SS: Nefret etme. Beni test et. Aptal şarkı yok !!!! Komik ve / veya sevimli olmaya çalışmayın. Gerçek ol ve ben gerçek olacağım. İşte bir örnek …… ve söylemek güzel bir şey yoksa ….. 🙂

Icky Thump'ın satır satır lirik analizi ve yorumu. Bütün görkem Tanrı'ya gider!

Başlamak için, Bir yumruk iyi olabilir. Ama bu şarkı icky thump. Birçok erkek ve kız kardeş yoldan çıkmışlardır ve bu ick gübre tarafından körleştirildiler veya uykuya daldılar; İnsanlar Şeytan'ın sağladığı bir davul ya da yumruktan sonra kandırıldılar; Yapışkan bir yumruk.

Kimler thunk?

(Kim Tanrı'dan o kadar uzağa düşeceğimi düşünürdü. Jack bunu beklemiyordu. Ama ona sahip. Tanrı gizemli bir şekilde çalışıyor)

Meksika'ya giden bir vagonla sarhoş oluyorum.

(Bu en iyi senaryo gibi görünmüyor. Kesinlikle Kutsal olarak düşünülmeyecek – çok kaldırıldı)

Ah şey, ne saçmalık

(oh iyi. Kandırıldım. İyi iş çıkardın Şeytan. Ben bir yumru gibiydim)

Radyuma vurduğumda başım çarptı.

(Jack bir mazeret yapıyor. İyi bir mazeret – ama yine de bir mazeret. Hey, hepimiz günahkarız …… ama dünyanın ahlakları hafif hızda düşüyor. Porno “kabul edilebilir”. Biz Tanrı'nın damarlarıyız, Kutsal olduğu için Kutsal olmalıyız. Porno izlemezseniz insanlar size garip bakıyorlar ve şeytan bizi her gün her yönden bombalıyor. Radyo bunlardan sadece biri.

Redhead señorita Ölü görünmek geldi ve "yatağa ihtiyacın var mı?" En Español.

(Şeytan kırmızı bir elbise giyer. Jack bile ölü göründüğünü söyler; ruhsuz. Ama Jack kendi başına sarhoş)

Dedim ki "bana bir içki ver, yakasında şarkı söyleyeceğim Ve mikrofona ihtiyacım yok."

(Jack şu anda söylüyor. Bunu yapmak için Tanrı'ya ihtiyacım yok. Bunu kendi başıma yapabilirim. Ama Tanrı'ya İHTİYACIM VAR. Tanrı'ya ihtiyacım var)

Boğazımda bir yumru ile Icky thump Ceketimi yakaladı Ve ben gitmeye hazır olduğumu korkutuyordum!

Jack kendi başına çok sarhoş. Şeytan onu büyüttü ve kör etti)

Ve yemin ederim Saçın yanında Bir tane beyaz gözü vardı Bir tane siyah dik dik bakıyorum.

(Evet, bu “bayan” bir iblistir ……….. Orada yalan söylüyorum. Jack şeytana geldi. Jack yolculuğa çıktı. Şeytan Jack'i davet etmiş olabilir; ama Jack yolculuğu yaptı.)

Elinin yanındaki standda Bir şeker kamışı oldu Siyah rom, şeker kamışı Kuru buz (ve) garip bir şey.

(Tatlı ve lezzetli görünüyor, ama zehir)

La la, la la la la la la la la la laaa laaa laaa

(ama Jack gerçeği görmek istemiyor. Bunun yerine kulaklarını kapatıyor ve çocuk gibi ses çıkarıyor)

Beyaz Amerikalılar, ne? Yapacak daha iyi bir şey yok?
Neden kendini kovmuyorsun? Sen de göçmen misin?

(Bu ifadede bazı gerçekler var, ama Jack kendini kafa ile değil kuyrukla dikkati dağıtıyor. İyiye odaklanmalı. İnsanlarda kötü değil. Şeytan bu şekilde bölünür ve yenilir)

Kim kimi kullanıyor? Ne yapmalıyız? Pezevenk olamazsın ve fahişe de olamazsın

(sadece bir efendiye hizmet edebilirsiniz. Adam o anda ne yaparsa yapsın kölesidir)

Icky thump, bir ranza kelepçeli Soygun kör Etrafa baktı Ve başka kimse yoktu

(Kendi kendine yaptı. Suçlanacak kimse yok)

Yalnız bıraktım kendime bir taşla vurdum
Ve kendimden sonra nasıl temizleyeceğimizi öğrendim

(Tanrı'nın Musa'ya verdiği orijinal yasa, On Emir; taş üzerine yazılmıştır. Jack Tanrı'ya döndü)

Okuduğunuz için teşekkürler. Tanrı tüm çocuklarını sever.

Author

139 Comments

  1. Slm web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  2. Aydın merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 22-01-2020 08:48:47

  3. Slm sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  4. Selam herkese web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım

  5. Erzincan merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 31-01-2020 19:39:51

  6. Adana merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 06-02-2020 04:26:35

  7. Selamlar sayfan cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  8. Merhaba herkese web siten ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  9. Kilis merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha mükemmel, şukuladım 13-02-2020 23:41:53

  10. İzmir merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım 14-02-2020 20:20:35

  11. Bayburt merkezden ben Aylin. Selam paylaşım gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 23-02-2020 11:28:20

  12. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi iyi, facebookta paylaştım

  13. Bitlis merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki hayran bıraktı, tebrikler 28-02-2020 15:54:27

  14. Van merkezden ben ahmet. Mrb sayfa ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım 04-03-2020 21:55:50

  15. Balıkesir merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siten cidden hayran bıraktı, tebrikler 06-03-2020 12:58:47

  16. Mrb siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  17. Adıyaman merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, sağolun 07-03-2020 17:04:37

  18. Rize merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-03-2020 09:11:11

  19. Ardahan merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle iyi, twitter da paylaştım 16-03-2020 19:46:21

  20. Selam sayfan inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  21. Batman merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz inanki hoşuma gitti, şukuladım 27-03-2020 03:45:57

  22. merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  23. Isparta merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, saolun 08-04-2020 07:39:27

  24. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siteniz inan ki çok iyi, twitter da paylaştım

  25. Kütahya merkezden ben banu. Merhaba sayfan gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım 11-04-2020 20:03:20

  26. Selamlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  27. elif yılmaz Reply

    İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi inanki güzel, saolun 18-04-2020 01:09:21

  28. Merhabalar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler

  29. elif yılmaz Reply

    Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz inan ki dikkat çekici, face de paylaştım 25-04-2020 02:49:28

  30. Bingöl merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 25-04-2020 17:43:14

  31. Uşak merkezden ben ziya. Slm sayfa inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 25-04-2020 18:29:48

  32. Gaziantep merkezden ben ziya. Selam herkese siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 27-04-2020 15:45:13

  33. Afyon merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 28-04-2020 02:25:24

  34. Bartın merkezden ben banu. selamun aleyküm siteniz cidden güzel, sağolun 29-04-2020 09:47:15

  35. Sivas merkezden ben ali. Selamın aleyküm siten inanılmaz iyi, teşekkürler 29-04-2020 19:20:42

  36. Kars merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımın cidden dikkat çekici, şukuladım 03-05-2020 18:48:55

  37. elif yılmaz Reply

    Muğla merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siten inanki çok hoşuma gitti, tebrikler 07-05-2020 04:34:38

  38. Slm siten ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  39. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. Mrb web sitesi valla iyi, teşekkürler 22-05-2020 01:27:55

  40. Selam paylaşım cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  41. Bartın merkezden ben ali. Selam sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 05-06-2020 07:26:26

  42. Slm siteniz harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  43. Selamlar web sitesi vallaha dikkatimi çekti, şukuladım

  44. Selam herkese web sitesi valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  45. Amasya merkezden ben banu. Merhaba sayfan inanılmaz iyi, saolun 14-06-2020 19:29:40

  46. Slm web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  47. Mrb web sitesi cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  48. elif yılmaz Reply

    Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım harbiden çok güzel, şukuladım 08-07-2020 03:38:55

  49. Selam herkese siteniz vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  50. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten iyi, teşekkürler

  51. Adana merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 24-07-2020 03:40:13

  52. Slm bu web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım

  53. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  54. Merhaba paylaşımınız harbiden hayran edici, twitter da paylaştım

  55. Mersin merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 07-08-2020 01:43:50

  56. Osmaniye merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-08-2020 14:03:00

  57. selamun aleyküm sayfanız inanki hayran edici, face de paylaştım

  58. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, face de paylaştım

  59. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  60. Giresun merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa süper ötesi dikkat çekici, saolun 22-08-2020 18:21:17

