Tam sesleri tanımlamam için bir süre aldı ama sonunda onları buldum. Duyduğum sesler 1000HZ – 2000HZ tonları BURAYA. Bunlar tonlar, ama ne demek istediğimi anlarsam kulağımda / kafamda "düşük ses seviyesinde".

Bunun gibi bir şey değiştiriyorlar (her harf 0,5 sn aralıklı): 1122121222111122111122212122 vb. Tam olarak bu dizi değil, bu tür bir desende. Bir kod ya da başka bir şey gibi, mors ya da başka bir şey gibi hissettiklerinde değişirler.

Bunun olabileceğini okudum:

  1. Kulak çınlaması. Ama bu mantıklı değil. Gün boyunca hiç böyle sesler duymuyorum hiç. Sadece bir rüyadan uyanırken kulağımda / kafamda çalan sesleri duyabiliyorum. Eğer hayal etmediysem olmazlar. Bazen rüya görmediğimi düşündüm ve hala duydum, ama sonra gün boyunca bir çeşit hafıza tetikleyicisinden aldığım rüyayı hatırlıyorum. Çok uzun bir süre oldu, sadece hayal ettikten sonra meydana geldiklerinden oldukça eminim. (Sık sık rüya görüyorum ve rüyalarımı sık sık hatırlıyorum).

  2. Hipnagojik durum. Bu konuya fazla bir şey okumadım ama bu durum hakkında bir şeyler okudum sesleri duymanızı sağlayabilirim.

Her neyse … bir sürü insanın başına gelmediği sürece burada büyük bir komplo olmasa da, o kadar uzun süre rahatsız edici ve rahatsız edici (akıl almaz bir şekilde) hissettirdi ki, "ne cehennem" diye düşündüm soracağım ". Peki evet, ne olabileceği hakkında bir fikrin var mı?

Yine ilk düşüncem Tinnitus'du, ama Tinnitus'tan muzdarip insanların bu son derece dar koşullarda başlarını çalacak seslere sahip olmadıklarından eminim. Sanırım yanlış olabilirdim.

Author

91 Comments

  1. İstanbul merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hayran bıraktı, tebrikler 20-02-2020 12:01:44

  2. merhaba arkadaşlar sayfan valla hayran edici, teşekkürler

  3. Artvin merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 20-02-2020 12:58:41

  4. Giresun merkezden ben Aylin. Merhabalar siten yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-02-2020 10:37:29

  5. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siten valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  6. Sinop merkezden ben Aylin. Slm siteniz valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-02-2020 19:18:41

  7. Osmaniye merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok güzel, teşekkürler 22-02-2020 17:29:09

  8. Kocaeli merkezden ben ali. Merhaba sayfa süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 24-02-2020 12:02:45

  9. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok güzel, twitter da paylaştım

  10. Hatay merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfa valla güzel, linkedinde paylaştım 16-03-2020 00:45:36

  11. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki hayran edici, teraziye tıkladım

  12. Mardin merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfanız inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 21-03-2020 15:36:46

  13. Edirne merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-03-2020 09:50:55

  14. Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz inanki hayran edici, tebrikler 30-03-2020 22:41:09

  15. Denizli merkezden ben ahmet. Merhaba siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler 04-04-2020 22:44:26

  16. Mersin merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfan süper ötesi çok iyi, tebrikler 12-04-2020 16:02:46

  17. Erzurum merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi güzel, şukuladım 19-04-2020 13:03:21

  18. Yozgat merkezden ben ali. Selam web siten cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-04-2020 05:07:52

  19. Selamın aleyküm siteniz harbiden hayran edici, facebookta paylaştım

  20. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, saolun

  21. Merhaba bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  22. Selamlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, şukuladım

  23. Gümüşhane merkezden ben gaye. Merhaba bu web sitesi inanki güzel, şukuladım 05-05-2020 20:47:15

  24. Merhaba web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  25. Artvin merkezden ben doruk. Slm sayfa yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:32:20

  26. Çankırı merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 11-06-2020 09:25:21

