Kategoriler
Genel

En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)?

* komplo (başlığında yazım hatası)

En iyi koronavirüs komplo teorisi “bir virüs bile olmadığını” iddia ediyor.

Anlayamıyorum, ancak tek bir mantıklı açıklama uzaktan bile mümkün gibi görünse de (ciddi hava kirliliği krizleri için bir kapak hikayesi olduğu) – ancak bu durumda, milyarlarca insan olumsuz etkilenecektir, 2 Dünya çapında bildirilen milyon vaka.

“Koronavirüs yok” komplosunun ya da bağlantılı “koronavirüs denyelerinin” inananlarından / çoğaltıcılarından biri misiniz? Son olaylar / haberler / önlemler için açıklamanız nedir?

Düşünceler?

https://thumbs.gfycat.com/ImpoliteSociableIsopod-size_restricted.gif

“En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)?” için 39 yanıt

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-04-2020 09:21:59

Trabzon merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfa inan ki iyi, facebookta paylaştım 20-04-2020 22:19:43

Karaman merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 23-04-2020 04:54:15

Sinop merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım 25-04-2020 20:43:59

Elazığ merkezden ben doruk. Merhaba siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2020 08:07:31

Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 27-04-2020 20:04:34

Ordu merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:49:14

İstanbul merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 03-05-2020 21:54:26

Trabzon merkezden ben ziya. Selam web siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 03-05-2020 21:54:30

Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:54:31

Balıkesir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız inanki mükemmel, face de paylaştım 03-05-2020 21:54:35

Hatay merkezden ben Emine. Selam herkese web siten inan ki iyi, linkedinde paylaştım 03-05-2020 21:54:44

Bayburt merkezden ben Aylin. Selam herkese siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 05-05-2020 02:13:18

Uşak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 10-05-2020 14:25:16

Aksaray merkezden ben gaye. Selam web sitesi vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-05-2020 02:49:15

Konya merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 13-05-2020 09:10:58

Çorum merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:39:47

Karaman merkezden ben ziya. Slm paylaşımın gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 22-05-2020 06:31:09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir