Ve evet bu gönderi ırkçı ve bu yüzden komik. Yine de bana.
BILGI: Bu showherrthoughts yayınladı ve hemen aldım:
"Görünüşe göre Reddit hakkında bir düşünce yayınladınız veya bununla ilgili bir şey yayınladınız. Bu nedenle, gönderiminiz kaldırıldı." Gönderdiğim bu iki düşünce.
Gönderen … Mr-You
[Bağlantı] [Yorum]
Selam herkese web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Çorum merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız harbiden güzel, teşekkürler 29-03-2020 22:18:39
Selam paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Selamlar web sitesi inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
Çorum merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, şukuladım 30-03-2020 21:06:58
Mardin merkezden ben banu. Selam sayfanız inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 01-04-2020 21:46:40
Gaziantep merkezden ben gaye. Mrb sayfa valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım 01-04-2020 22:03:50
Sinop merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşım cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 05-04-2020 14:40:17
Amasya merkezden ben Gürbüz. Mrb web siten harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 09-04-2020 07:15:11
Sinop merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok iyi, face de paylaştım 10-04-2020 07:08:30
Mersin merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfan inanki iyi, sağolun 17-04-2020 07:52:19
Selam herkese paylaşım valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Edirne merkezden ben ziya. Selam paylaşım ciddiyim çok iyi, saolun 23-04-2020 04:59:28
Selamlar sayfanız süper ötesi çok güzel, sağolun
merhaba arkadaşlar sayfan valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Muş merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım 28-04-2020 03:11:14
Adıyaman merkezden ben banu. Selamlar sayfa inan ki dikkat çekici, teşekkürler 04-05-2020 08:22:06
Karaman merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 05-05-2020 01:14:41
Selam herkese siteniz inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım
Gümüşhane merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle iyi, sağolun 10-05-2020 00:58:36
Sivas merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz yeminle iyi, sağolun 10-05-2020 19:24:09
Erzincan merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, şukuladım 12-05-2020 03:51:37
Burdur merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inanki iyi, şukuladım 13-05-2020 12:43:09
Konya merkezden ben gaye. Merhaba sayfan cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:57:26
Selam herkese paylaşım yeminle çok iyi, tebrikler
Selam paylaşımın inan ki çok iyi, teraziye tıkladım
Kastamonu merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-05-2020 07:59:00
Kütahya merkezden ben gaye. Selam sayfan süper ötesi iyi, teraziye tıkladım 07-06-2020 17:23:29
Mrb web sitesi cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Çankırı merkezden ben ahmet. Mrb sayfa süper ötesi çok güzel, saolun 17-06-2020 14:10:50
Sakarya merkezden ben ziya. Selam siten vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 18-06-2020 18:43:30
Sinop merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 20-06-2020 03:36:03
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, şukuladım 28-06-2020 07:45:56
Merhaba sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, sağolun
Van merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 10-07-2020 10:18:43
Yalova merkezden ben doruk. Mrb paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-07-2020 05:17:03
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhaba web sitesi valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Trabzon merkezden ben Emine. Merhaba sayfan valla dikkat çekici, face de paylaştım 25-07-2020 05:55:46
Sinop merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım 29-07-2020 23:02:52
Kırklareli merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siteniz yeminle hoşuma gitti, teşekkürler 30-07-2020 04:50:44
Selamlar web siten inanki hoşuma gitti, şukuladım
Osmaniye merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfan inanki çok güzel, twitter da paylaştım 06-08-2020 23:24:16
Selamlar paylaşım inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 09-08-2020 21:29:15
Merhaba web siten inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım
Selam herkese sayfa inanki çok iyi, sağolun
Burdur merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 18-08-2020 14:07:06
Niğde merkezden ben ali. Merhabalar sayfa süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-08-2020 10:28:53
merhaba arkadaşlar siteniz valla çok hoşuma gitti, sağolun
Ordu merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfan valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 26-08-2020 06:46:36
Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 01-09-2020 09:16:08
selamun aleyküm paylaşımınız cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selam herkese web siten gerçekten hayran bıraktı, şukuladım
Karaman merkezden ben doruk. Merhaba sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 07-09-2020 16:48:44
Burdur merkezden ben Aylin. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 11-09-2020 18:37:40
Adana merkezden ben Aylin. Selam paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 18-09-2020 10:18:03
Iğdır merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten inanki hayran bıraktı, tebrikler 25-09-2020 01:45:01
Selam herkese sayfan vallaha billaha hayran edici, saolun
selamun aleyküm paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler
Ardahan merkezden ben ali. Merhaba paylaşım harbiden güzel, teraziye tıkladım 09-10-2020 10:48:06
Kayseri dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Selam herkese siten valla güzel, şukuladım , ali – 465
Batman dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Slm web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 357
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 316
Edirne dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . selam arkadaşlar siten valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 195
Mrb sayfa valla hayran bıraktı, şukuladım
Merhaba paylaşımın valla dikkat çekici, teşekkürler
Muğla dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Merhaba siten inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 411
Kütahya dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Merhaba paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 439
Ordu merkezden ben memo. Merhaba web siten inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-11-2020 17:08:56
Merhaba bu web sitesi inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım
Selam herkese web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Isparta dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Mrb web siten gerçekten iyi, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 491
Muğla dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Merhaba paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler , – 373
Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler
Sinop dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 431
Mrb paylaşımın inanılmaz iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Slm paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 363
Mardin dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, twitter da paylaştım , doruk – 69
Mardin dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Selamlar bu web sitesi inanki hayran edici, şukuladım , Aylin – 61
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Merhabalar sayfan vallaha güzel, face de paylaştım , banu – 492
Kahramanmaraş dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Merhabalar web siten cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 314
Ardahan dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Mrb siten vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 143
Manisa dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Selamlar paylaşımın süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 453
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 95
Eskişehir dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Selam herkese web siteniz valla mükemmel, şukuladım , ahmet – 298
Selamlar sayfa inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Artvin dan kimler var. Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. . Selam sayfan cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 427
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 47
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Slm web siten vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 70
Merhabalar sayfanız gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Sakarya merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 30-01-2021 19:54:34
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Slm paylaşım cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 249
Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran edici, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Full House ve Fuller House aptal beyaz kadınlar için zihinsel mastürbasyon. ” çok güzel. Slm web siten harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , Aylin – 61