Bütün Epstein “intihar” ından beri bir süredir bunu düşünüyorum ve başkaları teorisinin ve kanıtlarının incelenmesinden sonra, illuminati’nin veya benzer bir grubun hepimizin yönlendirdiği tek bir dünya hükümeti olmadığına inanmaya başladım. inan ama onun yerine dünyanın en güçlü insanları tarafından işletilen pedofil bir halka elbette bir kişi tüm yüzüğü çalıştıramazdı, bu yüzden Epstein’ın geldiği yer bu kadar büyük bir yüzüğün parçalara bölünmesi ve Epstein’ın bu parçalardan birini kontrol etmesi ve sonrasında daha sonra yakalandığı ve konuşmakla tehdit ettiği için, bunun temelini, dünyada çok fazla pedofil halka olması ve en büyük ve en güçlü olanlardan bazılarının birbirleriyle bir şekilde bağlantısı olması. Tüm dünya hükümeti teorisinin ortaya çıkması durumunda maruz kalacak insanlar tarafından herhangi bir müdahale olmadan var olmasına izin verilmesinin garip olduğunu düşünüyorum, bu bana tek dünya hükümeti illuminatisinin insanlar daha az olduğu için gerçek amaç için iyi bir kapak olduğunu gösteriyor inanması muhtemeldir. Bununla ilgili düşüncelerin neler?

Author

82 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Karaman merkezden ben elif yılmaz. Mrb siteniz vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 07:12:33

  2. Niğde merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım 28-06-2020 10:15:35

  3. Amasya merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşım ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 29-06-2020 04:37:45

  4. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  5. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi süper ötesi hayran edici, sağolun 02-07-2020 08:26:06

  6. Merhabalar web siteniz valla dikkatimi çekti, şukuladım

  7. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  8. Merhabalar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  9. Selam siten gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  10. Slm bu web sitesi inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım

  11. selam arkadaşlar sayfa inanki dikkatimi çekti, tebrikler

  12. Merhaba herkese sayfan gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım

  13. Karabük merkezden ben Aylin. Selam sayfan gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-07-2020 22:15:16

  14. Selamlar web siten vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  15. Malatya merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfa valla ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-08-2020 09:16:14

  16. Selam bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun

  18. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selam bu web sitesi inanki iyi, linkedinde paylaştım 07-08-2020 14:41:35

  19. Merhabalar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  20. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  21. elif yılmaz Reply

    Selamlar web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  22. Karaman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 24-08-2020 05:49:59

  23. Edirne merkezden ben doruk. Slm web sitesi inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 31-08-2020 16:47:56

  24. Merhaba herkese web siten cidden iyi, twitter da paylaştım

  25. Elazığ merkezden ben gaye. Selam web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-09-2020 11:35:44

  26. Çankırı merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 08-09-2020 00:12:21

  27. Sivas merkezden ben ali. Slm bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-09-2020 22:38:59

  28. selam arkadaşlar web siten inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  29. Aydın merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz vallaha çok güzel, twitter da paylaştım 23-09-2020 12:21:07

  30. Ordu merkezden ben banu. Slm sayfan ciddiyim hayran bıraktı, face de paylaştım 30-09-2020 16:44:27

  31. Selam herkese paylaşım valla hayran edici, face de paylaştım

  32. Bilecik merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun 06-10-2020 15:55:59

  33. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Merhabalar paylaşım vallaha hayran bıraktı, teşekkürler , mehmet – 430

  34. Karabük dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Mrb sayfa harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 21

  35. Erzincan dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Mrb sayfanız inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , gaye – 479

  36. Isparta dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Mrb sayfanız valla hayran edici, facebookta paylaştım , Aylin – 5

  37. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 206

  38. Kars merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 01-12-2020 11:25:50

  39. Kırklareli dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Merhabalar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler , banu – 169

  40. Mrb bu web sitesi süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  41. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, saolun

  42. Rize merkezden ben banu. Merhaba sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 06-12-2020 14:18:42

  43. Gürbüz Reply

    Kırşehir dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Merhaba herkese siteniz valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , Gürbüz – 442

  44. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok güzel, tebrikler , memo – 149

  45. Edirne merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siten harbiden çok iyi, tebrikler 24-12-2020 05:21:54

  46. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 80

  47. Merhabalar sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  48. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha çok iyi, sağolun

  49. Selam sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  50. Karabük merkezden ben Hasan. Selamlar paylaşım inan ki güzel, tebrikler 23-01-2021 05:32:02

  51. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi iyi, sağolun , doruk – 206

  52. Selam herkese web siten yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım

  53. Selam web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, sağolun

  54. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 02-02-2021 02:49:40

  55. Antalya merkezden ben ali. Mrb siteniz cidden hayran edici, twitter da paylaştım 06-02-2021 20:10:10

  56. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selam paylaşımın süper ötesi çok iyi, teşekkürler , banu – 499

  57. Karabük dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Selam sayfanız yeminle hoşuma gitti, saolun , emin – 322

  58. Merhaba sayfan vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  59. Selamlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  60. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  61. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız cidden çok hoşuma gitti, sağolun , hatice – 491

  62. Bilecik merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 25-03-2021 19:41:14

  63. selam arkadaşlar web siten yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  64. Diyarbakır merkezden ben ali. Selamlar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun 14-04-2021 05:32:59

  65. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selamlar sayfanız vallaha güzel, saolun , doruk – 384

  66. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden hayran bıraktı, face de paylaştım

  67. Karabük dan kimler var. Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti . Merhaba herkese sayfa yeminle hayran bıraktı, sağolun , banu – 154

  68. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inanki güzel, teşekkürler , gaye – 20

  69. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, face de paylaştım , gaye – 350

  70. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım , ahmet – 448

  71. Bu konu : ” Illuminati veya bunun gibi bir organizasyonun tek bir dünya hükümeti değil, küresel bir pedofil halka olduğuna inanıyorum ve Epstein bunun bir kısmını kontrol etti, bu yüzden konuşmadan önce çıkarılması gerekti ” çok güzel. selamun aleyküm siten vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , hatice – 340

  72. Muğla merkezden ben ali. Mrb web sitesi ciddiyim mükemmel, saolun 15-05-2021 04:38:49

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link