FB’de tanıdığım birinin fotoğrafına tıkladım ve bir an için “Uyarı: bu resimde 3’ten fazla kişi olabilir” etkisine yol açan bir şey gördüm. Ardından fotoğraf yüklendi ve hiçbir şey olmadı. Geri dönüp tekrar yapmaya çalıştım ama açılmasını sağlayamadım.
Bunu başka gören oldu mu?
Slm paylaşımın ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım
Çanakkale merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten mükemmel, saolun 11-08-2020 16:10:51
selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Sakarya merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfa ciddiyim mükemmel, sağolun 14-08-2020 05:26:27
Merhaba herkese sayfa vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar sayfan gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar siten cidden dikkat çekici, sağolun
Denizli merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım cidden çok güzel, teşekkürler 31-08-2020 01:41:26
Gümüşhane merkezden ben doruk. Mrb paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, sağolun 09-09-2020 00:49:24
Trabzon merkezden ben banu. Mrb paylaşım valla mükemmel, twitter da paylaştım 28-09-2020 19:52:52
selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler
selamun aleyküm web sitesi cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Diyarbakır merkezden ben banu. Mrb sayfan inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 10-10-2020 23:48:32
Balıkesir dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Mrb paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Emine – 132
Erzurum merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha iyi, sağolun 20-10-2020 01:27:55
Bu konu : ” Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir ” çok güzel. Selamlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 43
Çankırı merkezden ben mehmet. Merhaba web sitesi yeminle iyi, saolun 02-11-2020 10:53:08
Iğdır dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Selamlar web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 472
Mardin merkezden ben memo. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 23-11-2020 22:48:12
Tokat merkezden ben emin. Merhaba herkese sayfanız yeminle çok güzel, twitter da paylaştım 24-11-2020 08:16:01
Bu konu : ” Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım , memo – 408
Selamlar siten harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Eskişehir merkezden ben hatice. Selam herkese sayfa valla çok iyi, tebrikler 06-12-2020 14:14:16
Bu konu : ” Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir ” çok güzel. Slm web siteniz vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 463
Bu konu : ” Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, saolun , Gürbüz – 21
Slm sayfa yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese paylaşımın vallaha çok güzel, teşekkürler
Şırnak merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız vallaha iyi, tebrikler 23-12-2020 22:28:30
Mrb web siten inanılmaz güzel, sağolun
Edirne merkezden ben mehmet. Merhabalar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun 30-12-2020 04:33:20
Mardin dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Slm web siten ciddiyim çok güzel, tebrikler , memo – 400
Kocaeli dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . selam arkadaşlar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler , Gürbüz – 379
Kırıkkale dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . selamun aleyküm web sitesi harbiden güzel, tebrikler , mehmet – 138
Zonguldak dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Selam sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 221
Karaman dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . selamun aleyküm paylaşım valla mükemmel, saolun , Aylin – 113
Merhaba herkese paylaşım ciddiyim iyi, teşekkürler
Burdur merkezden ben Aylin. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 29-01-2021 01:59:12
Kırklareli merkezden ben doruk. Selam herkese web sitesi süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-02-2021 13:51:14
Yalova dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Merhaba web siten yeminle mükemmel, tebrikler , doruk – 91
Karaman merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki iyi, facebookta paylaştım 05-02-2021 21:24:16
Ağrı dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Mrb bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , emin – 252
Karabük merkezden ben gaye. Selam siteniz süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-02-2021 04:56:13
Erzurum dan kimler var. Facebook … Uyarı: Bu Resimde 3’ten Fazla Kişi Olabilir . Selam herkese bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 63