Neden eski Biden stajyeri ve moderatörü Steve Scully (C-SPAN), Trump karşıtı eleştirmen Anthony Scaramucci ile komplo kurmak için 2. ABD Başkanlık Tartışması’nı iptal etti?
Steven Scully neden Scaramucci’ye koz’a cevap vermem gerektiğini soruyor?
Scaramucci “Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler” ile ne demek istiyor?
Tweetler
https://twitter.com/SteveScully/status/1314381541586464770
Steve Scully
@Hayalhanemersin
@Scaramucci, koz’a cevap vermeli.
01:45 · Ekim 9, 2020 · iPhone için Twitter
https://twitter.com/Scaramucci/status/1314386686718156800
Anthony Scaramucci
@Kafadergisi
Göz ardı etmek. Yeterince zor zamanlar geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.
Steve Scully @SteveScully · 2h
@Scaramucci, koz’a cevap vermeli.
02:06 · Ekim 9, 2020 · iPhone için Twitter
Çorum merkezden ben mehmet. Selam sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-10-2020 19:25:24
Sakarya merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 09-10-2020 19:27:41
Selam bu web sitesi cidden güzel, sağolun
Kırklareli merkezden ben ali. Slm sayfa yeminle dikkatimi çekti, sağolun 09-10-2020 23:51:53
Samsun merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 10-10-2020 00:05:16
Slm sayfan inan ki hayran bıraktı, sağolun
Ordu merkezden ben ali. Slm paylaşımınız valla çok güzel, sağolun 11-10-2020 11:07:12
Selam bu web sitesi gerçekten çok iyi, tebrikler
Selamlar siten yeminle ilgi uyandırıcı, saolun
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Mrb sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , memo – 329
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla mükemmel, twitter da paylaştım , Emine – 131
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Slm bu web sitesi harbiden güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 174
Van merkezden ben Hasan. Mrb siten inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım 22-10-2020 20:12:01
Karaman merkezden ben memo. Merhabalar paylaşım vallaha hoşuma gitti, tebrikler 25-10-2020 15:36:40
Siirt dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Selam siteniz gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım , ahmet – 273
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun , Gürbüz – 210
Merhabalar sayfan süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar web sitesi valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Kars dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Selam herkese paylaşım cidden mükemmel, tebrikler , mehmet – 287
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Selamın aleyküm siten inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım , emin – 237
Aksaray merkezden ben . Merhaba web siten inan ki dikkat çekici, tebrikler 06-12-2020 14:07:26
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 8
Malatya dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Selamın aleyküm web siteniz gerçekten güzel, teşekkürler , ali – 492
Trabzon merkezden ben . selamun aleyküm web siteniz inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 12-12-2020 07:57:18
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 483
Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim çok iyi, face de paylaştım
Hatay merkezden ben . Selamlar web siten cidden iyi, saolun 21-12-2020 20:57:00
Tunceli dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Merhaba herkese sayfanız valla iyi, linkedinde paylaştım , ali – 147
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan valla çok hoşuma gitti, sağolun , ali – 3
Erzincan merkezden ben memo. Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 27-12-2020 05:25:55
Kars dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Merhaba herkese siten harbiden güzel, linkedinde paylaştım , emin – 240
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. selam arkadaşlar siten inanki mükemmel, twitter da paylaştım , mehmet – 300
selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi iyi, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
İzmir merkezden ben emin. Merhabalar sayfan vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-01-2021 13:15:10
Merhaba sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Merhaba herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Kocaeli merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşım valla iyi, sağolun 16-01-2021 03:32:40
Selamlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, şukuladım
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Slm paylaşım inanki çok iyi, facebookta paylaştım , gaye – 442
Gaziantep dan kimler var. Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” . Merhaba herkese paylaşım valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , memo – 250
Mrb siteniz harbiden çok güzel, facebookta paylaştım
Şırnak merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan valla dikkat çekici, twitter da paylaştım 23-01-2021 04:26:21
Manisa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 23-01-2021 22:11:32
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Selam sayfan süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 245
Merhabalar web sitesi cidden hayran edici, teşekkürler
Selamlar bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Afyon merkezden ben ali. Merhabalar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 16-02-2021 08:50:56
Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siten harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 17-02-2021 11:57:42
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten güzel, tebrikler , ali – 375
Bu konu : ” Eski Biden stajyeri Steve Scully (C-SPAN) 2.ABD Başkanlık Tartışmasının moderatörü, anti-Trump eleştirmeni Anthony Scaramucci ile komplo kuruyor – Scully tweet’i SİLİYOR – Scully: “@Scaramucci, kozu yanıtlamalı mıyım?” Scaramucci: “Görmezden gel. Yeterince zor zaman geçiriyor. Aşağı inmek üzere olan bazı kötü şeyler.” ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım , – 9
selamun aleyküm paylaşımın yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım