:34

  68. Malatya dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Merhaba herkese siten süper ötesi çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 298

  69. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım

  70. Kars dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler , banu – 471

  71. Konya dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Merhaba herkese siten inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 319

  72. Erzincan merkezden ben memo. Selamlar paylaşımın valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 02-01-2021 06:02:25

  73. Selamlar siten inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  74. Niğde merkezden ben ahmet. Merhabalar siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun 10-01-2021 00:08:20

  75. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam siteniz vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 13

  76. elif yılmaz Reply

    Sinop merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz inanki hayran bıraktı, şukuladım 17-01-2021 14:38:31

  77. Afyon merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın valla iyi, teşekkürler 20-01-2021 18:56:16

  78. Selam herkese paylaşım süper ötesi çok iyi, teşekkürler

  79. selamun aleyküm sayfan inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  80. Eskişehir dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Selam herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , ziya – 62

  81. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 34

  82. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , emin – 177

  83. Selam herkese paylaşımın inanki dikkat çekici, saolun

  84. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım , gaye – 349

  85. Gürbüz Reply

    Selamlar siten inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun

  86. Sakarya dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , emin – 198

  87. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , emin – 47

  88. Kars merkezden ben emin. Merhaba sayfa ciddiyim iyi, face de paylaştım 17-02-2021 11:58:50

  89. Karabük dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar siteniz valla güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 190

  90. Merhabalar web siteniz gerçekten iyi, linkedinde paylaştım

  91. elif yılmaz Reply

    Sinop dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Slm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , elif yılmaz – 378

  92. Kırıkkale merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz inanki mükemmel, tebrikler 04-03-2021 03:15:54

  93. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Merhabalar web siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 461

  94. Van merkezden ben memo. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 27-03-2021 05:51:09

  95. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun , elif yılmaz – 365

  96. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım , – 224

  97. Bolu merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 17-04-2021 12:25:23

  98. Düzce dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Merhabalar sayfanız yeminle güzel, face de paylaştım , gaye – 365

  99. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , memo – 51

  100. Van dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Mrb web siten harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 488

  101. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım , elif yılmaz – 353

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link