Kategoriler
Genel

İnsanların lgbt topluluğunu insanları bölmenin bir yolu olarak kullandığını düşünüyorum.

Ben eşcinselim ve ben 22 yaşındayım ve o zamandan beri, diğer eşcinsel insanlar üzerinde herkesin bize zarar vermeye çalıştığı yönünde itilen kocaman bir fikir olduğu anlaşılıyor. Eşcinsel insanların düz insanlara zarar vermeye çalıştığı, düz insanlara itildiği fikrinin olduğunu görmeye başladım. Onun gibi bir eşcinsel kişi ve düz bir insan artık arkadaş olamaz ve ben düz insanları görmeye başlıyorum, özellikle düz erkekler eşcinsel erkeklerden korkuyor ve bu beni korkutuyor. Ayrılmamızdan bıktım artık. Eşcinsel olduğumu kabul etmene gerek yok çünkü kimseye değmez olduğumu kanıtlamak zorunda değilim. Ben kimsem oyum. İstediğin erkekle birlikte olduğumda bana katılmıyorsun, sadece ellerini üzerime koyma ya da benim hakkımda yalanlar yayma. Ama samimi olabiliriz ya da en azından birbirimizi tanıyabiliriz, ancak görünen o ki eşcinsel ya da lgbt her zaman Redwide bile onun ww3'ünden bahsedilir. Sadece LGGB'nin bizi bölmek için bir silah olarak kullanıldığını hissediyorum.

“İnsanların lgbt topluluğunu insanları bölmenin bir yolu olarak kullandığını düşünüyorum.” için 65 yanıt

Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba web siten inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım 06-12-2019 03:28:51

Bilecik merkezden ben mehmet. Selam web sitesi cidden çok hoşuma gitti, şukuladım 06-12-2019 04:06:02

Şanlıurfa merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz inan ki çok güzel, tebrikler 07-12-2019 01:51:34

Karaman merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, tebrikler 20-12-2019 06:48:27

Ordu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki hayran edici, teraziye tıkladım 22-12-2019 06:25:17

Giresun merkezden ben banu. Selamlar paylaşımın yeminle iyi, tebrikler 02-01-2020 11:09:20

Artvin merkezden ben Aylin. Mrb sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 07-01-2020 19:34:03

Yozgat merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-01-2020 06:09:35

Uşak merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 17-01-2020 07:06:35

Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, saolun 18-01-2020 06:26:08

Muş merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten valla iyi, face de paylaştım 20-01-2020 23:22:22

Giresun merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten çok iyi, face de paylaştım 20-01-2020 23:22:24

Sivas merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten inanki güzel, sağolun 20-01-2020 23:22:26

Osmaniye merkezden ben ali. Mrb paylaşımın gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 20-01-2020 23:22:28

Kayseri merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden hayran edici, face de paylaştım 20-01-2020 23:22:30

Sivas merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten yeminle çok güzel, face de paylaştım 20-01-2020 23:22:32

Denizli merkezden ben ziya. Slm bu web sitesi harbiden çok güzel, face de paylaştım 20-01-2020 23:22:38

Denizli merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden çok iyi, şukuladım 20-01-2020 23:22:46

Bitlis merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 21-01-2020 08:45:23

Bayburt merkezden ben Emine. Selam sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 21-01-2020 08:45:44

Isparta merkezden ben banu. Selam herkese web siten yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler 21-01-2020 08:45:46

Isparta merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, şukuladım 21-01-2020 08:45:50

Kilis merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız valla çok güzel, face de paylaştım 21-01-2020 08:45:55

Tekirdağ merkezden ben ahmet. Selam siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 21-01-2020 08:45:58

Sinop merkezden ben gaye. Slm paylaşımın yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 29-01-2020 08:23:09

Gaziantep merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 04-02-2020 09:22:32

Hatay merkezden ben ahmet. Selam siteniz harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-02-2020 00:22:04

Hatay merkezden ben doruk. Merhaba siten yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 12-02-2020 04:05:45

Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 13-02-2020 03:05:45

Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım 14-02-2020 20:36:48

Afyon merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran edici, tebrikler 21-02-2020 04:59:55

Iğdır merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 21-02-2020 06:29:38

Manisa merkezden ben ziya. Selam herkese web siten inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 23-02-2020 08:01:10

Bingöl merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın valla çok hoşuma gitti, şukuladım 28-02-2020 13:13:46

Diyarbakır merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 04-03-2020 18:27:34

Denizli merkezden ben ali. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 09-03-2020 00:40:46

Kırşehir merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız vallaha çok iyi, teşekkürler 20-03-2020 05:20:00

Diyarbakır merkezden ben Emine. Merhaba web siten harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 25-03-2020 15:53:55

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir