İnsanlar neden covid aşısını gerçekten almak istemiyor? Arkasındaki olumsuz teoriler nelerdir ve bu teoriler nereden geliyor? Bu teorilere neden “komplo teorileri” deniyor ve “komplo teorisyenleri” neden Bill Gates’ten bahsedip duruyor?
Ağrı dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . selam arkadaşlar web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ziya – 127
Gaziantep dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . Selamın aleyküm web siteniz yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 103
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Selam siten harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 59
Ordu dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . Selam sayfa vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 245
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inan ki güzel, facebookta paylaştım , memo – 8
11 Comments
Ağrı dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . selam arkadaşlar web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ziya – 127
Gaziantep dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . Selamın aleyküm web siteniz yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 103
merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Merhabalar web siten inan ki hayran bıraktı, saolun , ali – 419
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Selam siten harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 59
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Slm paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun , banu – 151
Ordu dan kimler var. İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? . Selam sayfa vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 245
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Mrb sayfan inanılmaz çok iyi, saolun , Emine – 495
Hakkari merkezden ben memo. Selamın aleyküm sayfa inan ki çok iyi, tebrikler 16-04-2021 11:50:10
Mrb web siten inanılmaz hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” İnsanların Covid Aşısından Korkmasının Gerçek Nedeni Nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inan ki güzel, facebookta paylaştım , memo – 8