Farklı aileler veya çiftler için neden hazırlandıklarını söyleyerek bir TV şovunu nerede yaptıkları hazırlanırken TV şovunu hatırlar. Bunu sormamın nedeni, belki de bize gelecek şeylere kafa yormaya çalışıyorlar mı? Bir kaçını izledim, çünkü bu gösteri ve hazırladığım başka bir sebepten dolayı. Bu yüzden uzak çalıştığımdan beri aileme yardımcı olacak şeyler var. Şimdi salgın beri uzun vadeli gıda depolama için birkaç sitede gitti ve şimdi orada fiyatlar yükseldi fark.

Author

90 Comments

  1. Konya merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 15-04-2020 15:32:40

  2. Selamlar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  3. Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 17:41:49

  4. Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-04-2020 04:01:07

  5. Aksaray merkezden ben Aylin. Mrb siten cidden mükemmel, facebookta paylaştım 16-04-2020 09:30:27

  6. Ankara merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 16-04-2020 09:30:49

  7. elif yılmaz Reply

    Trabzon merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 16-04-2020 09:37:43

  8. Nevşehir merkezden ben doruk. Mrb sayfanız süper ötesi hayran edici, sağolun 16-04-2020 09:38:18

  9. Merhabalar web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. İzmir merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 03:51:52

  11. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok güzel, face de paylaştım

  12. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  13. elif yılmaz Reply

    Merhabalar sayfa inanki dikkat çekici, teşekkürler

  14. Selam sayfan gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. elif yılmaz Reply

    Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfan inanki iyi, facebookta paylaştım 28-04-2020 03:45:54

  16. Bitlis merkezden ben ziya. Selamlar siteniz valla mükemmel, twitter da paylaştım 05-05-2020 02:17:58

  17. Selamın aleyküm paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  18. Tokat merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:38:31

  19. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, sağolun 14-05-2020 20:37:03

  20. Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-05-2020 08:21:35

  21. Mardin merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, şukuladım 29-05-2020 03:54:57

  22. Merhaba herkese sayfa cidden güzel, sosyal medyada paylaştım

  23. Niğde merkezden ben ziya. Merhabalar siten yeminle güzel, teraziye tıkladım 05-06-2020 15:44:03

  24. elif yılmaz Reply

    Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Selam siten inanki çok güzel, saolun 07-06-2020 10:40:39

  25. elif yılmaz Reply

    Van merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-06-2020 22:43:51

  26. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Çorum merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 20-06-2020 04:34:14

  28. Kocaeli merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım gerçekten hayran edici, teşekkürler 29-06-2020 07:40:38

  29. Selamın aleyküm sayfanız yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  30. Bayburt merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 04:25:09

  31. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese paylaşım cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  32. Merhabalar sayfa inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  33. Kilis merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-08-2020 03:34:41

  34. Giresun merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 07-08-2020 00:18:40

  35. Selam herkese web siten yeminle hayran edici, şukuladım

  36. Eskişehir merkezden ben ahmet. Merhaba siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 14-08-2020 13:03:42

  37. Şanlıurfa merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz valla iyi, facebookta paylaştım 16-08-2020 13:13:12

  38. Selam sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  39. Aksaray merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi ciddiyim çok güzel, face de paylaştım 18-08-2020 12:18:15

  40. Osmaniye merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden çok iyi, şukuladım 25-08-2020 18:58:09

  41. selamun aleyküm paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  42. Mrb sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  43. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 04-09-2020 14:33:13

  44. Selam herkese siten yeminle iyi, linkedinde paylaştım

  45. Merhabalar web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım

  46. Muş merkezden ben ahmet. Selam sayfan vallaha billaha çok güzel, sağolun 02-10-2020 11:33:07

  47. Selamlar paylaşımın cidden iyi, teraziye tıkladım

  48. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, teşekkürler , emin – 21

  49. selam arkadaşlar siten ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  50. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, sağolun , Hasan – 406

  51. Osmaniye merkezden ben ziya. Mrb web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, şukuladım 26-11-2020 17:34:35

  52. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 29

  53. merhaba arkadaşlar web siten cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  54. Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 04-12-2020 19:51:20

  55. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım

  56. Bilecik dan kimler var. hazırlanıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden güzel, linkedinde paylaştım , emin – 431

  57. Gürbüz Reply

    Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 21-12-2020 21:10:55

  58. Bayburt dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhaba herkese sayfa vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , doruk – 229

  59. Slm paylaşım cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  60. Gürbüz Reply

    Iğdır dan kimler var. hazırlanıyorum . Mrb sayfan inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 475

  61. Siirt dan kimler var. hazırlanıyorum . Slm siteniz yeminle çok güzel, saolun , gaye – 316

  62. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selam herkese siten harbiden hayran bıraktı, şukuladım , emin – 494

  63. selam arkadaşlar web sitesi inan ki iyi, twitter da paylaştım

  64. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Hasan – 326

  65. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Mrb web sitesi yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 423

  66. Zonguldak merkezden ben Hasan. Selamlar paylaşımınız inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 25-01-2021 00:39:40

  67. Mrb web siten harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  68. Bilecik dan kimler var. hazırlanıyorum . selamun aleyküm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Hasan – 257

  69. Düzce dan kimler var. hazırlanıyorum . Selam herkese paylaşımınız inanki dikkat çekici, tebrikler , Emine – 127

  70. Merhaba herkese web siteniz yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  71. Mrb web sitesi süper ötesi çok güzel, teşekkürler

  72. Adıyaman dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhaba herkese web siten harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , ali – 148

  73. Sinop dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhabalar web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 388

  74. Hatay merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 16-04-2021 23:09:41

  75. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selam bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım , hatice – 380

  76. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım , mehmet – 134

  77. Niğde dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok iyi, teraziye tıkladım , Aylin – 481

  78. Merhabalar sayfan harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  79. Gaziantep dan kimler var. hazırlanıyorum . selamun aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ahmet – 233

  80. Siirt merkezden ben memo. Slm web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 25-05-2021 23:12:27

  81. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 111

  82. Gaziantep dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhaba siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 288

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link