Açıkça görülüyor ki sosyal medyada, sadece sizden bir tepki almak amacıyla yorum yapan, sonunda gönderinizi raydan çıkarana kadar sizi sonsuza dek düşman eden insanlar ve botlar da dahil olmak üzere insanlar ve botlar var. Bunun olmasının birkaç nedeni var.

Biri açıkça kullanıcı etkileşimi içindir. Ne kadar çok tepki verirseniz, bu platformlar o kadar çok reklam satabilir. Diğer nedenler:

– belirli bir anlatı için tehlikeli olan fikirlerin bastırılması – kişi sadece bir pisliktir (bence bu, Twitter’da, FB’de ve burada uğraştığımız şeylerin çok daha azını açıklıyor, ama kesinlikle oluyor.) – sosyal mühendislik: Bu şekilde düşünen tek kişinin siz olduğunuz ve değişmeniz gerektiği fikrini pekiştirmek için özellikle ana akım konuşma noktaları olmak üzere belirli görüşler. – Travma Temelli Programlama: Zaman içinde yavaş yavaş entelektüel olarak karşı çıktığınız orijinal fikre teslim olana kadar sözlü tacize ve karakter suikastına maruz kalıyorsunuz.

Açıkça kötü niyetli insanlara yanıt vermemiz, onların burada olmasının YALNIZCA nedenidir.

Bir şeyi yayınlamak için zaman ayırırsanız ve birisi “ırkçısınız” veya “zihinsel problemleriniz var” gibi saçma sapan şeyler söylerse veya ne söylerseniz, kelimenin tam anlamıyla “FEEDZ DA TROLZ”.

Bununla başa çıkmanın yolu çok basit, eğer birisi yorum yaparsa ve bu bir karşı argüman değilse, onu işaret edin, bir tane isteyin ve geçerli bir karşı argüman alana kadar, hala bir argüman yapmadıklarını işaret etmeye devam edin. .

Shitposter- “Irkçısın”

Siz- “Eğer argümanıma kendi geçerli bir argümanınızla karşı koymak isterseniz, konuyu sizinle tartışmaktan büyük mutluluk duyarım, o zamana kadar hominem saldırılarını ve mantıksal yanılgıları bir cevapla eğlendirmeyeceğim.”

SP- “Sen beyazsın ve bu tartışmayı yapmanın tek sebebi derin ırkçılığa sahip olman.”

“Siz-” Eğer argümanıma kendi geçerli bir argümanınızla karşı koymak isterseniz, bu konuyu sizinle tartışmaktan büyük mutluluk duyarım, o zamana kadar hominem saldırılarını ve mantıksal yanılgıları bir cevapla eğlendirmeyeceğim “

Herkes buna katılırsa, gönderilerimizin olumsuz oylarla bastırılması ve astroholes tarafından astroturf edilmesi yerine gerçek tartışmalara geri dönebilirdik.

51 Comments

  1. Eskişehir dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Merhaba herkese paylaşımın cidden dikkat çekici, saolun , ahmet – 475

  2. Gaziantep dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . selam arkadaşlar bu web sitesi valla güzel, sağolun , mehmet – 78

  3. Muş dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Merhabalar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler , banu – 141

  4. Gürbüz Reply

    Mrb sayfan vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım

  5. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Merhaba web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 343

  6. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selam bu web sitesi inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 277

  7. Iğdır merkezden ben emin. Selam herkese sayfa inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım 20-04-2021 04:47:25

  8. Denizli dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Mrb web sitesi valla dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 475

  9. Trabzon merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 20-04-2021 11:26:33

  10. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki mükemmel, saolun

  11. Erzincan dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Merhaba sayfa vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , ahmet – 136

  12. elif yılmaz Reply

    Kilis dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Merhaba siten valla hayran edici, şukuladım , elif yılmaz – 243

  13. Bingöl merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım inanılmaz hayran edici, şukuladım 20-04-2021 18:38:09

  14. Manisa merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-04-2021 01:24:12

  15. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  16. Sinop dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Selam web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , Emine – 307

  17. Çankırı dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Merhabalar siteniz valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Hasan – 225

  18. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Merhaba siten gerçekten güzel, linkedinde paylaştım , mehmet – 34

  19. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun

  20. Mrb bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler

  21. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 428

  22. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selam paylaşımın harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım , ziya – 53

  23. selamun aleyküm sayfa valla çok güzel, teşekkürler

  24. Amasya dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . selamun aleyküm paylaşım vallaha hayran bıraktı, şukuladım , gaye – 112

  25. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim güzel, tebrikler , – 58

  26. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selam herkese sayfan yeminle çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 87

  27. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selamlar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 327

  28. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım harbiden iyi, tebrikler , ali – 445

  29. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selam herkese paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Emine – 226

  30. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa harbiden güzel, teraziye tıkladım , emin – 187

  31. Gürbüz Reply

    Mardin merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 23-04-2021 01:22:09

  32. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar sayfanız gerçekten çok güzel, sağolun

  33. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım , Emine – 316

  34. Ağrı dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Selam herkese paylaşım inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 376

  35. İzmir merkezden ben hatice. selamun aleyküm web siten cidden mükemmel, teşekkürler 30-04-2021 04:10:40

  36. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 67

  37. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim iyi, teşekkürler , Hasan – 459

  38. Batman merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim iyi, face de paylaştım 06-05-2021 22:19:02

  39. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle hoşuma gitti, saolun

  40. İstanbul dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha iyi, saolun , ziya – 49

  41. Bolu dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Mrb bu web sitesi süper ötesi hayran edici, saolun , ahmet – 410

  42. Şanlıurfa merkezden ben Emine. Slm paylaşım inanki güzel, facebookta paylaştım 04-06-2021 02:22:05

  43. Amasya dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım , emin – 384

  44. Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz inanki mükemmel, sağolun , mehmet – 497

  45. Bayburt merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun 29-06-2021 20:53:31

  46. Yozgat merkezden ben Emine. Slm siteniz cidden dikkatimi çekti, tebrikler 07-07-2021 06:50:17

  47. Merhabalar paylaşımınız inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım

  48. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer ” çok güzel. Selam siten ciddiyim hayran bıraktı, teşekkürler , elif yılmaz – 22

  49. Kütahya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siten gerçekten çok güzel, face de paylaştım 20-07-2021 15:27:43

  50. elif yılmaz Reply

    Iğdır dan kimler var. Gönderinize yorum yapan insanlarla yalnızca gaslight için nasıl etkileşim kurabilirsiniz —– CEVAP: Siz- “Eğer . Selam herkese sayfa valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , elif yılmaz – 269

  51. Bartın merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz cidden güzel, linkedinde paylaştım 23-07-2021 00:56:29

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link