Son zamanlarda Hulu izliyorum ve Instagram için sık sık sorulan bu reklamı görüyorum, Instagram’ın neden reklamları var? Tüm gezegendeki herkesin Instagram’ın ne olduğunu zaten bildiğini hissediyorum, neden kendilerinin reklamını yapıyorlar?
Son zamanlarda Hulu izliyorum ve Instagram için sık sık sorulan bu reklamı görüyorum, Instagram’ın neden reklamları var? Tüm gezegendeki herkesin Instagram’ın ne olduğunu zaten bildiğini hissediyorum, neden kendilerinin reklamını yapıyorlar?
Trabzon merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki mükemmel, teşekkürler 30-11-2020 02:28:21
Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 353
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, saolun , Aylin – 368
Zonguldak merkezden ben memo. Selam web siteniz inan ki hayran edici, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:04:10
Kastamonu dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 369
Merhaba sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Düzce dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . Selam paylaşımınız inanılmaz iyi, facebookta paylaştım , emin – 323
Merhaba siten ciddiyim hayran edici, face de paylaştım
Aydın merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha güzel, saolun 16-12-2020 22:28:01
Elazığ merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa inanılmaz hayran edici, şukuladım 18-12-2020 21:07:51
Merhabalar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Muş merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfan cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 23-12-2020 20:24:02
Eskişehir dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . Mrb siten süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 409
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Mrb sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Aylin – 310
Merhaba herkese paylaşımınız cidden güzel, teraziye tıkladım
Kahramanmaraş merkezden ben gaye. Merhabalar web siten inanılmaz güzel, şukuladım 09-01-2021 11:54:35
Uşak dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . Selam bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teşekkürler , mehmet – 148
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Selam sayfan inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 201
Van dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . Selamın aleyküm paylaşımınız valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 479
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Mrb web sitesi vallaha güzel, face de paylaştım , Aylin – 168
Iğdır dan kimler var. Instagram neden kendi reklamını yapıyor? . merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz çok güzel, sağolun , Aylin – 217
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Merhabalar sayfan inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım , ali – 23
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Slm paylaşımınız valla güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 12
Selam herkese web sitesi inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Selam web siteniz yeminle iyi, face de paylaştım , ziya – 429
Bu konu : ” Instagram neden kendi reklamını yapıyor? ” çok güzel. Selam herkese sayfan gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 190