Kategoriler
Genel

Hey, merak ediyorum, herhangi bir doğaüstü fenomeni (uzaylılar vb.) Kitlelerden gizlemek için kurumların motivasyonu ne olurdu? Maliyet ve çabaya değecek mi?

“Teknolojiyi kendilerine sakla” iddiasını anlıyorum, ancak bu beni ikna etmiyor.

Ayrıca dünyadaki herhangi bir kurumun evren boyunca seyahat eden bir türü kontrol edip susturması muhtemel mi? Tabii .. belki uzaylılar aramızda. Dun dun duhhhh – Bu bir yan düşüncedir, ana soruyu uzaylıların evcilleştirilebileceğini ve gizli laboratuvarlara getirilebileceğini varsayarak sordum.

Gönderen … KingHydron
[comments]

“Hey, merak ediyorum, herhangi bir doğaüstü fenomeni (uzaylılar vb.) Kitlelerden gizlemek için kurumların motivasyonu ne olurdu? Maliyet ve çabaya değecek mi?” için 36 yanıt

Diyarbakır merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 18-06-2020 14:21:28

Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siteniz inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-06-2020 00:05:49

Gaziantep merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz inan ki çok güzel, sağolun 01-07-2020 13:19:55

Ardahan merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-07-2020 02:03:40

Ankara merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siten gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 07-07-2020 03:19:15

Isparta merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki iyi, sağolun 09-07-2020 19:57:15

Kastamonu merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz cidden çok iyi, facebookta paylaştım 18-07-2020 15:17:25

Adana merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım inan ki hayran edici, teşekkürler 21-07-2020 04:52:52

Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 26-07-2020 17:45:32

Gümüşhane merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi valla çok güzel, face de paylaştım 26-07-2020 22:37:49

Ankara merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, saolun 06-08-2020 21:54:17

Sivas merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siteniz yeminle çok güzel, twitter da paylaştım 11-08-2020 23:27:28

Osmaniye merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siten valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 30-08-2020 23:32:48

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden dikkat çekici, teşekkürler 01-09-2020 09:45:05

Muğla merkezden ben gaye. Selam sayfan süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 02-09-2020 23:21:16

İzmir merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 09-09-2020 04:54:11

Muş merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi çok güzel, tebrikler 09-09-2020 06:00:06

Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın ciddiyim güzel, tebrikler 17-09-2020 08:25:00

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir