Bugün en yoğun şehir içi kavşakta 5 saat protesto yaptım. Benim şehrim Kanada’nın Toronto’nun yaklaşık 2 saat doğusunda bulunan orta büyüklükte bir şehirdir (60k pop).

Dün burada protesto edildim ve iş parçacığının sağlam bir oyu vardı. Bu kilitlenmeye ve hikayeyi yaymak için kullanılan çaput bilime karşı bugün solo protesto gösterme deneyimimi aktarmak için buradayım.

Köşede duruyorum ve arabalarındaki insanlara işaretimi gösteriyorum. İnsanlar yürüdüklerinde onlar için işaretimi gösteriyorum. İnsanlar video çekiyorsa veya bir fotoğraf çekmeye çalışıyorlarsa, işaretimi sabit tutuyorum ve onlara yönelttim. Kimsenin hareketlerini veya bunun gibi bir şeyi engellemiyorum. Görüşlerime yaklaşan ve ilgimi dile getiren insanlarla meşgul olurum.

Her yaştan en az 12 kişi veya grupla uzun tartışmalar yaptım. Onları bir fotoğraf çekmeye ya da Londra’daki “Dr Andrew Kaufman” a bağlanan qr kodumu zayıf bilimi parçalayarak parçalamaya teşvik ediyorum. Bilgi aç bir manyak olduğumu düşünürsek sohbet ederken başvurabileceğim tonlarca şeyim var. Meraklı olanların çelişkilerini ve bariz ikiyüzlülüğünü belirtiyorum (işaretim bu sorunu ele almak için tasarlandı). Dünyanın dört bir yanına nasıl bir balon sokmaya çalıştıklarını, reklam meditasyonunu, yoga, soğuk duşları aktif olarak görmezden geldiklerinden bahsediyorum. İşletme sahiplerinin kendi çalışma özgürlüğü seviyelerini korumak için nasıl kendi güvenlik politikalarını oluşturmalarına izin verilmediğini, ancak normal insanlar tarafından işletilen şirketlerin çalışmalarına izin verildiğinden bahsediyorum. Kim kimyasal / biyolojik silahlandırılmış bir ortamda etkili bir şekilde çalışmak için özel eğitim aldıklarını söyledi? Bu yerlerin önemli olduğunu düşünen insanlar kimdi? Neyin önemli olduğunu biliyor musun? Benim özgürlüğüm.

İmzamı gören yüzlerce otomobilden ve kesinlikle süren binlerce arabadan, hislerimin yaklaşık yüzde 75’i sadece açık bir yanıt olmadan görünüyor / kabul ediliyor. Yüzde 20’den fazlası başını sallar, fotoğraf çeker, konuşmayı bırakır, açık bir ilgisi veya olumlu yanıtı vardır. Son yüzde 5 negatif. Yardım etmediğimi söyleyen insanlar. “Dr Kaufman sadece bir görüşe sahip bir adamdır” diyen insanlar. Bu kadar. Yüzde 5 negatif.

Birisinin bana radyo istasyonunun nerede olduğunu göstermesini sağladım, böylece sabah 9’da çalışmaya çalışabilirim ve benimle röportaj yapma şansının son derece yüksek olduğunu söyledi. Yarın bana protesto etmek için katılabileceğini söyledi.

Bu konuyla ilgili bir fikri olan HERHANGİ protesto etmeye çağırıyorum. Bir işaret yapın ve insanlara başka bir görüş olduğunu gösterin. Yanıtlardan bağımsız olarak, çit üzerindeki insanlara sahip olduklarını, gördükleri şeylerin mantıklı olmadığını kabul ediyorsunuz. Bunu yalnız yapıyorum !!! Mesajın etkinliğini artıran 1 veya iki arkadaşınız bile varsa. Bok. 6 ayaklı şey aslında bizim lehimize çalışabilir, çünkü 1000 kişilik bir protesto ayrı ayrı 6 ‘olsaydı, blokları ve blokları yayardı, yoldan geçenler için büyük bir izlenim verdi.

ÇIKIN VE KORUYUN. ZAMAN ÇALIŞIYORUZ.

Author

119 Comments

  1. Gümüşhane merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-05-2020 00:51:28

  2. Hakkari merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, saolun 02-05-2020 02:12:06

  3. elif yılmaz Reply

    Denizli merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 02-05-2020 02:34:05

  4. Mersin merkezden ben banu. Selam bu web sitesi vallaha mükemmel, tebrikler 02-05-2020 07:26:15

  5. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha iyi, şukuladım

  6. selamun aleyküm paylaşımın cidden hayran edici, facebookta paylaştım

  7. Bursa merkezden ben mehmet. Mrb sayfa vallaha güzel, tebrikler 08-05-2020 19:15:24

  8. Elazığ merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 09-05-2020 11:35:43

  9. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 10-05-2020 13:55:42

  10. Giresun merkezden ben Gürbüz. Slm sayfa vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 10-05-2020 14:07:25

  11. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Slm web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, saolun 11-05-2020 13:54:49

  12. İzmir merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-05-2020 08:00:00

  13. Erzincan merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın inanki hayran edici, şukuladım 14-05-2020 08:17:06

  14. Bitlis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:46:08

  15. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, saolun

  16. Mrb bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  17. Tekirdağ merkezden ben gaye. Slm siteniz cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:46:37

  18. Kocaeli merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 09:46:42

  19. Giresun merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler 14-05-2020 09:46:48

  20. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 14-05-2020 09:46:54

  21. Ordu merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla güzel, şukuladım 14-05-2020 09:47:00

  22. elif yılmaz Reply

    Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:47:06

  23. Yozgat merkezden ben ali. Merhabalar sayfan inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-05-2020 09:47:11

  24. Selam sayfa gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım

  25. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 22-05-2020 02:20:01

  26. Mrb paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  27. Manisa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 30-05-2020 00:01:46

  28. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz valla dikkat çekici, şukuladım 07-06-2020 08:35:33

  29. Selam sayfanız inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  30. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi iyi, teraziye tıkladım

  31. Burdur merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 28-06-2020 18:09:04

  32. Bilecik merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa cidden güzel, facebookta paylaştım 02-07-2020 01:41:26

  33. Bayburt merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 02-07-2020 17:24:49

  34. Selam herkese paylaşımın süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım

  35. İstanbul merkezden ben ali. Merhaba sayfa vallaha güzel, sağolun 07-07-2020 03:51:16

  36. Mardin merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz cidden güzel, saolun 18-07-2020 14:58:59

  37. Selam herkese siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  38. elif yılmaz Reply

    Selamlar paylaşım harbiden güzel, linkedinde paylaştım

  39. selamun aleyküm siten cidden hoşuma gitti, face de paylaştım

  40. Selam herkese siten gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  41. Merhaba paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  42. Sakarya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz gerçekten mükemmel, saolun 05-08-2020 14:23:12

  43. Afyon merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok güzel, sağolun 06-08-2020 12:31:24

  44. Erzincan merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-08-2020 23:31:09

  45. Trabzon merkezden ben ziya. Slm web sitesi harbiden çok güzel, saolun 07-08-2020 02:34:37

  46. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  47. Kastamonu merkezden ben ahmet. Selam herkese siten inan ki çok iyi, şukuladım 13-08-2020 16:25:08

  48. Bitlis merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 22-08-2020 09:30:27

  49. Siirt merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 01-09-2020 03:28:04

  50. Selam herkese siten cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım

  51. Gürbüz Reply

    Merhabalar paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun

  52. elif yılmaz Reply

    Selamlar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  53. Selam paylaşımın valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  54. Selam herkese siteniz yeminle iyi, face de paylaştım

  55. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  56. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 199

  57. Gümüşhane dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Mrb paylaşımınız vallaha hayran edici, teraziye tıkladım , emin – 312

  58. İzmir merkezden ben Aylin. Slm sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 13-11-2020 12:17:01

  59. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb paylaşımınız ciddiyim çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 42

  60. Selamlar siteniz yeminle güzel, teraziye tıkladım

  61. Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 16-11-2020 14:10:34

  62. elif yılmaz Reply

    Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 21-11-2020 01:13:29

  63. Konya dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Merhaba herkese sayfanız cidden çok iyi, face de paylaştım , – 421

  64. Bingöl merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfanız vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 02-12-2020 00:58:18

  65. Mersin dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler , ahmet – 127

  66. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden çok iyi, face de paylaştım , hatice – 489

  67. Kayseri dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . selam arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler , – 64

  68. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb paylaşımın inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 342

  69. Selam herkese paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  70. Şırnak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz valla çok güzel, saolun 17-12-2020 16:51:34

  71. Burdur merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi inanki çok iyi, sağolun 19-12-2020 23:44:31

  72. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamlar siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 437

  73. Burdur merkezden ben Hasan. Slm paylaşım yeminle dikkatimi çekti, sağolun 21-12-2020 17:23:58

  74. Kahramanmaraş dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, face de paylaştım , banu – 322

  75. Merhabalar sayfan süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  76. Ankara merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 02-01-2021 04:36:13

  77. selam arkadaşlar siteniz inanki hoşuma gitti, face de paylaştım

  78. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, face de paylaştım , banu – 260

  79. Denizli dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamlar sayfan valla çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 290

  80. Selamlar sayfan inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  81. Bursa dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Merhabalar sayfa inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , – 490

  82. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 68

  83. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Slm sayfa ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım , Aylin – 453

  84. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 69

  85. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi çok iyi, tebrikler , hatice – 292

  86. Merhabalar siteniz valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  87. Bartın dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Slm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 301

  88. Zonguldak merkezden ben ali. Selam sayfanız valla mükemmel, twitter da paylaştım 02-03-2021 10:36:52

  89. Kayseri dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamlar paylaşım inanılmaz iyi, face de paylaştım , memo – 254

  90. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım , ziya – 482

  91. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhabalar web siten gerçekten mükemmel, tebrikler , emin – 56

  92. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Mrb web sitesi yeminle çok iyi, sağolun , memo – 307

  93. Kırıkkale merkezden ben ali. Slm web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, saolun 19-03-2021 23:41:03

  94. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım

  95. Merhaba herkese sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım

  96. Selam sayfa vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım

  97. Erzurum dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Merhabalar siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım , banu – 67

  98. Slm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  99. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım , gaye – 217

  100. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 133

  101. Gürbüz Reply

    Bilecik dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selam siten yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım , Gürbüz – 482

  102. Kars dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Selamlar bu web sitesi süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 415

  103. Muş dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . Merhaba web siten süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , mehmet – 48

  104. elif yılmaz Reply

    Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfanız süper ötesi güzel, şukuladım 02-05-2021 22:59:08

  105. Adana merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hayran edici, twitter da paylaştım 07-05-2021 05:54:10

  106. Kilis merkezden ben banu. Selam sayfanız inanılmaz güzel, şukuladım 18-05-2021 01:09:03

  107. Nevşehir dan kimler var. İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! . merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım , doruk – 76

  108. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım

  109. Kırıkkale merkezden ben emin. Selam siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-05-2021 22:27:56

  110. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhaba siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , gaye – 466

  111. Bu konu : ” İkinci gün yalnız şehrimde protesto gösterisi. Karışık tepkiler alıyorum ama genel duygu İNSAN KABUL EDİYOR BİR ŞEY DOĞRU DEĞİL! ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inanılmaz hayran edici, teşekkürler , banu – 344

  112. selam arkadaşlar siten harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link