Epifani 6 Ocak
1 büyük harfle yazılmış: 6 Ocak, Mesih’in Yahudi olmayanlara ilk tezahürü olarak Magi’nin gelişinin anısına veya Mesih’in vaftizinin anısına Doğu Kilisesi’nde bir kilise festivali olarak kutlandı
2: özellikle ilahi bir varlığın görünümü veya tezahürü
(1): bir şeyin esas niteliğinin veya anlamının genellikle ani tezahürü veya algısı
(2): genellikle basit ve çarpıcı bir şey (bir olay gibi) aracılığıyla gerçekliğin sezgisel olarak kavranması
(3): aydınlatıcı bir keşif, farkındalık veya ifşa b: açıklayıcı bir sahne veya an
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 05-01-2021 17:10:05
Bu konu : ” Epifani 6 Ocak ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , elif yılmaz – 151
Çankırı merkezden ben . selamun aleyküm paylaşım gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım 05-01-2021 19:24:56
Merhabalar sayfan vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar web sitesi valla hayran bıraktı, şukuladım
merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Osmaniye dan kimler var. Epifani 6 Ocak . Selamlar paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, saolun , mehmet – 384
Tokat merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-01-2021 02:53:18
Balıkesir merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız inanılmaz çok iyi, face de paylaştım 18-01-2021 04:01:18
Merhaba herkese sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun
Bu konu : ” Epifani 6 Ocak ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , emin – 141
Nevşehir merkezden ben Hasan. Merhaba web siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2021 18:24:13
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese bu web sitesi cidden mükemmel, tebrikler 02-02-2021 01:57:05
Erzurum merkezden ben doruk. Selam paylaşım valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 05-02-2021 01:53:04
Siirt dan kimler var. Epifani 6 Ocak . Selam herkese paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Emine – 339
selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım