En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)?

* komplo (başlığında yazım hatası)

En iyi koronavirüs komplo teorisi “bir virüs bile olmadığını” iddia ediyor.

Anlayamıyorum, ancak tek bir mantıklı açıklama uzaktan bile mümkün gibi görünse de (ciddi hava kirliliği krizleri için bir kapak hikayesi olduğu) – ancak bu durumda, milyarlarca insan olumsuz etkilenecektir, 2 Dünya çapında bildirilen milyon vaka.

“Koronavirüs yok” komplosunun ya da bağlantılı “koronavirüs denyelerinin” inananlarından / çoğaltıcılarından biri misiniz? Son olaylar / haberler / önlemler için açıklamanız nedir?

Düşünceler?

https://thumbs.gfycat.com/ImpoliteSociableIsopod-size_restricted.gif

“En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)?” üzerine 86 yorum

  1. Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-04-2020 09:21:59

    Cevapla
  2. Trabzon merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfa inan ki iyi, facebookta paylaştım 20-04-2020 22:19:43

    Cevapla
  3. Karaman merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 23-04-2020 04:54:15

    Cevapla
  4. Sinop merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım 25-04-2020 20:43:59

    Cevapla
  5. Elazığ merkezden ben doruk. Merhaba siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2020 08:07:31

    Cevapla
  6. Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 27-04-2020 20:04:34

    Cevapla
  7. Ordu merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:49:14

    Cevapla
  8. İstanbul merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 03-05-2020 21:54:26

    Cevapla
  9. Trabzon merkezden ben ziya. Selam web siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 03-05-2020 21:54:30

    Cevapla
  10. Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:54:31

    Cevapla
  11. Balıkesir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız inanki mükemmel, face de paylaştım 03-05-2020 21:54:35

    Cevapla
  12. Hatay merkezden ben Emine. Selam herkese web siten inan ki iyi, linkedinde paylaştım 03-05-2020 21:54:44

    Cevapla
  13. Bayburt merkezden ben Aylin. Selam herkese siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 05-05-2020 02:13:18

    Cevapla
  14. Uşak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 10-05-2020 14:25:16

    Cevapla
  15. Aksaray merkezden ben gaye. Selam web sitesi vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-05-2020 02:49:15

    Cevapla
  16. Çorum merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:39:47

    Cevapla
  17. Niğde merkezden ben Emine. Merhaba web siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 04-06-2020 16:57:33

    Cevapla
  18. Balıkesir merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, teşekkürler 18-06-2020 22:36:28

    Cevapla
  19. Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:09:31

    Cevapla
  20. Ordu merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-09-2020 07:26:25

    Cevapla
  21. Konya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 09-09-2020 08:08:31

    Cevapla
  22. Manisa merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran edici, tebrikler 15-09-2020 11:22:31

    Cevapla
  23. Van merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, şukuladım 02-10-2020 11:33:14

    Cevapla
  24. Nevşehir merkezden ben Emine. Mrb paylaşımın valla çok iyi, facebookta paylaştım 11-10-2020 06:45:26

    Cevapla
  25. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Mrb sayfan süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 315

    Cevapla
  26. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Merhaba sayfanız yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , – 416

    Cevapla
  27. Giresun dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Selam paylaşımınız vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , hatice – 46

    Cevapla
  28. Hakkari dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha mükemmel, saolun , banu – 183

    Cevapla
  29. Amasya merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 31-10-2020 13:30:04

    Cevapla
  30. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok iyi, saolun , Aylin – 331

    Cevapla
  31. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha hayran edici, tebrikler , ali – 27

    Cevapla
  32. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , banu – 470

    Cevapla
  33. Rize dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Selam bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 266

    Cevapla
  34. Eskişehir merkezden ben memo. Selam herkese paylaşım vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 08-12-2020 21:38:34

    Cevapla
  35. Malatya dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Merhaba herkese siten süper ötesi çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 298

    Cevapla
  36. Kars dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler , banu – 471

    Cevapla
  37. Konya dan kimler var. En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? . Merhaba herkese siten inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 319

    Cevapla
  38. Erzincan merkezden ben memo. Selamlar paylaşımın valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 02-01-2021 06:02:25

    Cevapla
  39. Niğde merkezden ben ahmet. Merhabalar siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun 10-01-2021 00:08:20

    Cevapla
  40. Bu konu : ” En iyi koronavirüs conpsiracy teorisini anlamıyorum (hiç virüs olmadığını)? ” çok güzel. Selam siteniz vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 13

    Cevapla
  41. Sinop merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz inanki hayran bıraktı, şukuladım 17-01-2021 14:38:31

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link