İlk komplo teorilerim. Geri bildirimleri takdir ediyorum

komplo teorileri yazma konusundaki ilk girişimim geri bildirimleri takdir eder 🙂

  1. Bir covid yok, ancak son birkaç aydır meteorların birkaç yakın üst geçidini görüyoruz. En üstteki insanlar, önümüzdeki birkaç ay içinde güneş sisteminden geçecek milyonların bir parçası olduklarını biliyorlar. çarpışma kaçınılmazdır. Kilitlenme, iklim değiştikçe hayatta kalan nüfusun maske takmasını sağlayacaktır. Etki alanı hesaplanır hesaplanmaz elitlerin bakımı yapılır, böylece daha fazla uzaklaşabilirler.

  2. Hiç covid yok, ama CERN’deki bilim adamları statik olan küçük bir mikro kara delik yarattılar ve hiçbir şey hareket ettirilemiyor. 3 yıl içinde dünyayı yok edecek. Mars’a taşınma çabaları, en azından en zenginler için önceliklidir.

  3. IS Covid, gerçek, ‘işlev kazancı’ araştırmasının ürünü. Başından beri, soğuk algınlığına neden olan diğer 4 koronavirusa maruz kalmanın bağışıklık sağladığı bilinmektedir. Ancak bu sadece 10-20k (dünya seçkinleri) üzerinde çalışacağı için gizlenmelidir. Kilitleme önlemleri bu 20k’den ölmeyecek, ancak bu virüslerle temas eden çocukları ve ebeveynleri sosyal mesafeler devam ettikçe Covid’e daha yatkın hale getirebilir.

“İlk komplo teorilerim. Geri bildirimleri takdir ediyorum” üzerine 24 yorum

  1. Kilis merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 04-08-2020 17:38:15

    Cevapla
  2. Amasya merkezden ben Gürbüz. Mrb siteniz inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 08-08-2020 10:44:43

    Cevapla
  3. Aydın merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 25-08-2020 01:29:22

    Cevapla
  4. Antalya merkezden ben banu. Selamın aleyküm siteniz inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 01-09-2020 12:19:22

    Cevapla
  5. Hakkari merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 10-09-2020 13:38:17

    Cevapla
  6. Kırklareli merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 18-09-2020 09:32:42

    Cevapla
  7. Hakkari merkezden ben banu. Mrb bu web sitesi yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-09-2020 05:32:47

    Cevapla
  8. Amasya merkezden ben ahmet. Slm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 01-10-2020 01:15:08

    Cevapla
  9. Trabzon merkezden ben doruk. Merhabalar siten inan ki hayran edici, twitter da paylaştım 02-10-2020 10:27:45

    Cevapla
  10. Amasya merkezden ben doruk. Selam herkese web siten ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım 10-10-2020 10:57:40

    Cevapla
  11. Kırşehir merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler 10-10-2020 21:04:27

    Cevapla
  12. Van merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, saolun 18-10-2020 13:42:44

    Cevapla
  13. Mardin dan kimler var. İlk komplo teorilerim. Geri bildirimleri takdir ediyorum . Mrb sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 90

    Cevapla
  14. Diyarbakır merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 18-10-2020 15:23:32

    Cevapla
  15. Yalova merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten iyi, facebookta paylaştım 22-10-2020 01:43:49

    Cevapla

Yorum yapın