O zaman bunu yazmayı düşündüm. Ne olduğunu çözemediğimi düşünüyordum. Orada 13 Aralık 2012 ile ilgili bir şey var ve bu da erken bir revizyondaydı. Ve değişti ve gitti, mh * kullanıcı adımın Blris Johnson ile ilgisi yok. Bu hesabı 2018’de oluşturduğumun kim olduğunu bilmiyordum.
Bu konu : ” Geçen yılın başlarında Sandy Hook’la ilgili bir makalenin revizyon geçmişine bakarken tuhaf bir şey gördüğümü hatırlıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , elif yılmaz – 355
Bu konu : ” Geçen yılın başlarında Sandy Hook’la ilgili bir makalenin revizyon geçmişine bakarken tuhaf bir şey gördüğümü hatırlıyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ali – 267
Mrb sayfa cidden hayran edici, linkedinde paylaştım
Bolu merkezden ben memo. Selam web siten vallaha hoşuma gitti, tebrikler 07-02-2021 01:57:32
Bayburt merkezden ben hatice. Merhabalar bu web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 07-02-2021 20:25:20
merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım
Düzce merkezden ben hatice. Slm sayfanız yeminle iyi, twitter da paylaştım 17-02-2021 06:05:16
Bu konu : ” Geçen yılın başlarında Sandy Hook’la ilgili bir makalenin revizyon geçmişine bakarken tuhaf bir şey gördüğümü hatırlıyorum. ” çok güzel. Selam paylaşımın süper ötesi güzel, sağolun , hatice – 275
Hakkari dan kimler var. Geçen yılın başlarında Sandy Hook’la ilgili bir makalenin revizyon geçmişine bakarken tuhaf bir şey gördüğümü hatırlıyorum. . Merhaba herkese sayfanız gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , memo – 304
Slm web siteniz harbiden hayran bıraktı, teşekkürler