Gönderim Bildirimi: Çocuklar … bir saat öncesine kadar kimse perakende hesapları üzerinden GME’yi satın alamaz. Sert bir şekilde düştü ve bir saat içinde 500’den 130’a düştü … Ama şimdi geri sıçrıyor ve 240’ta, dakikalarda% 80’lik bir artış. Bireysel yatırımcılar satın alamazsa, bu diğer hedge fonlarının harekete geçtiği anlamına gelmez mi?
16 Comments
Bu konu : ” Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım , Aylin – 10
Denizli dan kimler var. Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil . Merhabalar sayfanız valla iyi, şukuladım , memo – 323
Slm paylaşımın gerçekten iyi, teraziye tıkladım
Slm paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım
Kırklareli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 09-02-2021 19:26:07
Kırklareli merkezden ben hatice. Slm paylaşım süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler 11-02-2021 21:17:17
Bu konu : ” Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil ” çok güzel. Merhabalar siten inanki hayran edici, teraziye tıkladım , Hasan – 138
Bu konu : ” Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan yeminle hayran bıraktı, sağolun , Emine – 188
Bu konu : ” Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz yeminle hayran edici, şukuladım , hatice – 293
Selam herkese sayfan vallaha iyi, tebrikler
Karabük dan kimler var. Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil . Mrb siten valla mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 487
Selamlar web sitesi inanki çok iyi, tebrikler
Mrb sayfanız inanılmaz çok güzel, sağolun
Karabük dan kimler var. Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil . Merhaba herkese web sitesi inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ziya – 44
Bu konu : ” Hedge fonları … oyunu durduran perakende yatırımcılar değil ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 195
Ardahan merkezden ben emin. Merhaba sayfan inan ki hoşuma gitti, şukuladım 10-04-2021 09:39:07