Tam olarak neydi?

COVID, kilitlenmeler, ABD isyanları vb. Yüzünden gölgede kaldı ve hafızam bir anda toplandı, ancak gerçekte ne olduğuna dair tatmin edici bir açıklama hala görmedim …

Öylemiydi:

  • Derin Devlet / Elitler / Küreselciler, NWO’da başka bir düzmece savaşın örtüsü altında yer alabilmeleri için 3.Dünya Savaşı’nı bize zorlamaya çalışıyorlar mı? (Yedek plan olarak COVID ile / işe yaramadıysa sonraki aşama?)

  • Deep State / Elite / Globalists, Trump’ın yeniden seçilme şansını onu başka bir anlamsız Orta Doğu çatışmasına sürükleyerek ve onu tehlikeli / pervasız göstererek mahvetmeye mi çalışıyor?

  • İsrail kendi isteğiyle hareket ediyor ve daha önce onlarca kez denedikleri gibi İran’ı bir çatışmaya çekmeye mi çalışıyor yoksa en kıdemli ve yetenekli askeri stratejistlerinden birini alarak İran’a gelecekteki bir saldırı için sahneyi hazırlıyor mu?

  • Üst düzey İran liderliğinde iç güç mücadelesinde bir düşüş mü? (Süleymani, İran’da Ayetullah Hamanei’nin ardından en güçlü ikinci kişi olarak kabul edildi, İran’ın bir sonraki cumhurbaşkanı olması için tüyo verildi ve sadece İran’da değil, Irak, Suriye, Lübnan, Yemen’de de çok güçlü ve etkili oldu ve şu şekilde tanımlandı: “Orta Doğu’daki en güçlü ajan” eski bir CIA ajanı tarafından).

  • Süleymani’nin meşru olarak Irak’taki veya Ortadoğu’daki Amerikan çıkarlarına saldırmakla tehdit ettiği ana akım anlatının bir versiyonu? (Bunu daha önce kaç kez duyduk? Eskisini hatırla “Saddam Hüseyin 45 dakika içinde kitle imha silahları saldırısı başlatma kapasitesine sahip”?)

Süleymani veya İran hakkında ne düşünürseniz düşünün, ABD hala geçerli bir yasal gerekçeye benzer bir şey üretmedi suikast için. Egemen bir ulusun Başkan Yardımcısını spekülasyonlar ve söylentiler nedeniyle etkili bir şekilde öldürdüler ve dünyanın geri kalanı bir yana, ABD siyasetindeki meseleyi tartışmak bile istemiyorlar.

Süleymani’ye yönelik insansız hava aracının saldırısını meşrulaştırmak için kullanılan bahaneler, Irak’ın işgalini destekleyen kanıtları karşılaştırmalı olarak kurşun geçirmez gösteriyor.

Sonuç olarak, Süleymani cinayetinin amacının ne olduğu, kimin gerçekten sorumlu olduğu ve 2020 olaylarının geri kalanına nasıl bağlandığı hakkındaki hikayenin tamamını kesinlikle bilmiyoruz.

Author

72 Comments

  1. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha hoşuma gitti, saolun

  2. Karabük merkezden ben Emine. Selamlar siten inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 31-08-2020 11:56:13

  3. Tunceli merkezden ben mehmet. Mrb sayfanız ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım 31-08-2020 11:57:43

  4. Amasya merkezden ben banu. Slm sayfan inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 31-08-2020 12:32:39

  5. Niğde merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 31-08-2020 12:39:07

  6. Merhaba herkese web siten inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  7. Gürbüz Reply

    Elazığ merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim iyi, tebrikler 01-09-2020 04:28:45

  8. elif yılmaz Reply

    Amasya merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siteniz vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 01-09-2020 04:29:04

  9. Sivas merkezden ben ali. selamun aleyküm siten inanılmaz mükemmel, şukuladım 01-09-2020 10:01:06

  10. Gürbüz Reply

    Merhaba siten vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım

  11. Selamlar siten süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım

  12. Kırşehir merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımın valla çok iyi, saolun 15-09-2020 15:57:54

  13. Selamın aleyküm paylaşımın cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  14. Balıkesir merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki güzel, sağolun 28-09-2020 19:04:06

  15. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha hayran bıraktı, teşekkürler

  16. Çankırı merkezden ben gaye. Selam web siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:20:39

  17. Samsun merkezden ben Emine. Selam herkese sayfanız gerçekten çok güzel, face de paylaştım 04-10-2020 09:39:07

  18. Mardin merkezden ben mehmet. Selamlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, sağolun 15-10-2020 19:47:31

  19. Yalova dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Merhabalar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun , ali – 22

  20. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  21. Adana dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Selam herkese paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , banu – 188

  22. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 337

  23. Bolu merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten vallaha çok iyi, saolun 03-11-2020 14:29:04

  24. Muş merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 11-11-2020 09:27:30

  25. Tokat dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Merhaba herkese paylaşım inanki mükemmel, face de paylaştım , memo – 484

  26. Ağrı merkezden ben Emine. Slm web siten yeminle çok hoşuma gitti, sağolun 17-11-2020 20:11:54

  27. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 51

  28. Amasya merkezden ben doruk. Selam web siteniz valla güzel, sosyal medyada paylaştım 23-11-2020 22:17:13

  29. Trabzon dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Merhaba herkese web siteniz gerçekten çok güzel, tebrikler , – 285

  30. elif yılmaz Reply

    Burdur dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Selamın aleyküm paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 328

  31. Ankara merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımınız inan ki hayran edici, sağolun 06-12-2020 03:57:17

  32. Merhabalar web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler

  33. Gümüşhane merkezden ben ali. Merhaba siteniz vallaha billaha çok güzel, tebrikler 06-12-2020 14:11:47

  34. Burdur merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 09-12-2020 09:30:40

  35. Adıyaman merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım 15-12-2020 22:46:09

  36. Niğde merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, sağolun 16-12-2020 22:24:29

  37. Merhabalar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. Slm sayfan inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım

  39. Kocaeli merkezden ben hatice. Selam web siteniz cidden hayran bıraktı, teşekkürler 26-12-2020 07:12:09

  40. Şırnak dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Merhabalar web sitesi harbiden çok güzel, teşekkürler , emin – 192

  41. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım

  42. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım , – 386

  43. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım

  44. Merhaba web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım

  45. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Mrb siten vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler , – 319

  46. Yalova dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Slm web siteniz gerçekten iyi, şukuladım , ali – 324

  47. Selamlar web sitesi valla çok güzel, teraziye tıkladım

  48. Ordu merkezden ben memo. Merhaba herkese sayfanız gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 20-01-2021 20:42:28

  49. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, tebrikler , ali – 114

  50. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Selam web siten yeminle çok iyi, tebrikler , – 487

  51. Ardahan merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 05-02-2021 08:44:53

  52. Trabzon dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . merhaba arkadaşlar siten harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 363

  53. Manisa dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Selamlar siten cidden mükemmel, twitter da paylaştım , memo – 483

  54. Niğde dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim mükemmel, teşekkürler , ali – 249

  55. Bayburt merkezden ben gaye. Selamlar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 11-02-2021 20:43:08

  56. Ardahan merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 15-02-2021 05:00:42

  57. Artvin dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Selamın aleyküm web siten gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Aylin – 93

  58. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Aylin – 95

  59. Çankırı merkezden ben Emine. Merhaba sayfanız inan ki güzel, sağolun 03-03-2021 21:36:30

  60. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten vallaha hayran bıraktı, şukuladım , ziya – 238

  61. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım

  62. Merhabalar sayfa vallaha billaha çok iyi, sağolun

  63. Gaziantep merkezden ben memo. Merhaba sayfa süper ötesi çok iyi, tebrikler 03-04-2021 12:23:19

  64. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Selam herkese web siteniz valla hayran bıraktı, şukuladım , mehmet – 166

  65. Slm web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  66. Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Merhaba siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 25

  67. Trabzon dan kimler var. Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … . Selamın aleyküm paylaşımın valla çok güzel, linkedinde paylaştım , mehmet – 449

  68. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Hala Ocak ayında Süleymani cinayetini anlamaya çalışıyorum … ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , elif yılmaz – 420

  69. Kastamonu merkezden ben doruk. Selam sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-05-2021 13:52:11

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link