Kategoriler
Genel

hazırlanıyorum

Farklı aileler veya çiftler için neden hazırlandıklarını söyleyerek bir TV şovunu nerede yaptıkları hazırlanırken TV şovunu hatırlar. Bunu sormamın nedeni, belki de bize gelecek şeylere kafa yormaya çalışıyorlar mı? Bir kaçını izledim, çünkü bu gösteri ve hazırladığım başka bir sebepten dolayı. Bu yüzden uzak çalıştığımdan beri aileme yardımcı olacak şeyler var. Şimdi salgın beri uzun vadeli gıda depolama için birkaç sitede gitti ve şimdi orada fiyatlar yükseldi fark.

“hazırlanıyorum” için 24 yanıt

Konya merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 15-04-2020 15:32:40

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 17:41:49

Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-04-2020 04:01:07

Ankara merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 16-04-2020 09:30:49

Trabzon merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 16-04-2020 09:37:43

Nevşehir merkezden ben doruk. Mrb sayfanız süper ötesi hayran edici, sağolun 16-04-2020 09:38:18

İzmir merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 03:51:52

Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfan inanki iyi, facebookta paylaştım 28-04-2020 03:45:54

Bitlis merkezden ben ziya. Selamlar siteniz valla mükemmel, twitter da paylaştım 05-05-2020 02:17:58

Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, sağolun 14-05-2020 20:37:03

Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-05-2020 08:21:35

Mardin merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, şukuladım 29-05-2020 03:54:57

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir