hazırlanıyorum

Farklı aileler veya çiftler için neden hazırlandıklarını söyleyerek bir TV şovunu nerede yaptıkları hazırlanırken TV şovunu hatırlar. Bunu sormamın nedeni, belki de bize gelecek şeylere kafa yormaya çalışıyorlar mı? Bir kaçını izledim, çünkü bu gösteri ve hazırladığım başka bir sebepten dolayı. Bu yüzden uzak çalıştığımdan beri aileme yardımcı olacak şeyler var. Şimdi salgın beri uzun vadeli gıda depolama için birkaç sitede gitti ve şimdi orada fiyatlar yükseldi fark.

“hazırlanıyorum” üzerine 72 yorum

  1. Konya merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 15-04-2020 15:32:40

    Cevapla
  2. Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 17:41:49

    Cevapla
  3. Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-04-2020 04:01:07

    Cevapla
  4. Trabzon merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 16-04-2020 09:37:43

    Cevapla
  5. İzmir merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 03:51:52

    Cevapla
  6. Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfan inanki iyi, facebookta paylaştım 28-04-2020 03:45:54

    Cevapla
  7. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, sağolun 14-05-2020 20:37:03

    Cevapla
  8. Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-05-2020 08:21:35

    Cevapla
  9. Mardin merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, şukuladım 29-05-2020 03:54:57

    Cevapla
  10. Van merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-06-2020 22:43:51

    Cevapla
  11. Çorum merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 20-06-2020 04:34:14

    Cevapla
  12. Bayburt merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 04:25:09

    Cevapla
  13. Kilis merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-08-2020 03:34:41

    Cevapla
  14. Giresun merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 07-08-2020 00:18:40

    Cevapla
  15. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 04-09-2020 14:33:13

    Cevapla
  16. Muş merkezden ben ahmet. Selam sayfan vallaha billaha çok güzel, sağolun 02-10-2020 11:33:07

    Cevapla
  17. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, teşekkürler , emin – 21

    Cevapla
  18. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, sağolun , Hasan – 406

    Cevapla
  19. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 29

    Cevapla
  20. Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 04-12-2020 19:51:20

    Cevapla
  21. Bilecik dan kimler var. hazırlanıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden güzel, linkedinde paylaştım , emin – 431

    Cevapla
  22. Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 21-12-2020 21:10:55

    Cevapla
  23. Bayburt dan kimler var. hazırlanıyorum . Merhaba herkese sayfa vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , doruk – 229

    Cevapla
  24. Iğdır dan kimler var. hazırlanıyorum . Mrb sayfan inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 475

    Cevapla
  25. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selam herkese siten harbiden hayran bıraktı, şukuladım , emin – 494

    Cevapla
  26. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Hasan – 326

    Cevapla
  27. Bu konu : ” hazırlanıyorum ” çok güzel. Mrb web sitesi yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 423

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link