Salgını belgelediğim ve deneyimlerini, düşüncelerini ve duygularını paylaşacak insanlar aradığım bir proje üzerinde çalışıyorum. virüs üzerinde.

Virüsle ilgili el yazısıyla yazılan deneyimleri, düşünceleri ve duyguları kitabıma dahil etmek istiyorum. Bunlar iyi / kötü olabilir çok kısa veya uzun olabilir!

Eğer ilgileniyorsanız, adınızı, yaşınızı ve test ettiğiniz yeri pozitif veya negatif olarak yazabilir misiniz?

Örneğin:

Koen, 25, pozitif / negatif

bir kağıda yazıp yüksek kaliteli bir fotoğrafını çekebilir miyiz?

Eğer ilgileniyorsanız ve bana yardım etmek istiyorsanız lütfen bana bir PM gönderin!

Author

63 Comments

  1. Erzurum merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 16-09-2020 14:47:23

  2. elif yılmaz Reply

    Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 16-09-2020 18:16:10

  3. Merhaba sayfanız inanki çok güzel, face de paylaştım

  4. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran edici, şukuladım

  5. elif yılmaz Reply

    Merhabalar paylaşımın süper ötesi hayran edici, face de paylaştım

  6. Bingöl merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 02-10-2020 09:22:19

  7. Giresun merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız cidden hayran edici, face de paylaştım 02-10-2020 11:19:24

  8. Selamlar web siten vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım

  9. Aydın merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi harbiden hayran edici, şukuladım 12-10-2020 02:11:17

  10. Balıkesir dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamlar web siteniz yeminle mükemmel, face de paylaştım , Hasan – 222

  11. Isparta merkezden ben emin. Selam herkese sayfan inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 19-10-2020 05:24:23

  12. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfanız inan ki mükemmel, sağolun , ali – 153

  13. Batman dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 346

  14. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , mehmet – 366

  15. Merhabalar sayfanız inanılmaz mükemmel, şukuladım

  16. selam arkadaşlar web siten inanılmaz dikkat çekici, sağolun

  17. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 77

  18. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 274

  19. Van dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Slm web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 443

  20. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , gaye – 125

  21. Merhaba web sitesi gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım

  22. Burdur dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamın aleyküm web siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 222

  23. Kütahya merkezden ben emin. Merhabalar bu web sitesi cidden dikkat çekici, teşekkürler 11-01-2021 20:48:06

  24. elif yılmaz Reply

    Tunceli dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Merhaba paylaşımın harbiden hayran edici, sağolun , elif yılmaz – 376

  25. Kars merkezden ben . Selamın aleyküm sayfan gerçekten dikkatimi çekti, saolun 16-01-2021 12:45:56

  26. Gürbüz Reply

    Ardahan merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki güzel, saolun 30-01-2021 22:57:04

  27. Sakarya merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım 03-02-2021 18:28:05

  28. Edirne merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 18-02-2021 12:16:45

  29. Ankara merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 21-02-2021 20:46:40

  30. Sivas dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Slm paylaşımın cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 464

  31. Edirne merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 18-03-2021 23:32:04

  32. Slm web sitesi yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım

  33. Batman dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selam paylaşım valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ahmet – 277

  34. Selamın aleyküm siten vallaha çok iyi, teşekkürler

  35. Giresun dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Mrb sayfa cidden hayran edici, face de paylaştım , ali – 273

  36. Gürbüz Reply

    Ordu dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 117

  37. Merhaba sayfa ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım

  38. Mrb web siten valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  39. Merhabalar paylaşımın cidden dikkat çekici, tebrikler

  40. Düzce dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın vallaha iyi, face de paylaştım , mehmet – 393

  41. Siirt dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Slm paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , – 493

  42. Nevşehir merkezden ben memo. Selam web sitesi harbiden çok iyi, şukuladım 04-05-2021 17:48:56

  43. Erzincan merkezden ben . Merhaba paylaşımınız ciddiyim iyi, saolun 07-05-2021 03:25:31

  44. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun 07-05-2021 03:37:16

  45. Sivas dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selam siteniz vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , – 371

  46. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 285

  47. Konya dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamın aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 329

  48. Karaman dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selam web siten süper ötesi hayran edici, teşekkürler , ziya – 217

  49. Rize merkezden ben gaye. Selamlar sayfa vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-06-2021 09:36:42

  50. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 170

  51. Çorum dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selam sayfa gerçekten mükemmel, saolun , gaye – 107

  52. Selam paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. Mrb siten inanki hoşuma gitti, şukuladım , banu – 255

  54. Sakarya dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Merhabalar sayfan inanılmaz hayran edici, teşekkürler , ali – 158

  55. Kırşehir dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamın aleyküm siten inanki mükemmel, teraziye tıkladım , ali – 64

  56. Çankırı merkezden ben Hasan. Selam sayfanız valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-07-2021 14:43:44

  57. Bu konu : ” İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten harbiden güzel, şukuladım , gaye – 4

  58. Kastamonu dan kimler var. İnsanların COVID-19 deneyimlerini, düşüncelerini ve fikirlerini benimle paylaşmasını arıyorum. . Selamlar paylaşımınız vallaha hayran edici, facebookta paylaştım , hatice – 51

  59. Selam herkese web siten cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım

  60. Denizli merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşım yeminle güzel, sağolun 30-07-2021 02:24:45

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link