2016 seçimlerinde Clinton’a körü körüne oy verdiğim için kendimden çok tiksiniyorum. Bu benim ilk oyumdu ve liberal beyin yıkamanın derinliklerine düştüm. Washington DC’nin bu kadar ahlaksız olduğuna inanamıyorum. Trump yozlaşmış olabilir de olmayabilir de ama en azından çocuklara eğlence olsun diye işkence etmiyor. En azından o bir insan. Bu noktada Biden’a güvenebilir miyim? Killary’yi devlet başkanı olarak görevlendiren Obama’ya dahil oldu. Bu insanlardan herhangi birine güvenebilir miyim? Washington’da pedovore olmayan biri var mı?
… Smithy_Furt tarafından gönderildi
[comments]
selamun aleyküm siten vallaha billaha çok iyi, saolun
Bayburt merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-10-2020 20:45:33
Slm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar paylaşımın gerçekten iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha dikkat çekici, saolun , emin – 414
Amasya merkezden ben ali. Slm bu web sitesi yeminle güzel, face de paylaştım 16-10-2020 17:23:17
Balıkesir dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Mrb sayfanız inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 30
Mrb sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 455
Şırnak dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Mrb web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , banu – 167
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. Selam web sitesi vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , banu – 183
Elazığ dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . selamun aleyküm web sitesi vallaha dikkat çekici, şukuladım , hatice – 454
merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler
Mrb paylaşımın vallaha mükemmel, sağolun
Selamlar web sitesi süper ötesi çok güzel, sağolun
Artvin dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Selam web siteniz harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 133
Merhabalar paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, tebrikler
Hatay merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, sağolun 20-11-2020 22:51:19
Merhaba sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , Aylin – 396
Ankara merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 26-11-2020 11:40:26
İzmir dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , gaye – 101
Elazığ dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Selamın aleyküm sayfa yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler , memo – 437
Samsun dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Merhaba paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sağolun , doruk – 242
Selam web siteniz vallaha mükemmel, saolun
merhaba arkadaşlar siten inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
Iğdır dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Merhaba herkese paylaşım cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , banu – 371
Tekirdağ dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . selam arkadaşlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 88
Gaziantep dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Merhaba sayfa ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım , mehmet – 116
Siirt dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Selam herkese siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ahmet – 208
Sivas merkezden ben mehmet. Selam siten gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 21-12-2020 23:12:27
Selam herkese paylaşımınız inan ki hayran edici, teşekkürler
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım , emin – 257
merhaba arkadaşlar sayfa yeminle hayran bıraktı, saolun
Selamlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım
Amasya merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım inanki çok güzel, sağolun 11-01-2021 20:13:42
Bu konu : ” Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown ” çok güzel. Merhabalar siten ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 307
Selamlar paylaşım inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan vallaha çok güzel, teşekkürler
Selam herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler
Düzce merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim güzel, teşekkürler 30-01-2021 10:02:06
Kars dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . Slm paylaşımınız gerçekten hayran edici, şukuladım , banu – 53
Elazığ dan kimler var. Frazzledrip ve Pizzagate Hakkında Yeni Öğrendim ve My Mind is Blown . merhaba arkadaşlar sayfan harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , hatice – 297
Kocaeli merkezden ben hatice. Mrb web sitesi gerçekten güzel, teraziye tıkladım 27-02-2021 20:22:02