Birkaç yıl önce #metoo hareketinden önce NYC’de film okuyan bir kızla tanıştım ve bana indie filmde olmak üzere olduğunu söyledi.
Yönetmenin ona bağlanma karşılığında bir rol teklif edeceğini söyledi. Teklifi reddetti.
Bağımsız filmi yapan kişi bir “büyük atış” değil, sadece yeni başlayan ve filmlerini yapan bir başlangıçtı.
Bana göre, bunu açıkladığı sırada biraz şok edici görünüyor, normal bir uygulama gibi görünüyordu. Onun durumunda hissetmiyordu ama diğer kızlar bunu yapardı ve hepsi sarardı.
Şimdi bütün #metoo’dan sonra işlerin nasıl olduğunu merak ettim.
Antalya merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun 18-05-2020 20:38:33
merhaba arkadaşlar web siten gerçekten hayran bıraktı, tebrikler
Mardin merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki hoşuma gitti, şukuladım 18-05-2020 23:44:20
Bingöl merkezden ben ahmet. Selam web siteniz inan ki iyi, linkedinde paylaştım 18-05-2020 23:59:56
Selam herkese paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Mrb paylaşım inanki iyi, teşekkürler
Mrb siten süper ötesi dikkat çekici, saolun
selamun aleyküm paylaşım gerçekten güzel, sağolun
Niğde merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, saolun 06-06-2020 20:49:54
Merhaba siteniz valla iyi, saolun
Mrb sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Amasya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 25-06-2020 05:43:49
Merhaba web siten gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler
Selamlar paylaşım harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese web siten valla ilgi uyandırıcı, sağolun
Ankara merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 07-07-2020 15:39:16
Selamlar bu web sitesi gerçekten hayran edici, face de paylaştım
Selam herkese sayfan vallaha billaha güzel, sağolun
Erzincan merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım 17-07-2020 08:26:30
Amasya merkezden ben doruk. Mrb sayfan inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler 25-07-2020 13:01:24
Slm web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler
Balıkesir merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 03-08-2020 13:42:33
Afyon merkezden ben ahmet. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 05-08-2020 16:20:50
merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok iyi, şukuladım
merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz güzel, teşekkürler
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha hayran edici, şukuladım
Uşak merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 13-08-2020 14:24:41
Kocaeli merkezden ben gaye. Selam web sitesi inanki hayran bıraktı, saolun 16-08-2020 17:27:43
Ordu merkezden ben Aylin. Selamlar web sitesi inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 18-08-2020 00:40:57
Merhaba herkese paylaşımınız inan ki güzel, saolun
Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Manisa merkezden ben gaye. Selamlar siten inan ki hoşuma gitti, tebrikler 28-08-2020 20:38:09
selamun aleyküm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım
Merhabalar web sitesi harbiden güzel, teşekkürler
Slm siteniz valla çok güzel, saolun
Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb siten harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm siteniz inanılmaz çok iyi, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sağolun
Yozgat merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siten inanki güzel, teşekkürler 07-10-2020 01:06:45
Aydın merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-10-2020 08:46:55
selam arkadaşlar siten inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım
Zonguldak dan kimler var. Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? . selamun aleyküm paylaşımın inanki hayran bıraktı, saolun , banu – 242
Bu konu : ” Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha güzel, teraziye tıkladım , Emine – 92
Bu konu : ” Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 208
Elazığ dan kimler var. Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? . selamun aleyküm paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 9
Balıkesir dan kimler var. Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? . Mrb sayfanız inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım , Emine – 410
Antalya merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 06-12-2020 14:22:56
Bu konu : ” Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? ” çok güzel. Selamın aleyküm siten harbiden hoşuma gitti, sağolun , memo – 12
selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim mükemmel, şukuladım
Muğla merkezden ben memo. selam arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, saolun 21-12-2020 00:19:05
Bu konu : ” Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler , – 290
Konya merkezden ben banu. selamun aleyküm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 22-12-2020 21:39:56
Osmaniye dan kimler var. Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? . selam arkadaşlar sayfa inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 159
Tunceli dan kimler var. Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? . Slm web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Hasan – 440
Bu konu : ” Hollywood’daki iş veya fırsatlarla ve bir bütün olarak sanat / film / televizyon / fotoğraf / modelleme dünyasında cinsiyet alışverişi ne kadar yaygın veya neydi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 347
merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar bu web sitesi inanki çok güzel, tebrikler
selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım