Kategoriler
Genel

Fıkraların aptalca olduğunu biliyorum ama Bill Clinton hakkında bir tane var.

Birkaç yıl önce, 50'li yaşlarında Özel Kuvvetler ve göreceli olarak üst düzey İstihbarat olan Vietnamlı bir veterinerle arkadaş oldum. Yabancı ülkelerde gizli isabetler yapıyordu ve böyle.

Her neyse, bir isyan sırasında Bill Clinton’ın güvenlik güçlerine, bir tür Joffrey Lannister, çizgi film canavarı gibi “hepsini öldürmelerini” söylediğini söyledi.

“Fıkraların aptalca olduğunu biliyorum ama Bill Clinton hakkında bir tane var.” için 83 yanıt

Zonguldak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siteniz valla mükemmel, face de paylaştım 09-12-2019 02:51:49

Karabük merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten inanki iyi, sağolun 09-12-2019 11:39:41

Nevşehir merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 09-12-2019 12:05:02

Kırşehir merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 10-12-2019 00:48:42

Erzincan merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden iyi, linkedinde paylaştım 20-12-2019 06:47:43

Adıyaman merkezden ben gaye. Slm siteniz vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 05-01-2020 11:33:19

Edirne merkezden ben Emine. Merhaba sayfa vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 12-01-2020 19:21:59

Yalova merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız inan ki dikkat çekici, şukuladım 21-01-2020 22:02:22

Kırşehir merkezden ben ali. Selam paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 21-01-2020 22:02:25

Kars merkezden ben ahmet. Selam herkese siten vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım 21-01-2020 22:02:27

Kayseri merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın valla çok hoşuma gitti, şukuladım 21-01-2020 22:02:29

Edirne merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 21-01-2020 22:02:38

Artvin merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 22-01-2020 13:07:14

Rize merkezden ben Aylin. Mrb sayfa inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 13:07:33

Çorum merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 22-01-2020 13:07:51

Yozgat merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız inanki hayran bıraktı, teşekkürler 23-01-2020 04:28:04

Bartın merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım 23-01-2020 08:50:08

Afyon merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 23-01-2020 08:50:11

Isparta merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 23-01-2020 08:50:15

Amasya merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim güzel, face de paylaştım 23-01-2020 08:50:19

Şanlıurfa merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok güzel, şukuladım 23-01-2020 08:50:25

Mardin merkezden ben Aylin. Selam sayfan ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 15:32:26

Yalova merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siten inanki iyi, face de paylaştım 23-01-2020 15:32:28

Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten süper ötesi güzel, tebrikler 23-01-2020 15:32:30

Bitlis merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi inanki dikkat çekici, şukuladım 23-01-2020 15:32:33

Amasya merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 15:32:39

Kastamonu merkezden ben banu. Selam web siteniz gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 23-01-2020 15:32:41

Çanakkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok güzel, tebrikler 23-01-2020 15:32:43

Konya merkezden ben ali. Slm web siten vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 15:32:44

Erzurum merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi güzel, face de paylaştım 23-01-2020 15:32:46

Manisa merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-02-2020 20:35:28

Samsun merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 19-02-2020 12:06:02

Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 28-02-2020 04:04:08

Rize merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşım inan ki dikkat çekici, saolun 05-03-2020 15:12:01

Muğla merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 07-03-2020 19:05:24

Batman merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten cidden hayran bıraktı, face de paylaştım 17-03-2020 05:56:58

Antalya merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz valla dikkatimi çekti, saolun 25-03-2020 16:17:47

Malatya merkezden ben ziya. Slm siten cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 26-03-2020 05:27:02

İzmir merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşım vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 26-03-2020 15:42:26

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir