Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın.

Austin Steinbart 29 yaşındaki bir DIA ajanıdır ve QAnon operasyonu için koşturduğunu ve Q’nun kendisi olduğunu iddia eder.

Austin, insanlara gerçekten iddia ettikleri şey olduğunu göstermek için bir avuç kanıt sağladı. İşte 3 tanesi.

/ ————————————————- ——————————————–

Bir Kanıtı:

Bu videoda Austin, Q’nun neden Q damlalarında Tanrı’nın ayetinin zırhını kullandığını açıklıyor. Çünkü (Austin) her gün ortaokulda okudu. (https://www.youtube.com/watch?v=9K24TLAvyDI)

Aynı günde, SONRA Austin bu videoyu yayınladı, Q aşağıdaki düşüşü yaptı 🙁https://www.qmap.pub/read/3895)

Bu damla, bu şarkıya bir YouTube bağlantısı içeriyordu: (https://www.youtube.com/watch?v=_MK0j765ko4)

Q, bu şarkıyı daha önce Kasım 2019’daki bu düşüşte Tanrı ayetinin zırhı ile birlikte kullanmıştı: (https://www.qmap.pub/read/3594)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Kanıt İki:

Austin “yarasa sinyali” adlı bu videoyu yükledi https://www.youtube.com/watch?v=s4DwYVbBlgo

6 gün sonra, ABD başkenti binasında, yarasa sinyali gibi sorta parlayan yeşil bir “Q” olduğu ortaya çıktı.

(https://twitter.com/KarluskaP/status/1238162933131206657)

(https://mobile.twitter.com/LisaMei62/status/1238140001986150402)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Kanıt Üç:

Austin 10 Nisan’da bir telefon görüşmesi yapıyor. Ne tür müzikten hoşlandığı sorulur. Austin “Üstü ve Ötesi” ni sevdiğinden bahseder. (https://www.youtube.com/watch?v=V3Ck0aL-foY)

Günler sonra Q, bir YouTube şarkısını ABONELİ VE ÖTESİNDEN başka hiçbiriyle bağlantısız bırakıyor! (https://www.qmap.pub/read/3975)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Unutmayın, bunlar QAnon ve Trump yönetimi arasındaki bağlantıyı bağlamak için kullandıkları aynı tip “deliller” dir.

Yani, Austin Steinbart bu üç olayda sadece şanslı mıydı, yoksa Austin’in Q olduğunu göstermek için meşru kanıtlar olmaları mümkün mü?

“Tesadüf yok” ~ S

Burada sunduğum şeye katılmıyorsanız, lütfen verdiğim her bir örnek için bir açıklama yapın.

“Kanıt Bir tesadüf sadece bir tesadüf çünkü …”

“Kanıt İki sadece bir tesadüf çünkü …”

“Üçüncü Kanıt sadece bir tesadüf çünkü …”

3 örneğe değinmezseniz ve “LARP”, “sahte”, “dolandırıcılık”, “o Q değil” gibi battaniye bir ifade vermeye karar verirseniz, yukarıdaki kanıtlar ve bu bilişsel için herhangi bir açıklamanız olmadığını varsayacağım. uyumsuzluk en iyi halinizi alıyor.

İyi şanslar!


“Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın.” üzerine 56 yorum

  1. Isparta merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 30-05-2020 13:52:43

    Cevapla
  2. Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 01-06-2020 20:44:24

    Cevapla
  3. Bingöl merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 03-06-2020 04:03:26

    Cevapla
  4. Şanlıurfa merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım 20-06-2020 06:36:46

    Cevapla
  5. Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 21-06-2020 13:50:17

    Cevapla
  6. Kütahya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 13:27:09

    Cevapla
  7. Trabzon merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 24-07-2020 23:40:12

    Cevapla
  8. Kastamonu merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, şukuladım 03-08-2020 16:43:23

    Cevapla
  9. İstanbul merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfan ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım 08-08-2020 12:13:22

    Cevapla
  10. Karabük merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 25-08-2020 04:25:20

    Cevapla
  11. Sakarya merkezden ben banu. Selam herkese web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 29-08-2020 02:59:07

    Cevapla
  12. Bolu merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden mükemmel, twitter da paylaştım 16-09-2020 03:42:12

    Cevapla
  13. Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, saolun 19-09-2020 17:33:16

    Cevapla
  14. Zonguldak merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, sağolun 02-10-2020 17:02:58

    Cevapla
  15. Malatya merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 29-10-2020 22:19:19

    Cevapla
  16. Bu konu : ” Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. ” çok güzel. Merhabalar sayfan inanki hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 96

    Cevapla
  17. Kayseri merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşım cidden güzel, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:22:54

    Cevapla
  18. Mardin dan kimler var. Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. . Slm siten cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Emine – 368

    Cevapla
  19. İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-12-2020 00:16:51

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 122

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inanki dikkatimi çekti, saolun , banu – 466

    Cevapla
  22. Bu konu : ” Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım , ziya – 68

    Cevapla
  23. Bolu merkezden ben . merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım 31-12-2020 20:25:05

    Cevapla
  24. Karabük merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten vallaha billaha mükemmel, sağolun 01-01-2021 01:27:57

    Cevapla
  25. Şanlıurfa dan kimler var. Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. . Merhaba herkese web siteniz inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , memo – 225

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Hâlâ birinin bu kanıtları çürütmesini bekliyorum. Austin Steinbart, QAnon askeri operasyonunu yöneten Q ve nokta adamı. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim kanıtları yalanlayın. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım , doruk – 97

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link