Şimdi 3 haftadır gittiğim her yerde rastgele statik elektrik şokları alıyorum. İşte, evde, spor salonunda, arabama gidiyor. Bir saat önce video oyunları oynuyordum ve kulaklıklar beni 3 kez şok etti. Arkadaşım mikrofondan bile duydu.

Yine, bunun havada enerji olup olmadığını veya bazı dünyasal olayların meydana gelip gelmeyeceğini merak etmeme neden oluyor. Bunun başka bir açıklaması yok, çünkü bu hayatımda hiç olmadı ve neler olduğunu anlayamıyorum.

Author

40 Comments

  1. Yozgat dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Merhabalar paylaşım vallaha çok güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 432

  2. Gürbüz Reply

    Isparta merkezden ben Gürbüz. Mrb siten inanki hayran edici, sağolun 02-04-2021 09:26:20

  3. Aydın merkezden ben doruk. Selamlar web siten cidden mükemmel, twitter da paylaştım 02-04-2021 12:18:13

  4. Adıyaman merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 02-04-2021 12:18:45

  5. Sakarya dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Selam siten cidden güzel, saolun , mehmet – 290

  6. Bursa dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Selamlar web siten vallaha çok güzel, face de paylaştım , mehmet – 305

  7. Ankara dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Merhabalar web siteniz cidden hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 437

  8. Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. Slm sayfan inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , banu – 307

  9. Gaziantep dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Selam herkese sayfa harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım , ahmet – 301

  10. selam arkadaşlar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun

  11. Manisa merkezden ben doruk. Slm paylaşımın vallaha güzel, saolun 02-04-2021 14:52:20

  12. elif yılmaz Reply

    Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siteniz inan ki mükemmel, teşekkürler 02-04-2021 16:25:01

  13. Selamın aleyküm sayfanız inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  14. Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inanki mükemmel, sağolun , Aylin – 420

  15. Bilecik merkezden ben Emine. Selam herkese bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler 09-04-2021 02:19:20

  16. Selam web siteniz valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  17. Selam web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  18. Gaziantep merkezden ben ahmet. Mrb sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım 20-04-2021 05:07:33

  19. Ağrı merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşım cidden güzel, linkedinde paylaştım 21-04-2021 09:00:51

  20. Bitlis dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Selamlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Hasan – 301

  21. Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. Selam paylaşımınız inanılmaz çok iyi, sağolun , ahmet – 324

  22. Merhabalar sayfan süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım

  23. Bilecik dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Selam herkese paylaşımın vallaha hoşuma gitti, şukuladım , ali – 394

  24. Batman dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . merhaba arkadaşlar sayfan inan ki iyi, linkedinde paylaştım , Emine – 235

  25. Muğla merkezden ben gaye. Mrb sayfa yeminle mükemmel, teşekkürler 27-05-2021 09:20:06

  26. Samsun merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 27-05-2021 14:29:00

  27. selam arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  28. Sivas merkezden ben gaye. Mrb web sitesi ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-06-2021 03:03:31

  29. Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teşekkürler

  30. Gaziantep merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 22-06-2021 20:07:50

  31. Yozgat merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa inan ki hayran edici, facebookta paylaştım 23-06-2021 23:00:40

  32. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 401

  33. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun

  34. Isparta dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . Merhaba web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım , doruk – 432

  35. Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , doruk – 290

  36. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım ” çok güzel. Slm web siteniz inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 73

  37. Kahramanmaraş dan kimler var. Hala rastgele şoka giriyorum, bununla ilgili daha önce bir gönderi yaptım . selam arkadaşlar sayfa inanki dikkat çekici, face de paylaştım , ahmet – 120

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link