Maalesef bu, bunu göndermek için garip bir yerse. Ama başka kimse anlamıyor ve belki bazılarınız anlayamıyor. 22 yaşındayım ve yaşlarım arasında oldukça parlak olduğumu söyleyebilirim. İçmiyorum, sigara içmiyorum, parti yapmıyorum ve gençken geleceğime yatırım yapıyorum. Ben doğal bir iş kadınıyım. İşin yavaş olması için geçen yıl işimden çıkarıldım. Yaşlılar arasında bir golf sahasında çalıştım. Her neyse, esasen OutKast olduğum için iş bulmakta zorlandım. Okulda bile. Hiç arkadaşım olmadı. Röportajlara devam ediyorum ve sadece sordukları aptalca soruları anlamıyorum. Ve sonunda zaten boktan bir işçi işe alıyorlar. Biraz para kazanabilmek için bazı fikirler bulmaya çalışıyorum. Benim sorunum uzun vadeli hedeflerim var ama nerede olmam gerektiğini kendime finanse etmek için kısa vadeli bir pozisyona ihtiyacım var. Sosyal kaygım yok. Sadece ruhsal enerjim etrafımdaki çoğu insandan çok daha fazla işliyormuş gibi hissediyorum. Bütün sistem çok saçma. Topluma uymuyorum. Milyoner olacağım ve hayallerimi sürdüreceğim. Ama ben sadece toplumumuzda yaşadığım deneyimlerden bahsediyorum. Sorun şu ki, bf dramanız hakkında konuşmak istemiyorum. Metafizik ve başarılı bir insan olmak için neler yaptığınızdan bahsetmek istiyorum. Etrafımdaki madde yok.

Author

129 Comments

  1. Hakkari merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 15-03-2020 04:39:35

  2. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  3. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sağolun

  4. Uşak merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 19-03-2020 02:28:34

  5. Erzincan merkezden ben doruk. Selam sayfan inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 20-03-2020 14:24:45

  6. Uşak merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşım harbiden güzel, teşekkürler 24-03-2020 18:36:43

  7. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web sitesi harbiden çok güzel, sağolun

  8. Merhaba siten vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  9. Kilis merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız valla hoşuma gitti, sağolun 31-03-2020 22:35:40

  10. İstanbul merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 04-04-2020 17:55:43

  11. Van merkezden ben mehmet. Merhaba siten ciddiyim iyi, şukuladım 04-04-2020 19:35:50

  12. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web siteniz inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım

  13. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, saolun

  14. Kırşehir merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 13-04-2020 02:06:50

  15. Mrb paylaşımın cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten hayran edici, tebrikler

  17. Yozgat merkezden ben ali. Mrb siteniz harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 21-04-2020 16:03:32

  18. Mardin merkezden ben ziya. Merhaba sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-04-2020 05:03:02

  19. Rize merkezden ben doruk. Mrb siteniz cidden çok güzel, sağolun 29-04-2020 05:45:08

  20. Şırnak merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten cidden ilgi uyandırıcı, saolun 30-04-2020 00:01:33

  21. Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-05-2020 12:14:49

  22. merhaba arkadaşlar sayfan valla mükemmel, twitter da paylaştım

  23. Edirne merkezden ben ziya. Slm web siten vallaha billaha iyi, şukuladım 08-05-2020 01:13:37

  24. Selam herkese sayfanız gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  25. Selamlar paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  26. merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok güzel, tebrikler

  27. Selamlar paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, face de paylaştım

  28. Bartın merkezden ben Emine. Selam siteniz süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 09:09:30

  29. Balıkesir merkezden ben gaye. Selamlar sayfa cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 15-05-2020 18:25:21

  30. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım

  31. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  32. Samsun merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-06-2020 07:41:09

  33. Kocaeli merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 06-06-2020 07:41:42

  34. elif yılmaz Reply

    Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 06-06-2020 07:42:01

  35. Kars merkezden ben ali. selam arkadaşlar siteniz inanki çok iyi, facebookta paylaştım 06-06-2020 07:42:33

  36. Kırşehir merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfanız inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 06-06-2020 07:43:00

  37. Konya merkezden ben ali. Selamlar sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 06-06-2020 07:43:27

  38. Kırıkkale merkezden ben ahmet. Selam web sitesi vallaha hoşuma gitti, sağolun 06-06-2020 07:43:36

  39. Slm web siten ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  40. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, saolun

  41. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  42. Selamlar paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım

  43. Amasya merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 06-06-2020 07:45:23

  44. Kastamonu merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle iyi, tebrikler 07-06-2020 03:37:53

  45. Mrb paylaşımın inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım

  46. Edirne merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 20-06-2020 03:46:32

  47. elif yılmaz Reply

    Hatay merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese bu web sitesi inanki güzel, saolun 28-06-2020 10:00:28

  48. Merhaba web siteniz inanılmaz hayran edici, şukuladım

  49. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok güzel, facebookta paylaştım

  50. Van merkezden ben Aylin. Merhaba siteniz ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-07-2020 02:12:59

  51. Merhabalar web siteniz inanılmaz güzel, facebookta paylaştım

  52. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  53. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımın inanki iyi, teşekkürler 15-07-2020 14:05:53

  54. Bilecik merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha güzel, linkedinde paylaştım 16-07-2020 07:11:11

  55. Afyon merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım 18-07-2020 14:39:19

  56. selam arkadaşlar paylaşım vallaha dikkat çekici, saolun

  57. Yozgat merkezden ben banu. Mrb sayfanız inanılmaz iyi, saolun 24-07-2020 22:44:19

  58. Zonguldak merkezden ben ali. Mrb paylaşımınız süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 09:39:28

  59. Batman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden güzel, sağolun 07-08-2020 00:32:36

  60. Selam herkese siten gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  61. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım

  62. Merhaba herkese sayfanız cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  63. Konya merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siteniz inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 17-08-2020 00:29:21

  64. Şırnak merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 23-08-2020 12:44:09

  65. Tekirdağ merkezden ben ziya. Mrb siteniz harbiden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 24-08-2020 03:08:36

  66. Merhaba herkese sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım

  67. Denizli merkezden ben ali. Selamın aleyküm siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 05-09-2020 10:08:45

  68. Selamlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, saolun

  69. Selamlar siten valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  70. Gürbüz Reply

    Bitlis merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-09-2020 15:29:00

  71. Gürbüz Reply

    Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 08-09-2020 23:22:50

  72. İstanbul merkezden ben Emine. Merhaba sayfa cidden çok güzel, tebrikler 11-09-2020 18:51:28

  73. Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 15-09-2020 19:22:02

  74. Aydın merkezden ben Emine. Selamlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 20-09-2020 13:27:30

  75. Sivas merkezden ben mehmet. Mrb web sitesi cidden hoşuma gitti, sağolun 02-10-2020 11:35:15

  76. Selam sayfan inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  77. Slm sayfa ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım

  78. Erzurum merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar web siten vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 20-10-2020 15:29:59

  79. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, sağolun

  80. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim mükemmel, sağolun , banu – 301

  81. Rize dan kimler var. Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. . Mrb paylaşım inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ahmet – 118

  82. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden çok iyi, teşekkürler , gaye – 184

  83. Rize merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-11-2020 00:10:38

  84. Trabzon merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 26-11-2020 02:53:03

  85. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Slm sayfan yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 177

  86. Gümüşhane merkezden ben hatice. Slm sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 06-12-2020 14:29:13

  87. Mardin merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 09-12-2020 20:25:41

  88. Adıyaman merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 15-12-2020 23:05:29

  89. Bilecik merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımın vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 21-12-2020 08:01:39

  90. Merhaba herkese web siten cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  91. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Selam herkese siteniz inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 262

  92. selam arkadaşlar sayfanız valla çok güzel, teşekkürler

  93. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  94. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 80

  95. Selamın aleyküm sayfa cidden mükemmel, face de paylaştım

  96. Gürbüz Reply

    Gümüşhane dan kimler var. Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. . Selam herkese paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 500

  97. Giresun merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 06-02-2021 21:43:34

  98. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ahmet – 420

  99. Selam herkese bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım

  100. Aksaray merkezden ben hatice. Mrb paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 16-03-2021 16:23:20

  101. Gürbüz Reply

    Sakarya merkezden ben Gürbüz. Merhaba siten süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-03-2021 22:54:19

  102. Bursa merkezden ben ali. Merhabalar siten vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 02-04-2021 02:25:52

  103. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ziya – 162

  104. Kütahya merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım 06-04-2021 02:43:04

  105. Selam herkese paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler

  106. Kırşehir merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 16-04-2021 09:48:25

  107. Kars merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 19-04-2021 07:55:20

  108. Ordu merkezden ben doruk. Slm paylaşım cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2021 08:03:29

  109. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Selamlar web siten yeminle iyi, sağolun , ali – 97

  110. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi cidden güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 313

  111. Rize dan kimler var. Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. . Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 55

  112. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inanki güzel, saolun , ziya – 359

  113. Kahramanmaraş dan kimler var. Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. . Merhabalar siten harbiden mükemmel, tebrikler , gaye – 429

  114. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , mehmet – 244

  115. Samsun merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-06-2021 01:10:31

  116. Bu konu : ” Etrafımdaki herkesten farklı düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 448

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link