Yahudi dininin Hıristiyanlığı hakkında okuduğum bir kitap arıyorum. Ağır bir şekilde eleştirildi ve yasaklandı. Kalan kopyalar hızlı bir şekilde satın alındı. (Birkaç gün içinde tükenmiş bile olabilir …)

Sanırım latin dilinde yazılmıştı (1900-2000 arasında çıktığı halde).

Doğrudan bir komplo değil, ama hatırlarsam burada okudum …

Bu, 1966 kitabı, Adem ve Havva Hikayesi – Felaketlerin Hikayesi değil.

Author

73 Comments

  1. Düzce merkezden ben banu. Selamlar sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-09-2020 21:01:49

  2. Diyarbakır merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 02-09-2020 21:01:49

  3. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler

  4. Muğla merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız harbiden mükemmel, teşekkürler 03-09-2020 00:54:29

  5. Ankara merkezden ben ziya. Mrb sayfan cidden hoşuma gitti, teşekkürler 03-09-2020 01:10:51

  6. Adana merkezden ben ali. Merhaba web sitesi yeminle mükemmel, face de paylaştım 03-09-2020 01:27:34

  7. Çorum merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım 03-09-2020 07:07:43

  8. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfan harbiden dikkatimi çekti, saolun

  9. Slm siten ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım

  10. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web siteniz valla güzel, teşekkürler

  11. Merhaba herkese siten vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  12. Selamın aleyküm siteniz inanki mükemmel, teraziye tıkladım

  13. elif yılmaz Reply

    Slm paylaşım valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  14. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım

  15. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi çok güzel, şukuladım

  16. selamun aleyküm paylaşımın harbiden mükemmel, sağolun

  17. Kilis dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selam herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 187

  18. elif yılmaz Reply

    Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 29-10-2020 19:08:31

  19. Hatay merkezden ben ahmet. Selam herkese siten cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-10-2020 12:46:45

  20. Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , ali – 69

  21. Niğde dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selam herkese sayfanız yeminle iyi, tebrikler , Aylin – 172

  22. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım cidden çok iyi, tebrikler , Gürbüz – 404

  23. Hakkari merkezden ben Hasan. Slm bu web sitesi inan ki çok iyi, tebrikler 14-11-2020 14:31:48

  24. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım

  25. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, tebrikler

  26. Selamın aleyküm siten inan ki dikkatimi çekti, saolun

  27. Selam paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  28. Tekirdağ merkezden ben Aylin. Slm web siten ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 06-12-2020 14:11:27

  29. Yozgat merkezden ben ahmet. Slm paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, sağolun 08-12-2020 05:22:05

  30. elif yılmaz Reply

    Kastamonu dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selam paylaşımın vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım , elif yılmaz – 346

  31. Gürbüz Reply

    Sinop dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Merhaba herkese paylaşımın harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , Gürbüz – 309

  32. Ordu merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 19-12-2020 20:43:51

  33. Merhaba web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  34. Ankara dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Merhaba web siten süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 326

  35. Antalya merkezden ben banu. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 03-01-2021 08:22:52

  36. Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi vallaha billaha iyi, teşekkürler , mehmet – 407

  37. Gürbüz Reply

    Niğde dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Merhaba herkese web siten inan ki çok iyi, sağolun , Gürbüz – 92

  38. Yozgat dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Slm web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun , Aylin – 354

  39. Düzce dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Merhaba herkese siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ali – 275

  40. Gürbüz Reply

    Artvin merkezden ben Gürbüz. Selam sayfanız gerçekten iyi, şukuladım 19-01-2021 04:05:25

  41. Çankırı dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selamın aleyküm siteniz valla dikkatimi çekti, teşekkürler , Emine – 374

  42. Selamın aleyküm web sitesi harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  43. Aksaray dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , memo – 240

  44. Mrb web sitesi yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  45. Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Selamlar web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 47

  46. Slm siteniz inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım

  47. elif yılmaz Reply

    Adana merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar sayfan cidden çok güzel, şukuladım 15-02-2021 06:22:22

  48. Çanakkale merkezden ben hatice. Slm siten valla dikkat çekici, saolun 15-02-2021 16:58:37

  49. Kars dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Merhabalar paylaşımınız ciddiyim güzel, sağolun , – 227

  50. Selam paylaşım süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım

  51. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki güzel, facebookta paylaştım

  52. Antalya dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . selamun aleyküm sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , Emine – 395

  53. Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , gaye – 162

  54. Çankırı dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Mrb sayfan cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım , memo – 212

  55. Gürbüz Reply

    Selam sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  56. Merhabalar web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  57. Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Slm web siten cidden hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 96

  58. Mardin merkezden ben Hasan. Merhaba herkese sayfan gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler 05-04-2021 06:45:51

  59. Karabük merkezden ben emin. selam arkadaşlar web siten inan ki çok güzel, saolun 12-04-2021 15:09:24

  60. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 240

  61. Merhaba herkese paylaşımınız valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  62. Ağrı merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, sağolun 20-04-2021 05:05:30

  63. Bingöl dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 57

  64. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun

  65. Isparta dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selam herkese web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 87

  66. İzmir dan kimler var. [Help] Yasaklı bir kitap arıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 103

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link