  61. Bitlis merkezden ben gaye. Merhabalar web sitesi harbiden güzel, şukuladım 23-08-2020 19:40:57

  62. elif yılmaz Reply

    Niğde merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web sitesi inan ki mükemmel, tebrikler 04-09-2020 03:01:35

  63. elif yılmaz Reply

    Slm bu web sitesi valla çok güzel, teşekkürler

  64. Kocaeli merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-09-2020 19:28:10

  65. Selamlar web siten inan ki çok hoşuma gitti, sağolun

  66. Adana merkezden ben banu. Selam sayfa cidden iyi, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:38:16

  67. Şırnak dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok iyi, şukuladım , emin – 339

  68. Gümüşhane dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . selam arkadaşlar web siteniz gerçekten güzel, teşekkürler , hatice – 188

  69. selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  70. Bitlis dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Selam siten ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım , hatice – 487

  71. Elazığ merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfan vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 01-11-2020 15:41:04

  72. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Merhaba web siten valla çok güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 457

  73. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Mrb paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 465

  74. Kars merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 04-11-2020 06:26:14

  75. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm web siteniz inan ki hayran edici, teşekkürler

  76. Zonguldak dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Merhaba paylaşım cidden mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 420

  77. Osmaniye merkezden ben emin. Selamlar siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-11-2020 00:16:57

  78. Gürbüz Reply

    Hatay dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Merhaba herkese web siten vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 337

  79. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selam herkese sayfa vallaha çok iyi, teraziye tıkladım , Emine – 213

  80. Bartın dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Merhabalar siteniz valla dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 96

  81. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Merhaba sayfanız inanılmaz dikkat çekici, saolun , ali – 248

  82. Kilis dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . selam arkadaşlar web siten vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım , ahmet – 214

  83. Selam herkese bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, sağolun

  84. Hatay merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler 03-12-2020 07:36:31

  85. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , emin – 260

  86. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Merhaba web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 56

  87. Mrb siten ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  88. Selam herkese bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler

  89. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok iyi, sağolun , ali – 308

  90. Selam paylaşım ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  91. Nevşehir dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Selam herkese web sitesi inanki çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 247

  92. elif yılmaz Reply

    Tekirdağ dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Selamlar siteniz süper ötesi iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 118

  93. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 432

  94. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selam web siteniz vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 179

  95. Bartın dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Selamın aleyküm paylaşımınız valla dikkat çekici, şukuladım , gaye – 84

  96. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 110

  97. Rize merkezden ben . Selamlar bu web sitesi yeminle iyi, şukuladım 18-01-2021 03:54:40

  98. Merhabalar sayfanız valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  99. Slm paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler

  100. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Mrb siten süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Aylin – 497

  101. Yozgat merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 28-01-2021 11:09:27

  102. Hatay merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 31-01-2021 09:39:32

  103. Bayburt dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Slm paylaşımınız vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 134

  104. Slm web siten süper ötesi dikkat çekici, tebrikler

  105. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Slm sayfanız inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 178

  106. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selamlar web sitesi inanılmaz çok iyi, teraziye tıkladım , emin – 485

  107. Yalova merkezden ben Hasan. Selamlar web siten cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-02-2021 19:45:31

  108. Bilecik merkezden ben ziya. Merhaba bu web sitesi yeminle güzel, şukuladım 20-02-2021 14:08:51

  109. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, facebookta paylaştım

  110. Aksaray merkezden ben ali. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha iyi, teşekkürler 01-03-2021 03:20:29

  111. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz yeminle güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 366

  112. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım , emin – 208

  113. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Selamlar siten inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 119

  114. Isparta dan kimler var. Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. . Merhabalar web siten cidden çok güzel, linkedinde paylaştım , Emine – 491

  115. Bu konu : ” Hadi oyun oynayalım! Bana bir pop şarkısı veriyorsun ve sana satır satır yorum ve bu manevi savaş ve uyanışla nasıl bir ilişki kuracağım. ” çok güzel. Mrb sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , mehmet – 188

  116. Karabük merkezden ben ali. Selam web siteniz süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 05-05-2021 14:47:23

  117. Selam herkese bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  118. Kocaeli merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımınız valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım 11-05-2021 12:07:58

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link