İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL!

Bugün en yoğun şehir içi kavşakta 5 saat protesto yaptım. Benim şehrim Kanada’nın Toronto’nun yaklaşık 2 saat doğusunda bulunan orta büyüklükte bir şehirdir (60k pop).

Dün burada protesto edildim ve iş parçacığının sağlam bir oyu vardı. Bu kilitlenmeye ve hikayeyi yaymak için kullanılan çaput bilime karşı bugün solo protesto gösterme deneyimimi aktarmak için buradayım.

Köşede duruyorum ve arabalarındaki insanlara işaretimi gösteriyorum. İnsanlar yürüdüklerinde onlar için işaretimi gösteriyorum. İnsanlar video çekiyorsa veya bir fotoğraf çekmeye çalışıyorlarsa, işaretimi sabit tutuyorum ve onlara yönelttim. Kimsenin hareketlerini veya bunun gibi bir şeyi engellemiyorum. Görüşlerime yaklaşan ve ilgimi dile getiren insanlarla meşgul olurum.

Her yaştan en az 12 kişi veya grupla uzun tartışmalar yaptım. Onları bir fotoğraf çekmeye ya da Londra’daki “Dr Andrew Kaufman” a bağlanan qr kodumu zayıf bilimi parçalayarak parçalamaya teşvik ediyorum. Bilgi aç bir manyak olduğumu düşünürsek sohbet ederken başvurabileceğim tonlarca şeyim var. Meraklı olanların çelişkilerini ve bariz ikiyüzlülüğünü belirtiyorum (işaretim bu sorunu ele almak için tasarlandı). Dünyanın dört bir yanına nasıl bir balon sokmaya çalıştıklarını, reklam meditasyonunu, yoga, soğuk duşları aktif olarak görmezden geldiklerinden bahsediyorum. İşletme sahiplerinin kendi çalışma özgürlüğü seviyelerini korumak için nasıl kendi güvenlik politikalarını oluşturmalarına izin verilmediğini, ancak normal insanlar tarafından işletilen şirketlerin çalışmalarına izin verildiğinden bahsediyorum. Kim kimyasal / biyolojik silahlandırılmış bir ortamda etkili bir şekilde çalışmak için özel eğitim aldıklarını söyledi? Bu yerlerin önemli olduğunu düşünen insanlar kimdi? Neyin önemli olduğunu biliyor musun? Benim özgürlüğüm.

İmzamı gören yüzlerce otomobilden ve kesinlikle süren binlerce arabadan, hislerimin yaklaşık yüzde 75’i sadece açık bir yanıt olmadan görünüyor / kabul ediliyor. Yüzde 20’den fazlası başını sallar, fotoğraf çeker, konuşmayı bırakır, açık bir ilgisi veya olumlu yanıtı vardır. Son yüzde 5 negatif. Yardım etmediğimi söyleyen insanlar. “Dr Kaufman sadece bir görüşe sahip bir adamdır” diyen insanlar. Bu kadar. Yüzde 5 negatif.

Birisinin bana radyo istasyonunun nerede olduğunu göstermesini sağladım, böylece sabah 9’da çalışmaya çalışabilirim ve benimle röportaj yapma şansının son derece yüksek olduğunu söyledi. Yarın bana protesto etmek için katılabileceğini söyledi.

Bu konuyla ilgili bir fikri olan HERHANGİ protesto etmeye çağırıyorum. Bir işaret yapın ve insanlara başka bir görüş olduğunu gösterin. Yanıtlardan bağımsız olarak, çit üzerindeki insanlara sahip olduklarını, gördükleri şeylerin mantıklı olmadığını kabul ediyorsunuz. Bunu yalnız yapıyorum !!! Mesajın etkinliğini artıran 1 veya iki arkadaşınız bile varsa. Bok. 6 ayaklı şey aslında bizim lehimize çalışabilir, çünkü 1000 kişilik bir protesto ayrı ayrı 6 ‘olsaydı, blokları ve blokları yayardı, yoldan geçenler için büyük bir izlenim verdi.

ÇIKIN VE KORUYUN. ZAMAN ÇALIŞIYORUZ.

“İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL!” üzerine 86 yorum

  1. Gümüşhane merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-05-2020 00:51:28

    Cevapla
  2. Hakkari merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, saolun 02-05-2020 02:12:06

    Cevapla
  3. Denizli merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 02-05-2020 02:34:05

    Cevapla
  4. Elazığ merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 09-05-2020 11:35:43

    Cevapla
  5. Uşak merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 10-05-2020 13:55:42

    Cevapla
  6. Giresun merkezden ben Gürbüz. Slm sayfa vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 10-05-2020 14:07:25

    Cevapla
  7. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Slm web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, saolun 11-05-2020 13:54:49

    Cevapla
  8. İzmir merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-05-2020 08:00:00

    Cevapla
  9. Erzincan merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın inanki hayran edici, şukuladım 14-05-2020 08:17:06

    Cevapla
  10. Bitlis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:46:08

    Cevapla
  11. Tekirdağ merkezden ben gaye. Slm siteniz cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:46:37

    Cevapla
  12. Kocaeli merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 09:46:42

    Cevapla
  13. Giresun merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler 14-05-2020 09:46:48

    Cevapla
  14. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 14-05-2020 09:46:54

    Cevapla
  15. Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:47:06

    Cevapla
  16. Yozgat merkezden ben ali. Merhabalar sayfan inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-05-2020 09:47:11

    Cevapla
  17. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 22-05-2020 02:20:01

    Cevapla
  18. Manisa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 30-05-2020 00:01:46

    Cevapla
  19. Tokat merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz valla dikkat çekici, şukuladım 07-06-2020 08:35:33

    Cevapla
  20. Burdur merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 28-06-2020 18:09:04

    Cevapla
  21. Bilecik merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa cidden güzel, facebookta paylaştım 02-07-2020 01:41:26

    Cevapla
  22. Bayburt merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 02-07-2020 17:24:49

    Cevapla
  23. Erzincan merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-08-2020 23:31:09

    Cevapla
  24. Bitlis merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 22-08-2020 09:30:27

    Cevapla
  25. Siirt merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 01-09-2020 03:28:04

    Cevapla
  26. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 199

    Cevapla
  27. Gümüşhane dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Mrb paylaşımınız vallaha hayran edici, teraziye tıkladım , emin – 312

    Cevapla
  28. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb paylaşımınız ciddiyim çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 42

    Cevapla
  29. Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 16-11-2020 14:10:34

    Cevapla
  30. Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 21-11-2020 01:13:29

    Cevapla
  31. Konya dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Merhaba herkese sayfanız cidden çok iyi, face de paylaştım , – 421

    Cevapla
  32. Bingöl merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfanız vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 02-12-2020 00:58:18

    Cevapla
  33. Mersin dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler , ahmet – 127

    Cevapla
  34. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden çok iyi, face de paylaştım , hatice – 489

    Cevapla
  35. Kayseri dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . selam arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler , – 64

    Cevapla
  36. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb paylaşımın inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 342

    Cevapla
  37. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamlar siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 437

    Cevapla
  38. Kahramanmaraş dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, face de paylaştım , banu – 322

    Cevapla
  39. Ankara merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 02-01-2021 04:36:13

    Cevapla
  40. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, face de paylaştım , banu – 260

    Cevapla
  41. Denizli dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamlar sayfan valla çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 290

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link