normalde, ilginç olabileceğini düşündüğüm hikayeleri farenin orta kısmına tıklarım ve sonra onları temizlemek için geri dönerim (normalde bir youtube videosu ve yorumları okurum).

sanırım bu videoyu buldum: https://www.youtube.com/watch?v=j800SVeiS5I Bu altforumdaki bir gönderide. Daha önce aynı bağlantıya rastlayan biri olup olmadığını merak ediyordum. belki birkaç gün önce.

Windows bilgisayarımı yeniden başlatmak istediğine karar verdi ve tüm sekmemi kaybettim (normalde sekmeleri yeniden aç gibi bir şey söylüyor, ancak bu sefer değil).

Teşekkürler!

gönderen … freaknastyxphd
[comments]

Author

40 Comments

  1. Erzurum dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Selamlar web siten vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , memo – 47

  2. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki güzel, sağolun , elif yılmaz – 211

  3. selam arkadaşlar web siten cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler

  4. Uşak dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Merhaba web sitesi inan ki çok iyi, saolun , Aylin – 12

  5. elif yılmaz Reply

    Amasya dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . selamun aleyküm paylaşımın valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 101

  6. Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. Slm sayfan valla dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 146

  7. Bayburt merkezden ben emin. Selamlar paylaşım ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-03-2021 22:58:54

  8. Edirne merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 12-03-2021 22:59:21

  9. Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. Mrb web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 112

  10. Slm paylaşımınız valla çok iyi, twitter da paylaştım

  11. Balıkesir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siteniz inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 12-03-2021 23:03:30

  12. Malatya merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımın cidden çok iyi, teraziye tıkladım 12-03-2021 23:05:08

  13. selam arkadaşlar sayfan gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım

  14. Selam herkese siteniz cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  15. Merhaba paylaşımınız vallaha mükemmel, tebrikler

  16. Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın cidden güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 335

  17. Burdur merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 14-03-2021 00:26:36

  18. elif yılmaz Reply

    Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 16-03-2021 21:16:43

  19. Malatya merkezden ben Hasan. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-03-2021 12:16:19

  20. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, şukuladım

  21. Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hoşuma gitti, saolun , – 152

  22. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 229

  23. Osmaniye merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 18-04-2021 07:35:01

  24. Gürbüz Reply

    Trabzon dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Selamın aleyküm siteniz valla çok iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 309

  25. Sakarya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok iyi, şukuladım 21-04-2021 14:03:23

  26. Artvin merkezden ben gaye. Merhaba web siteniz vallaha çok iyi, tebrikler 05-05-2021 01:25:15

  27. Selam herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, saolun

  28. Sinop dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Selam herkese bu web sitesi vallaha güzel, sağolun , Emine – 201

  29. İzmir merkezden ben ziya. Mrb siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun 16-05-2021 18:10:41

  30. Slm paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  31. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım

  32. Sinop merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz inan ki çok iyi, saolun 09-06-2021 23:13:32

  33. Malatya dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Merhaba sayfa inan ki mükemmel, face de paylaştım , gaye – 282

  34. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 418

  35. Selam herkese paylaşımınız cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  36. elif yılmaz Reply

    Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi ciddiyim çok iyi, saolun 15-07-2021 12:20:41

  37. Balıkesir dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Selamlar sayfan gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 141

  38. Afyon dan kimler var. IN-SHADOW başlıklı videoyu içeren bir gönderi arıyorum . Merhaba web sitesi valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 32

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link