Sevgili sub’larının alaşağı edilmesinden şikayet eden kültistler, tuzlu gözyaşlarınızı başka bir yere dökün. En son kontrol ettiğimde, T_D tam olarak özgür konuşmanın kalesi değildi. Bir sürü insan sadece bir konuşma yapmaya çalıştığı için yasaklandı. İnsanları sağa ve sola sansürlediyseniz, kendi ilacınızın tadını aldığınızda şikayet etmeyin.

Reddit özel bir şirkettir, böylece istediklerini yapabilirler. Eğer beğenmediyseniz, başka bir yere gidin. Bir süre önce insanların söylediği şey bu değil mi?

Author

79 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Amasya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2020 04:13:55

  2. İstanbul merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın inanki güzel, face de paylaştım 30-06-2020 08:10:22

  3. Selamlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımın ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 09:36:47

  5. Selamın aleyküm web siten inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  6. Selamlar web sitesi vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  7. Kars merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-07-2020 01:52:10

  8. Yalova merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-07-2020 22:40:22

  9. Gümüşhane merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın harbiden güzel, twitter da paylaştım 20-07-2020 09:24:51

  10. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımınız inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım

  11. Selam herkese sayfa yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım

  12. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki iyi, linkedinde paylaştım

  13. Bilecik merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 06-08-2020 04:21:14

  14. Karaman merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 06-08-2020 13:08:11

  15. Selam paylaşımınız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım

  16. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar siten vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  17. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  18. elif yılmaz Reply

    Amasya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 06:24:32

  19. Batman merkezden ben Aylin. Selam sayfa valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım 31-08-2020 19:58:35

  20. Ağrı merkezden ben doruk. Selamlar sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 01-09-2020 09:43:10

  21. Samsun merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 03-09-2020 23:59:28

  22. elif yılmaz Reply

    Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşım ciddiyim mükemmel, saolun 09-09-2020 06:07:17

  23. Trabzon merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-09-2020 09:11:46

  24. Karaman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz inanki çok hoşuma gitti, sağolun 25-09-2020 20:16:24

  25. Gürbüz Reply

    Manisa merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siten yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 02-10-2020 11:25:59

  26. Selam herkese sayfan inanılmaz çok güzel, tebrikler

  27. Karaman merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim güzel, face de paylaştım 14-10-2020 23:41:42

  28. Merhaba herkese paylaşımın valla dikkat çekici, sağolun

  29. Kırşehir merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 18-10-2020 04:38:16

  30. Batman dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Mrb paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 279

  31. Zonguldak merkezden ben hatice. Mrb paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, şukuladım 30-10-2020 13:19:25

  32. Artvin merkezden ben ali. Merhaba web siten ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım 02-11-2020 00:11:53

  33. Gürbüz Reply

    Gaziantep merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 03-11-2020 21:17:05

  34. Karaman dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selam herkese bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 98

  35. Gürbüz Reply

    Kütahya dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Merhaba herkese sayfanız yeminle hayran edici, tebrikler , Gürbüz – 258

  36. Yalova dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selam herkese paylaşım cidden hayran bıraktı, şukuladım , Hasan – 338

  37. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inanki dikkat çekici, tebrikler , ahmet – 58

  38. Ardahan dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selamlar web siten cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 182

  39. selam arkadaşlar web siten inanılmaz hayran edici, saolun

  40. Kırklareli dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Merhaba web siteniz süper ötesi hayran edici, face de paylaştım , ahmet – 158

  41. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Selam herkese web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ziya – 350

  42. Çorum dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Mrb sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 402

  43. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan yeminle mükemmel, teşekkürler , ali – 394

  44. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ali – 352

  45. İzmir merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 25-12-2020 01:24:58

  46. Kastamonu dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selamın aleyküm sayfa yeminle iyi, teraziye tıkladım , mehmet – 475

  47. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 42

  48. Kahramanmaraş dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selam herkese paylaşımınız inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 174

  49. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 220

  50. Denizli merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfa vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-01-2021 09:38:30

  51. Kütahya dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . selamun aleyküm paylaşımın valla çok iyi, saolun , – 482

  52. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , – 187

  53. İstanbul dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selam herkese sayfanız yeminle mükemmel, şukuladım , gaye – 161

  54. İzmir merkezden ben ali. Merhaba web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 06-02-2021 19:23:38

  55. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Merhabalar web siten vallaha güzel, şukuladım , ali – 124

  56. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki çok güzel, sağolun

  57. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  58. Karabük dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 348

  59. Sakarya dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selamlar sayfan yeminle çok güzel, şukuladım , ali – 479

  60. Şırnak dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . Selam paylaşımın süper ötesi hayran edici, şukuladım , hatice – 290

  61. elif yılmaz Reply

    Yalova merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 25-03-2021 09:19:58

  62. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım

  63. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım

  64. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Selam web siten yeminle çok güzel, saolun , hatice – 308

  65. Van merkezden ben Hasan. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 13-04-2021 00:23:22

  66. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 338

  67. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm web siten süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  68. Muş dan kimler var. İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet . merhaba arkadaşlar web siteniz cidden çok güzel, facebookta paylaştım , emin – 302

  69. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Slm paylaşımınız inanki güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 327

  70. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım , ali – 4

  71. Slm siteniz inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Karaman merkezden ben memo. selam arkadaşlar siten inanki hayran bıraktı, şukuladım 04-05-2021 10:54:53

  73. Merhaba herkese web siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  74. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 109

  75. Bu konu : ” İnsanlar pirzola almak T_D hakkında şikayet ” çok güzel. Slm sayfanız inanki hayran edici, sağolun , doruk – 230

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link