Yıllardır gerçeği arıyordum ve insanların gerçekte doğru olduğuna inandıkları yaşam, maneviyat, Tanrı, uzaylılar, simülasyon, hükümet, reptiller, matris vb. Hakkındaki teorilerini gerçekten duymak istiyorum.
NEFRET yok, yargı yok, sadece sağlıklı konuşmalar ve her şeye açık! Yeşil ışık, yürü!
Bu konu : ” Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! ” çok güzel. Mrb paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 267
Selamlar siteniz inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Merhaba paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler
Bartın dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . Selamlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ali – 84
Hatay merkezden ben ahmet. Slm paylaşımın inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-12-2020 01:59:18
Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun
Sakarya dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . selam arkadaşlar siten ciddiyim güzel, saolun , doruk – 125
Bu konu : ” Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 115
Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım
selamun aleyküm web siten ciddiyim çok iyi, tebrikler
İzmir dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . selamun aleyküm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, tebrikler , ziya – 466
Antalya dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . Selamın aleyküm sayfa valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , doruk – 408
Bu konu : ” Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , mehmet – 278
Selam paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım
Eskişehir dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , hatice – 204
Kütahya dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz mükemmel, şukuladım , ali – 21
Ağrı dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . Selamın aleyküm sayfanız cidden hoşuma gitti, şukuladım , emin – 276
Çanakkale merkezden ben . Selamın aleyküm paylaşım valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-01-2021 20:33:14
Düzce merkezden ben hatice. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 11-01-2021 14:28:28
Kütahya dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 351
Bu konu : ” Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa valla hayran bıraktı, şukuladım , ali – 417
merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, saolun
selamun aleyküm paylaşımınız inanki hayran edici, tebrikler
Bu konu : ” Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! ” çok güzel. Slm paylaşımınız cidden çok güzel, teşekkürler , mehmet – 33
Kütahya merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 02-02-2021 04:07:17
Adıyaman dan kimler var. Herkesin Gerçekten İnandıkları “Çılgın” Teorilerini Duymak İstiyorum – GİT! . selam arkadaşlar web siten süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 357