  27. Ankara merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 05-07-2020 12:50:24

  28. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, teşekkürler

  29. Mrb sayfan inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım

  30. Giresun merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 30-07-2020 09:11:31

  31. Slm paylaşımınız yeminle çok güzel, twitter da paylaştım

  32. Hakkari merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 06-08-2020 23:24:58

  33. Slm sayfanız ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım

  34. Selam web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  35. Tekirdağ merkezden ben doruk. Merhaba siten cidden çok güzel, twitter da paylaştım 14-08-2020 07:14:34

  36. Karaman merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 29-08-2020 09:45:27

  37. elif yılmaz Reply

    Slm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  38. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese siten cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  39. Selam herkese web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  40. Selamın aleyküm paylaşım yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  41. Merhabalar sayfanız cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım

  42. Niğde merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi inanki mükemmel, saolun 02-10-2020 11:36:26

  43. Gaziantep merkezden ben banu. Merhabalar bu web sitesi inan ki iyi, şukuladım 09-10-2020 04:22:13

  44. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Selam siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım , Emine – 465

  45. Muğla merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 30-10-2020 04:34:17

  46. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Selam paylaşım inan ki hayran edici, twitter da paylaştım , emin – 497

  47. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım , – 72

  48. Gürbüz Reply

    Sinop dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 414

  49. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 285

  50. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inan ki çok güzel, face de paylaştım , memo – 244

  51. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım , gaye – 458

  52. Gürbüz Reply

    Ordu merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 17-11-2020 05:08:21

  53. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Selam paylaşımınız gerçekten hayran edici, sağolun , ahmet – 471

  54. Erzurum dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Mrb paylaşım cidden hoşuma gitti, saolun , banu – 34

  55. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden dikkatimi çekti, sağolun

  56. selamun aleyküm web siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım

  57. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Mrb siten inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 57

  58. Merhaba web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  59. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki çok güzel, teşekkürler

  60. Elazığ merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım harbiden çok güzel, twitter da paylaştım 14-12-2020 14:27:06

  61. Mersin dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Merhaba herkese siten yeminle hayran bıraktı, saolun , ali – 436

  62. Bolu merkezden ben memo. selam arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 21-12-2020 20:23:09

  63. Zonguldak dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Merhaba web siteniz gerçekten iyi, face de paylaştım , ali – 386

  64. Gümüşhane merkezden ben gaye. Selam sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-12-2020 23:11:49

  65. Selam web siten inanılmaz hayran edici, teşekkürler

  66. Slm web siteniz cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  67. Diyarbakır dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . selam arkadaşlar sayfa inanki hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 162

  68. Burdur dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Selam herkese sayfanız valla çok hoşuma gitti, saolun , gaye – 419

  69. Kars dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Selamın aleyküm sayfan inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 31

  70. Isparta merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, tebrikler 26-01-2021 11:47:51

  71. selam arkadaşlar siten yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Bartın merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siten inan ki iyi, twitter da paylaştım 30-01-2021 09:27:32

  73. Antalya merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-02-2021 22:10:33

  74. Merhabalar paylaşımınız cidden çok güzel, saolun

  75. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Mrb sayfanız gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 439

  76. Bu konu : ” Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 466

  77. Ağrı dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . Mrb sayfanız inan ki çok iyi, sağolun , ali – 331

  78. Şırnak merkezden ben mehmet. Selamlar sayfa harbiden iyi, tebrikler 13-03-2021 00:31:42

  79. Slm paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım

  80. Zonguldak dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . selam arkadaşlar bu web sitesi valla güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 101

  81. Bitlis merkezden ben Emine. Selamlar siteniz süper ötesi çok güzel, teşekkürler 06-04-2021 12:57:42

  82. selam arkadaşlar siten inanılmaz çok güzel, sağolun

  83. Bartın dan kimler var. Geçen yıl rüya görmekten uyandıktan sonra kulağımda / kafamda açıklanamayan sesler yaşıyorum. Kimse benzer bir şey yaşadı mı? Video bağlantısında ses. Tinnitus olabileceğini düşünmüyorum çünkü asla normal bir şekilde gerçekleşmiyorlar. . selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim iyi, saolun , Aylin – 430

  84. Karaman merkezden ben ziya. Merhaba sayfan inanki mükemmel, tebrikler 03-05-2021 00:57:47

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link