Annem, daha sağlıklı bir insanın daha fazla fayda sağlayacağı için hayat desteğinden birini almak zorunda kaldığı zaman çalıştığı hastanede vurulacak ya da saldırı yapacak kadar gerginim. Amerika'da ve tüm hasta akınına bakamayacakları takdirde vurulacaklarından veya başka bir şeyden korkuyorum.
Slm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Niğde merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 30-03-2020 19:37:00
Iğdır merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşım inanki iyi, facebookta paylaştım 30-03-2020 19:37:13
Sivas merkezden ben ziya. Selamlar web siteniz yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım 30-03-2020 19:38:15
Ardahan merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 30-03-2020 20:09:47
selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam web sitesi vallaha billaha iyi, sağolun
Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, şukuladım 03-04-2020 00:55:08
Muğla merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm siten ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-04-2020 09:34:38
Muğla merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-04-2020 19:11:25
Selamlar paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım
Merhaba paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Slm siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler
Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok iyi, tebrikler 20-04-2020 10:56:07
Selamın aleyküm web siten vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım
Hakkari merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 23:02:52
Yalova merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web sitesi inan ki hoşuma gitti, saolun 23-04-2020 04:59:18
Niğde merkezden ben mehmet. Selam siteniz gerçekten mükemmel, teşekkürler 23-04-2020 18:21:46
Bitlis merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 24-04-2020 17:21:03
Merhaba web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Zonguldak merkezden ben ali. Merhaba sayfan harbiden hayran edici, sağolun 05-05-2020 06:06:48
merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese web siten vallaha dikkatimi çekti, saolun
Adıyaman merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki iyi, tebrikler 10-05-2020 10:51:51
Mrb bu web sitesi inanki hayran edici, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan valla dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 29-05-2020 16:57:04
Selam herkese paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Kilis merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-06-2020 08:45:45
merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden güzel, teşekkürler
Gümüşhane merkezden ben ali. Merhabalar web siten vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 27-06-2020 12:41:49
Slm web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Slm web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Şırnak merkezden ben doruk. Slm web siten inanılmaz hayran edici, şukuladım 06-07-2020 22:57:11
Mrb web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım
Merhabalar siten ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler
Antalya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siteniz harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:39:07
Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Ağrı merkezden ben Aylin. Slm sayfa cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 09-08-2020 14:36:32
Edirne merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 14-08-2020 16:28:02
Şanlıurfa merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 16-08-2020 13:34:02
Düzce merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten güzel, sağolun 19-08-2020 08:33:41
selam arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Ankara merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımınız vallaha çok iyi, twitter da paylaştım 04-09-2020 15:42:12
Sinop merkezden ben ahmet. Selam paylaşımınız inanki çok iyi, teraziye tıkladım 06-09-2020 03:32:38
Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm web sitesi cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Merhaba web siten vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
selamun aleyküm paylaşım gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese sayfanız valla çok güzel, sağolun
Slm bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selamun aleyküm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam sayfan ciddiyim güzel, tebrikler
Zonguldak merkezden ben doruk. Selam web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 08-10-2020 08:30:56
Bu konu : ” İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar sayfa cidden mükemmel, linkedinde paylaştım , hatice – 489
Erzurum merkezden ben ziya. Merhaba herkese web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-10-2020 05:04:53
Tekirdağ dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 408
Adana merkezden ben Aylin. Merhaba siteniz yeminle mükemmel, teşekkürler 03-11-2020 03:55:22
Bu konu : ” İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , mehmet – 110
Bu konu : ” İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , mehmet – 178
Slm web siteniz yeminle hayran edici, saolun
Bursa dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , ahmet – 49
Selam siteniz inanki çok hoşuma gitti, sağolun
Karabük dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . Slm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, saolun , ali – 314
Zonguldak dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . Mrb web siteniz inanılmaz çok güzel, sağolun , mehmet – 464
Merhabalar sayfan valla mükemmel, facebookta paylaştım
Muş merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımın inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım 05-12-2020 18:51:58
Bingöl merkezden ben emin. Selam web siten inanki iyi, saolun 06-12-2020 14:28:14
Bilecik merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 09-12-2020 00:42:13
Selamın aleyküm siteniz harbiden mükemmel, teşekkürler
Tokat merkezden ben ali. Mrb paylaşımınız inan ki iyi, şukuladım 11-12-2020 08:54:45
Kayseri merkezden ben emin. selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle dikkat çekici, teşekkürler 15-12-2020 23:04:26
Burdur dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . Selam paylaşımınız yeminle çok güzel, tebrikler , gaye – 432
Bu konu : ” İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Selam herkese siteniz süper ötesi güzel, teraziye tıkladım , memo – 247
Elazığ dan kimler var. İnsanların, sevmediklerine malzeme yetersizliğinden dolayı COVID için tedavi etmeye devam edemeyeceklerini söylemeye şiddetli tepki vermeleri konusunda endişelenecek kadar çok şey olduğunu düşünüyor musunuz? . Selamlar web siten ciddiyim güzel, saolun , elif yılmaz – 44
selam arkadaşlar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Merhaba paylaşımın valla çok iyi, linkedinde paylaştım