İngiltere’deki COVID mutasyonu daha mı öldürücü? Hepimiz daha hızlı yayıldığını biliyoruz, ancak COVID Jr. ise o kadar da önemli değil. Ölümcüllüğü zaten biliyorlar (bana bilmedikleri o bs hikayelerini verme) peki bu nedir ?? DL’de tutuluyor gibi görünüyor. Bu yüzden iç kepçe istiyorum.
Bu konu : ” İngiltere’de Covid mutasyonu ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 46
Afyon dan kimler var. İngiltere’de Covid mutasyonu . Merhaba herkese sayfa süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım , elif yılmaz – 185
Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Bu konu : ” İngiltere’de Covid mutasyonu ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 337
Bu konu : ” İngiltere’de Covid mutasyonu ” çok güzel. Selam herkese web siteniz yeminle güzel, face de paylaştım , ali – 422
Çorum dan kimler var. İngiltere’de Covid mutasyonu . Merhaba herkese web sitesi inan ki güzel, sağolun , Hasan – 42
Selam paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Selam sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Kastamonu merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa inan ki iyi, saolun 18-01-2021 19:37:19
Kütahya dan kimler var. İngiltere’de Covid mutasyonu . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha çok hoşuma gitti, saolun , emin – 497
Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Selam siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 31-01-2021 23:33:12
Kastamonu dan kimler var. İngiltere’de Covid mutasyonu . Selam herkese paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 499
Elazığ merkezden ben emin. selam arkadaşlar web siten inanki iyi, face de paylaştım 11-02-2021 18:46:28
Bu konu : ” İngiltere’de Covid mutasyonu ” çok güzel. Slm sayfanız inan ki hayran edici, şukuladım , Hasan – 145