Gündem 21’e katılıyorum.

İnsanlığın durumuna göre, A21’in hedeflerine katılıyorum.

İnsanlarda çoğunlukla gördüğüm tek şey hastalık, işlev bozukluğu, şiddet, yozlaşma, bağımlılık, putperestlik, açgözlülük, düşmanlık, sefahat, bağımlılık ve entropi.

Bir tür olarak mahvolduk.

Dünyanın A21’e ihtiyacı var.

Elbette hayatta kalmak için elimden geleni yapacağım, ama çoğu insanın yapamayacağını, yapmayacağını ve yapmaması gerektiğini anlıyorum.

“Gündem 21’e katılıyorum.” üzerine 25 yorum

  1. Şanlıurfa merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfa inan ki mükemmel, tebrikler 01-10-2020 22:02:16

    Cevapla
  2. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz yeminle çok iyi, twitter da paylaştım 01-10-2020 22:12:09

    Cevapla
  3. Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siten harbiden iyi, linkedinde paylaştım 01-10-2020 22:33:14

    Cevapla
  4. Antalya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler 01-10-2020 22:57:45

    Cevapla
  5. Artvin merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımın yeminle çok iyi, face de paylaştım 02-10-2020 05:50:58

    Cevapla
  6. Zonguldak merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-10-2020 09:02:37

    Cevapla
  7. Kahramanmaraş merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:18:00

    Cevapla
  8. Amasya merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 03-10-2020 07:49:51

    Cevapla
  9. Şanlıurfa merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-10-2020 08:55:04

    Cevapla
  10. Bu konu : ” Gündem 21’e katılıyorum. ” çok güzel. Merhaba web siteniz gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım , ali – 195

    Cevapla
  11. Burdur merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım 22-10-2020 21:57:02

    Cevapla
  12. Çankırı merkezden ben . Selam herkese paylaşımınız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 25-10-2020 03:17:24

    Cevapla

Yorum yapın