Kategoriler
Genel

İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet

Sevgili sub’larının alaşağı edilmesinden şikayet eden kültistler, tuzlu gözyaşlarınızı başka bir yere dökün. En son kontrol ettiğimde, T_D tam olarak özgür konuşmanın kalesi değildi. Bir sürü insan sadece bir konuşma yapmaya çalıştığı için yasaklandı. İnsanları sağa ve sola sansürlediyseniz, kendi ilacınızın tadını aldığınızda şikayet etmeyin.

Reddit özel bir şirkettir, böylece istediklerini yapabilirler. Eğer beğenmediyseniz, başka bir yere gidin. Bir süre önce insanların söylediği şey bu değil mi?

“İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet” için 23 yanıt

Amasya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2020 04:13:55

İstanbul merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın inanki güzel, face de paylaştım 30-06-2020 08:10:22

Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımın ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 09:36:47

Kars merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-07-2020 01:52:10

Yalova merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-07-2020 22:40:22

Gümüşhane merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın harbiden güzel, twitter da paylaştım 20-07-2020 09:24:51

Bilecik merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 06-08-2020 04:21:14

Karaman merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 06-08-2020 13:08:11

Amasya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 06:24:32

Ağrı merkezden ben doruk. Selamlar sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 01-09-2020 09:43:10

Samsun merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 03-09-2020 23:59:28

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşım ciddiyim mükemmel, saolun 09-09-2020 06:07:17

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir