Kategoriler
Genel

Evrenin nasıl yaratıldığını biliyorum

Evet bu çok uzun ama sahip olduğum güçlü bir komplo ve bir süredir aklımda kaldı. Tamam yani yaklaşık 3 hafta önce yatıyordum Uyanıktım ama rüya görüyordum gibi hissettim Uyku felci gibiydi ama uyumuyordum. Bir dizi görüntü ve daha önce sahip olmadığım gibi çok garip bir rüya gördüm, bu yüzden ilk önce çok kasvetli bir ürkütücü ve boşluk boşluğu gibi bir yerde duruyordum açıklamak çok zor. Nasıl yer tarif benzer bir duygu vardı ama yine de açıklamak çok zor. Oldukça basit, ama evrenin yukarısında özet olarak, her şeyi inceleyen, sadece gözlemleyerek çok daha yüksek bir varlık (tanrı) vardı. Kendimi çok garip hissettim ve bir şekilde açıklamak imkansız. Evet, bunun bize bakan bir tanrı olması çok yaygın olduğunu biliyorum. Ama bu daha yüksek bir yere ulaşmak için ölmediği için farklıydı. Sadece bu evrenden daha yükseğe çıkmanız gerekiyordu. Sadece git, oraya gitmek için belirli bir yer ya da portal yok, sadece git ve ben rüyada yaptım ve sadece gözlemleyerek bu "tanrı" ile sona erdi. Zihninizde beyninizin doğru kararları verdiğine inanıyorum ama tamamen buna karşı çıkıp sadece alışılmadık bir şey değil, tamamen anormal bir şey yaparsanız, mavi bir parıltıyla yürüdüğümü hatırlıyorum. "tanrı" yani oraya varmak için tamamen zihninize karşı gittiğinize inanıyorum tüm sonuçları, ayartmaları, her şeyi kaldırın ve bırakın. Denedim ama her şeyi unutamadım, daha sonra söylenmesi daha kolay, bu konuda çevrimiçi bir şey bulamadım. Sizin düşünceleriniz mi? Sadece garip bir rüya mı? ya da başka bir şey?

“Evrenin nasıl yaratıldığını biliyorum” için 105 yanıt

Yalova merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 29-12-2019 08:21:15

Konya merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-12-2019 18:14:37

Ağrı merkezden ben Aylin. Mrb sayfanız gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 29-12-2019 18:20:07

Edirne merkezden ben doruk. Slm web siten süper ötesi hayran edici, saolun 06-01-2020 07:20:22

merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

Kastamonu merkezden ben banu. Merhaba sayfanız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-01-2020 07:24:25

Kütahya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 12-01-2020 08:57:16

Burdur merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz gerçekten dikkat çekici, tebrikler 21-01-2020 15:54:03

Karabük merkezden ben banu. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 21-01-2020 21:57:41

Kocaeli merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siten inan ki hayran edici, teraziye tıkladım 21-01-2020 21:57:47

Zonguldak merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha güzel, sağolun 21-01-2020 21:57:51

Isparta merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, face de paylaştım 21-01-2020 21:57:54

Bitlis merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 21-01-2020 21:57:57

Ordu merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, tebrikler 21-01-2020 21:58:01

Artvin merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfanız süper ötesi iyi, teşekkürler 21-01-2020 21:58:05

Bitlis merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım yeminle hoşuma gitti, teşekkürler 21-01-2020 21:58:12

Mardin merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 21-01-2020 21:58:19

Sakarya merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 21-01-2020 21:58:22

Giresun merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 21-01-2020 21:58:33

Mardin merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 21-01-2020 21:58:37

Erzincan merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 21-01-2020 21:58:42

Tunceli merkezden ben Gürbüz. Merhaba siten gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım 22-01-2020 12:34:55

Yozgat merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan harbiden çok iyi, sağolun 22-01-2020 12:35:16

Tunceli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 12:35:39

Sakarya merkezden ben mehmet. Selam web sitesi inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 22-01-2020 12:36:27

Ankara merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 23-01-2020 08:47:26

Gümüşhane merkezden ben gaye. Selamlar bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım 23-01-2020 08:47:41

Edirne merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 08:47:48

Gaziantep merkezden ben Emine. Mrb web siten süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 08:48:00

Samsun merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten çok güzel, saolun 23-01-2020 15:29:36

Bursa merkezden ben Emine. Merhaba herkese web sitesi cidden iyi, linkedinde paylaştım 23-01-2020 15:29:41

Kocaeli merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 15:29:47

Adıyaman merkezden ben gaye. Mrb sayfan inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 15:29:49

Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhabalar siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 15:29:51

Kütahya merkezden ben Aylin. Selamlar sayfan valla mükemmel, twitter da paylaştım 23-01-2020 15:29:56

Iğdır merkezden ben gaye. Slm paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, sağolun 23-01-2020 15:29:58

Çanakkale merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfan valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-01-2020 00:37:46

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım harbiden hayran edici, twitter da paylaştım 27-01-2020 18:48:22

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 01-02-2020 22:56:18

Kastamonu merkezden ben Emine. Slm sayfan inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 05-02-2020 23:54:56

Manisa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 08-02-2020 07:56:47

Elazığ merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden güzel, şukuladım 12-02-2020 12:26:10

Bitlis merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-02-2020 10:36:44

Isparta merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inanki iyi, twitter da paylaştım 18-02-2020 11:58:20

Bayburt merkezden ben doruk. Selam paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler 24-02-2020 00:04:57

Antalya merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşım yeminle güzel, twitter da paylaştım 02-03-2020 03:35:18

Bingöl merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 10-03-2020 03:47:22

Bitlis merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 18-03-2020 10:22:31

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir