Kategoriler
Genel

Facebook, Instagram vb .’in bu devasa karları tamamen reklamlardan elde ettiğine inanmıyorum.

"Bir yüz tanıma yazılımı şirketi olsaydım, istediğim veriyi elde etmenin en kolay yolu ne olurdu? Belki de 10 yıllık resim farkınızla ilgili bir viral meme başlatırdım" derken bir arkadaşımla tartışmaya girdim. Facebook tüm verilerinizi tamamen satıyor, tıpkı kaç dövmeler, suçlar ve size özel başka şeyler hakkında yapılan her aptalca anket.

“Facebook, Instagram vb .’in bu devasa karları tamamen reklamlardan elde ettiğine inanmıyorum.” için 91 yanıt

Kastamonu merkezden ben ali. Selam herkese siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 22-12-2019 06:07:07

Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 25-12-2019 10:04:20

Niğde merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten harbiden iyi, twitter da paylaştım 27-12-2019 17:08:29

Ankara merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 17-01-2020 15:44:42

Bilecik merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım 19-01-2020 22:04:58

Çorum merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz inan ki çok iyi, şukuladım 21-01-2020 21:58:48

Kayseri merkezden ben Gürbüz. Slm web siten valla çok güzel, sağolun 21-01-2020 21:58:58

Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 21-01-2020 21:59:02

Şırnak merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım 21-01-2020 21:59:11

Kayseri merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi vallaha billaha çok iyi, sağolun 21-01-2020 21:59:15

Manisa merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşım harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 22-01-2020 06:07:28

Elazığ merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siteniz harbiden iyi, teşekkürler 22-01-2020 08:23:43

Denizli merkezden ben mehmet. Slm web siteniz valla mükemmel, teraziye tıkladım 22-01-2020 08:24:24

Denizli merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siten yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 22-01-2020 08:25:04

Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımın vallaha hoşuma gitti, şukuladım 22-01-2020 12:38:38

Bingöl merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten cidden güzel, sağolun 22-01-2020 12:39:05

Çanakkale merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım 22-01-2020 12:39:23

Muş merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımın vallaha billaha mükemmel, tebrikler 23-01-2020 08:48:03

Samsun merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 08:48:08

Bolu merkezden ben banu. Mrb paylaşım cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 08:48:11

Şırnak merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfanız süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım 23-01-2020 08:48:17

Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım 23-01-2020 08:48:28

Konya merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfanız harbiden güzel, sağolun 23-01-2020 08:48:31

Edirne merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 23-01-2020 15:30:08

Karaman merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha mükemmel, teşekkürler 23-01-2020 15:30:09

Karabük merkezden ben ziya. Slm bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım 23-01-2020 15:30:11

Mersin merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım harbiden mükemmel, sağolun 23-01-2020 15:30:15

Ardahan merkezden ben mehmet. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 23-01-2020 15:30:19

İzmir merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 23-01-2020 15:30:22

Sakarya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten valla iyi, face de paylaştım 24-01-2020 14:23:41

Mardin merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-01-2020 21:57:26

Bolu merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım inan ki çok iyi, tebrikler 27-01-2020 22:20:03

Yozgat merkezden ben gaye. Selamlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 31-01-2020 14:16:09

Çorum merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha dikkat çekici, tebrikler 02-02-2020 14:10:56

Isparta merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 12-02-2020 03:27:56

Trabzon merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız inan ki hayran edici, face de paylaştım 12-02-2020 03:39:43

Malatya merkezden ben ahmet. Slm sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-02-2020 03:56:37

Elazığ merkezden ben Gürbüz. Slm siten harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 01:46:33

Gaziantep merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 16-02-2020 11:29:47

Ordu merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşım inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 18-02-2020 21:50:15

Kocaeli merkezden ben ziya. Selam herkese web siten inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 19-02-2020 15:51:11

selamun aleyküm paylaşımın vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

Trabzon merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 16-03-2020 04:58:26

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir