Reddit’in April Fools ’Day geleneğine daha önce katıldıysanız, bunun sizi zevk için yarattığımız tuhaf bir deneyime yönlendirmeden önce normalde kafa karıştırıcı / şifreli bir mesajı paylaştığımız nokta olduğunu anlayacaksınız.
Yine de bunu yapmayı planlasak da, bu yıl her şeyin biraz farklı olduğunu kabul etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Dünya inanılmaz bir belirsizlik ve stres anı yaşıyor; ve bu süre zarfında Reddit'in topluluk arayan milyonlarca insan için ne kadar değerli olduğu, bilgi aramak ve paylaşmak, birbirlerine destek sağlamak ya da sadece “yeni normal” kolektifimizden kaçmak daha da netleşti.
Reddit'te son 5 yılda, April Fools 'Day, topluluğumuzla (hepsi sizsiniz) yeni şeyler yaratmamız ve keşfetmemiz için bir zaman olarak ortaya çıktı. Ayrıca sizi kutlamak için bir şans. Reddit başarılı olur, çünkü milyonlarca insan her gün bu kolektif sistemin çalışması için bir araya gelir. Her April Fools 'Day'e teşekkür etmek için bir proje oluşturuyoruz ve bu geleneğe bu yıl da devam etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu yılki deneyimin, bu garip ve zor zamanda bazı içgörü ve zevk anları sağlayacağını umuyoruz.
Bununla birlikte, söz verildiği gibi:
Sizi insan yapan nedir?
Başkalarında tanıyabilir misiniz?
Emin misiniz?
Tarayıcınızda r / Imposter'ı ziyaret edin, iOS, ve Android.
İyi eğlenceler ve dikkatli ol,
Reddit Yöneticileri.
Bayburt merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siten gerçekten hayran edici, teşekkürler 02-04-2020 00:09:46
Ankara merkezden ben doruk. Mrb siteniz vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 02-04-2020 00:31:50
Slm sayfan cidden hayran bıraktı, sağolun
Selamlar siten harbiden dikkatimi çekti, tebrikler
Selam siteniz harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Malatya merkezden ben Emine. Merhabalar siten vallaha billaha iyi, şukuladım 05-04-2020 00:55:21
Selamlar siten inanılmaz iyi, teşekkürler
Selam paylaşımınız gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım
selamun aleyküm siten gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun
Diyarbakır merkezden ben ahmet. Merhabalar web siten inanılmaz iyi, teşekkürler 14-04-2020 20:14:24
Merhaba herkese sayfanız vallaha hoşuma gitti, şukuladım
Kayseri merkezden ben mehmet. Merhabalar siteniz valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 04:29:24
Kastamonu merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan gerçekten çok güzel, şukuladım 23-04-2020 04:58:39
Düzce merkezden ben mehmet. Selam herkese web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 29-04-2020 22:57:09
Bolu merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız inanki iyi, face de paylaştım 02-05-2020 10:20:37
Artvin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi harbiden güzel, tebrikler 05-05-2020 02:43:20
Merhaba paylaşımınız cidden çok iyi, facebookta paylaştım
Çorum merkezden ben Aylin. Selamlar web siten valla çok güzel, sağolun 08-05-2020 09:12:49
Çankırı merkezden ben Emine. Selam sayfanız inan ki hayran edici, şukuladım 14-05-2020 08:55:19
Slm sayfanız cidden mükemmel, twitter da paylaştım
Merhaba web siten gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler
Aksaray merkezden ben ali. Merhaba herkese siten ciddiyim hayran edici, teşekkürler 01-06-2020 23:58:43
Selamın aleyküm sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 04-06-2020 01:21:06
Çorum merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 20:33:15
Diyarbakır merkezden ben ziya. Selam paylaşım inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 11-06-2020 21:37:23
Osmaniye merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-06-2020 10:11:12
Malatya merkezden ben mehmet. Merhabalar siteniz inanki hayran edici, twitter da paylaştım 04-07-2020 02:30:59
Merhabalar siteniz yeminle iyi, tebrikler
Iğdır merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler 12-07-2020 10:42:25
Elazığ merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok iyi, sağolun 17-07-2020 00:05:24
Gümüşhane merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-07-2020 08:09:04
Merhaba bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım
Erzurum merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siteniz harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 19-07-2020 08:25:24
Kars merkezden ben ahmet. Merhaba web siten vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 22-07-2020 06:32:48
selamun aleyküm web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm siten ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Giresun merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim çok iyi, şukuladım 31-07-2020 23:56:47
Ordu merkezden ben mehmet. Merhaba bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, tebrikler 03-08-2020 21:37:00
Merhaba paylaşım yeminle çok iyi, face de paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın inan ki mükemmel, sağolun
Mrb sayfan harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım
Gaziantep merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-08-2020 06:40:11
Bayburt merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 18-08-2020 08:26:32
Selamın aleyküm sayfa inanılmaz dikkat çekici, sağolun
Sivas merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 03-09-2020 23:25:32
Sakarya merkezden ben Aylin. Merhaba web siten harbiden iyi, şukuladım 04-09-2020 22:35:09
Amasya merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siteniz yeminle hayran bıraktı, sağolun 05-09-2020 13:03:41
Edirne merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-09-2020 21:49:41
Bursa merkezden ben mehmet. Merhabalar web siten vallaha iyi, twitter da paylaştım 14-09-2020 08:13:27
Antalya merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz iyi, saolun 14-09-2020 18:40:20
Ankara merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 19-09-2020 17:38:15
Yalova merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 29-09-2020 19:47:17
Merhabalar sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Selam web siten valla çok hoşuma gitti, sağolun
Merhaba web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun
Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler
Çankırı merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 05-10-2020 06:56:57
Mardin merkezden ben mehmet. Selamlar siten süper ötesi çok iyi, tebrikler 05-10-2020 06:56:57
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siten inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım 05-10-2020 06:56:59
Merhaba herkese web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Merhaba sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Elazığ merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 01-11-2020 14:09:58
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. Mrb paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Gürbüz – 355
Burdur merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler 07-11-2020 09:07:07
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. Merhaba sayfa valla çok güzel, teşekkürler , mehmet – 360
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , doruk – 482
Selamın aleyküm web siten inan ki dikkatimi çekti, saolun
Çorum dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım , elif yılmaz – 248
Kırklareli dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . merhaba arkadaşlar sayfa vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler , ahmet – 228
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 256
Trabzon dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Slm sayfan cidden çok güzel, face de paylaştım , doruk – 51
selam arkadaşlar web siteniz harbiden güzel, saolun
Sakarya dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Merhabalar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Gürbüz – 65
Aydın dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Mrb web siten gerçekten hayran edici, tebrikler , ahmet – 339
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 491
Eskişehir dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 397
Karabük dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . merhaba arkadaşlar sayfa inanki çok güzel, teşekkürler , gaye – 277
Kilis dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Merhaba siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , Aylin – 45
Batman dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Merhaba herkese web sitesi gerçekten mükemmel, face de paylaştım , Aylin – 437
Bu konu : ” Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz valla hayran bıraktı, saolun , ziya – 87
Selamlar sayfa yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım
Mardin dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Selamlar sayfan inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 109
merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Yozgat merkezden ben ali. Merhaba herkese siten inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 04-01-2021 10:28:55
Elazığ dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden dikkat çekici, teşekkürler , ali – 351
Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz iyi, şukuladım
Denizli dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . selam arkadaşlar web siteniz yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , gaye – 188
Kırıkkale merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 21-01-2021 06:14:58
Isparta dan kimler var. Hipotez: Reddit'i Imposter'ı kullanarak (Nisan) İnsanları Eğitim Botlarına Aldatın . Selamlar web siteniz vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım , ali – 475