Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere

Son birkaç gece periyodik olarak gökten gelen çok garip bir ses duydum. Akşamları iki veya üç kez 10-30 dakika boyunca kaybolur

Tek olmadığımı biliyorum – bu alt güne her gün bakıyorum ve son zamanlarda başkalarının da aynı şeyi duyduğunu okudum (tüm mavi ışık şeylerinin yanı sıra!)

Kesinlikle gökten geliyor – Emin olmak için gittim ve bahçede durdum. Ayrıca tüm martıları çıkardığını fark ettim. Zihinselleşir ve yarım saat sonra yerleşmezler

Bu bir helikopter değil ama bir şekilde helikopter gibi nitelikleri var. Geçen gece açıktı ve bir şey görmek için tüm üst kattaki pencereler dışarı baktı. Sahil güvenlik helikopteri oldukça sık uğultu, bu yüzden seslerini çok iyi tanıyorum

Bana gece boyunca şehirde yaklaşık yarım mil uzakta acil yol çalışmaları yaptıklarını hatırlatıyor

En iyi açıklamam, aşağıdaki seslerin bir kombinasyonu olması:

• Trompetler • Yankılı filler (Bunu başka bir iplikten aldım – ilişki kurabilirim) • Helikopterler • Uzak yol çalışmaları

Gönderen … new-monkey
[comments]

“Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere” üzerine 83 yorum

  1. Kars merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşım inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 17-04-2020 17:31:34

    Cevapla
  2. Kilis merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-04-2020 04:53:22

    Cevapla
  3. Tokat merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 23-04-2020 21:30:11

    Cevapla
  4. Giresun merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa vallaha billaha mükemmel, sağolun 26-04-2020 13:35:05

    Cevapla
  5. Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, şukuladım 06-05-2020 22:12:51

    Cevapla
  6. Balıkesir merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, sağolun 10-05-2020 00:40:42

    Cevapla
  7. Adana merkezden ben Aylin. Selam herkese web sitesi valla mükemmel, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:37:04

    Cevapla
  8. Kilis merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siten inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-06-2020 10:52:06

    Cevapla
  9. Adana merkezden ben doruk. Selam sayfanız gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-06-2020 17:28:53

    Cevapla
  10. Kars merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşım yeminle mükemmel, teraziye tıkladım 30-06-2020 06:38:34

    Cevapla
  11. Ordu merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfa inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 07-07-2020 00:18:41

    Cevapla
  12. Osmaniye merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımın vallaha hayran bıraktı, sağolun 08-07-2020 23:14:42

    Cevapla
  13. Batman merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-07-2020 21:10:12

    Cevapla
  14. Antalya merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 28-07-2020 18:43:45

    Cevapla
  15. Hakkari merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 31-07-2020 16:44:08

    Cevapla
  16. Kars merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siteniz vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 12-08-2020 06:07:02

    Cevapla
  17. Kocaeli merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 16-08-2020 04:04:12

    Cevapla
  18. Van merkezden ben Emine. Selam herkese siten harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 27-08-2020 04:13:20

    Cevapla
  19. Kastamonu merkezden ben banu. Selam sayfan ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 05-09-2020 16:20:54

    Cevapla
  20. Bolu merkezden ben Gürbüz. Slm sayfa inanki hayran edici, teşekkürler 01-10-2020 20:43:05

    Cevapla
  21. Kars merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 03-10-2020 16:59:13

    Cevapla
  22. Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, saolun 06-10-2020 03:30:03

    Cevapla
  23. Amasya dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . Merhabalar bu web sitesi inanki hoşuma gitti, sağolun , Gürbüz – 181

    Cevapla
  24. Kırklareli merkezden ben ali. Mrb sayfanız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-11-2020 15:43:39

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Merhabalar web siten yeminle güzel, twitter da paylaştım , ali – 197

    Cevapla
  26. Antalya dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . Merhaba herkese web siten süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 397

    Cevapla
  27. Burdur dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 46

    Cevapla
  28. Osmaniye merkezden ben . Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:26:29

    Cevapla
  29. Adıyaman dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . selamun aleyküm paylaşımınız cidden çok iyi, twitter da paylaştım , banu – 39

    Cevapla
  30. Kilis dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . Merhaba herkese paylaşımın harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 165

    Cevapla
  31. Tunceli dan kimler var. Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere . Merhaba sayfa cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 279

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 180

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Selamlar sayfa süper ötesi çok iyi, face de paylaştım , Aylin – 486

    Cevapla
  34. Edirne merkezden ben Aylin. Slm sayfan ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım 03-01-2021 23:24:01

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Mrb web siteniz gerçekten dikkat çekici, saolun , doruk – 410

    Cevapla
  36. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 22

    Cevapla
  37. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım , ali – 135

    Cevapla
  38. Bu konu : ” Gökyüzündeki ‘trompetleri’ duyabiliyorum. Kuzey Yorkshire, İngiltere ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 470

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link