İşte bu sanatçı Sevdaliza’nın “Human” adlı şarkısının klibi: https://youtu.be/9t7SclAXoQw
YouTube sayfasının banner’ı, sağ gözü kararmış yüzünün yakın çekimini gösteriyor.
Onun wiki’sini okuyun: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sevdaliza
Biyografisi hem tuhaf hem de belirsiz. İran-Hollanda kökenli, aileden veya ebeveynlerden söz edilmiyor. Ulusal basketbol ligine katılmak için 16 yaşında evinden ayrılıyor mu? Daha sonra bir MA aldım, tamam, 5 dil konuşuyor?
Tüm bunlar gerçekten bakımlı, şartlandırılmış ve şimdi Illuminati’nin görsel ve müzikal bir temsili olan biri gibi görünüyor. Belki kendisi bir süreliğine eğiticiydi ya da “ünlü” bir müzisyen olmanın mükemmel bir cover olacağı başka bir sinsi işi var.
Tl; Dr: çok garip bir muaisyen Sembol ağırlıklı görsellerle karşılaştım ve hatta biyografi sunma bile İlluminati ile bağlantılı görünüyor.
Ordu merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 13-08-2020 22:09:44
Merhaba web siteniz yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Merhabalar siten inanki çok iyi, face de paylaştım
Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımın inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 16-08-2020 08:54:54
Merhaba herkese siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım
Afyon merkezden ben Emine. Selam siten valla dikkat çekici, sağolun 24-08-2020 05:39:38
Batman merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımınız harbiden iyi, twitter da paylaştım 25-08-2020 00:13:00
Kırklareli merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, saolun 26-08-2020 18:53:38
Bartın merkezden ben ziya. Slm sayfanız vallaha dikkat çekici, saolun 28-08-2020 04:54:11
Merhabalar web siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Yalova merkezden ben doruk. Slm sayfan inan ki güzel, teşekkürler 09-09-2020 01:10:32
Merhabalar web siten vallaha güzel, facebookta paylaştım
Bingöl merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 17-09-2020 13:02:46
Osmaniye merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfanız inanki iyi, teraziye tıkladım 29-09-2020 01:07:36
Van merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 01-10-2020 17:06:10
Merhabalar paylaşımınız yeminle güzel, linkedinde paylaştım
Selam web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Kastamonu merkezden ben ali. Selam herkese sayfan vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 04-10-2020 12:37:42
Merhabalar siten gerçekten hayran bıraktı, saolun
Kayseri dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Slm paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 30
Samsun dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Slm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 316
Kastamonu merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım cidden hayran bıraktı, sağolun 14-11-2020 02:25:56
Kırıkkale dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Mrb paylaşımınız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 159
İzmir dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Selam herkese bu web sitesi cidden hayran bıraktı, tebrikler , gaye – 259
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler , doruk – 13
Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 24-11-2020 00:53:35
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Slm web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun , ahmet – 388
Kars dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Selamlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım , memo – 191
Konya merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 06-12-2020 14:13:55
Bilecik merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten valla çok iyi, sağolun 07-12-2020 02:31:17
Erzurum dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Merhaba herkese sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım , memo – 297
Bingöl dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Merhaba web sitesi vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 44
Selamın aleyküm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, tebrikler
Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhaba sayfanız inanılmaz güzel, face de paylaştım
Sakarya merkezden ben ali. Slm paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun 24-12-2020 04:59:56
Kilis merkezden ben ziya. Selam herkese web siten ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 26-12-2020 20:25:11
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Hasan – 16
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Selamlar sayfan valla hayran bıraktı, face de paylaştım , ziya – 186
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Selam herkese sayfanız ciddiyim çok güzel, şukuladım , gaye – 79
Trabzon merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siten inanki hayran edici, face de paylaştım 11-01-2021 21:59:51
Balıkesir merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 12-01-2021 00:03:59
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Merhabalar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım , ali – 94
Amasya merkezden ben Emine. Slm sayfan süper ötesi çok güzel, saolun 18-01-2021 15:17:25
Erzincan dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . selamun aleyküm web siten harbiden hayran edici, sağolun , gaye – 203
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Mrb web sitesi yeminle çok iyi, tebrikler , Emine – 225
Karabük merkezden ben emin. Selamlar web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-01-2021 07:03:47
Rize dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Mrb paylaşım ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 318
Düzce dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Selamın aleyküm sayfan cidden mükemmel, teşekkürler , Gürbüz – 485
Bayburt dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Merhabalar sayfan gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım , Emine – 58
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , gaye – 185
Manisa merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 04-02-2021 18:49:41
Bu konu : ” Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden mükemmel, twitter da paylaştım , ziya – 313
Sakarya merkezden ben emin. Selam sayfan vallaha çok güzel, face de paylaştım 10-02-2021 20:59:33
Sivas dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Merhabalar bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, sağolun , doruk – 382
selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok güzel, facebookta paylaştım
Sivas merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-02-2021 19:56:46
Ardahan dan kimler var. Illuminati Sanatçısı? Sevdaliza’nın müziği ve videoları ağır illuminati / şeytani sembolizm sergiliyor ve biyografisi işe alınmış biri, anonim bir aile ve geçmiş gibi okuyor. . Slm paylaşımın valla güzel, sosyal medyada paylaştım , banu – 385