Burada Avrupa’da ABD’deki kaos bizi tamamen eğlendiriyor. Bana sorarsan TV’deki en iyi şey. Her gün oylar, POTUS, ailesi, Biden ve düşkünlüğü hakkında daha fazla skandal geliyor … iyi biliyorsunuz. Dağınıklığı düzeltmenin planı nedir? Ve biz Avrupalılar bizi eğlendirmek için 2021’de ABD’den ne beklemeliyiz?
Sakarya dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , memo – 437
Şanlıurfa dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . Selam web sitesi ciddiyim iyi, şukuladım , ali – 63
Merhabalar sayfan inan ki güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor ” çok güzel. Merhaba sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler , Emine – 465
Isparta merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 18-12-2020 13:54:22
merhaba arkadaşlar siten inanki hayran edici, saolun
Selamlar web siteniz inanki çok güzel, twitter da paylaştım
Mersin dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . Selamın aleyküm sayfa yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 252
Yalova dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 283
Bu konu : ” Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz çok iyi, face de paylaştım , Aylin – 452
Bu konu : ” Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz ciddiyim çok güzel, tebrikler , doruk – 240
Uşak merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 11-01-2021 19:13:43
Şırnak dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . selamun aleyküm web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ahmet – 236
Hatay dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . Selamlar web siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler , ali – 116
Tekirdağ dan kimler var. Hey Amerikalılar – Avrupa, ileride yapacağın WTF’yi bilmek istiyor . Merhaba herkese siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım , mehmet – 290
Yalova merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan cidden hayran bıraktı, saolun 20-02-2021 09:41:54
Amasya merkezden ben memo. Mrb siten inanılmaz mükemmel, face de paylaştım 20-02-2021 21:57:31
selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım