İnsanlar onları kötü kullanmaya devam ettiğinde maskelerin fazla koruma sağlamadığı gerçeğinin yanı sıra. Hükümet neden bunları uygulamak istiyor?
Bir hükümetin maskeleri uygulamak istemesinin asıl nedenleri nelerdir? Bundan ne çıkarıyorlar? Hükümet değilse, tüm bu maskelerden kim yararlanıyor?
Çok fazla anti-maske duyuyorum, ancak belirtilen sağlık nedeni ve “ÖZGÜRLÜĞÜM” dışında, anti mask olayının tamamını gerçekten anlamıyorum.
Ayrıca, hangi özgürlükleri kısıtlıyorlar?
Ankara merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım 11-10-2020 12:21:42
Mrb web sitesi süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım
Ağrı merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden güzel, şukuladım 11-10-2020 15:41:54
Artvin dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selam sayfan vallaha billaha mükemmel, sağolun , ahmet – 435
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inanılmaz çok güzel, şukuladım , mehmet – 384
Ankara dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selamlar sayfanız yeminle dikkatimi çekti, saolun , ahmet – 330
merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Mersin dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selam paylaşımınız cidden iyi, teraziye tıkladım , hatice – 411
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi valla mükemmel, teşekkürler , emin – 441
Merhaba sayfanız yeminle güzel, şukuladım
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Selam bu web sitesi inan ki iyi, teşekkürler , ali – 466
Mrb sayfanız cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler , mehmet – 54
Merhaba herkese sayfan harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Erzurum dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . merhaba arkadaşlar sayfanız inanki çok iyi, şukuladım , Aylin – 406
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun , banu – 435
Bolu dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selamın aleyküm paylaşım inanki iyi, facebookta paylaştım , ali – 299
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Merhabalar sayfa süper ötesi çok güzel, saolun , elif yılmaz – 30
selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok iyi, face de paylaştım
Antalya dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , memo – 229
Merhabalar paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Merhaba sayfan inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 439
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz güzel, face de paylaştım , ali – 496
Antalya merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok güzel, sağolun 24-11-2020 20:42:58
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler , ziya – 107
Selamlar sayfan cidden çok güzel, sağolun
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım
Samsun dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selamlar web siten ciddiyim güzel, facebookta paylaştım , ali – 279
Siirt dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selam sayfan inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 475
Sivas merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 11-12-2020 16:39:52
Selam web sitesi inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Selam herkese sayfa cidden hayran bıraktı, face de paylaştım , ziya – 480
Bartın dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selamlar web sitesi inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 166
Giresun merkezden ben . Selam herkese web sitesi harbiden çok iyi, sağolun 30-12-2020 19:43:51
Diyarbakır dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Merhabalar paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , Emine – 35
Kırklareli dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Slm paylaşım süper ötesi iyi, tebrikler , gaye – 90
merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selam web siten yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle mükemmel, twitter da paylaştım
Selamlar bu web sitesi inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese web siten cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Gümüşhane merkezden ben hatice. selamun aleyküm paylaşımınız valla hayran edici, saolun 18-01-2021 14:50:01
Giresun merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun 24-01-2021 15:52:08
Çankırı dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Selam herkese web siten yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 450
Isparta dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Merhaba sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım , Emine – 201
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. Slm web siteniz vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım , gaye – 166
Merhaba paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar web siten valla dikkat çekici, sağolun
Merhabalar bu web sitesi inanki güzel, sağolun
Bu konu : ” Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, saolun , memo – 500
Merhabalar web siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım
Kilis dan kimler var. Hükümetin yüz maskesi takan insanlarından ne elde ettiğini anlamaya çalışırken, beni bu konuda eğitmeye yardımcı olabilir misiniz? . Mrb sayfan harbiden mükemmel, teraziye tıkladım , Emine – 177