İlginç sitelere ve tonlarca farklı foruma göz atmayı özlüyorum – bunların hala var olduğunu biliyorum, ancak çoğu insanın gittiği ilk birkaç site var ve forumların çoğu ölmüş gibi görünüyor – ve diğer her şey sadece alışverişle ilgili – bunu al ya da sat . Net on yıl sonra neye benzeyecek sence?

Author

32 Comments

  1. Kilis dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Selamlar sayfan süper ötesi hayran edici, şukuladım , ali – 285

  2. elif yılmaz Reply

    Balıkesir dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Merhaba herkese bu web sitesi yeminle çok güzel, sağolun , elif yılmaz – 260

  3. merhaba arkadaşlar siteniz cidden çok hoşuma gitti, tebrikler

  4. Kırıkkale merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfa harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 05-04-2021 14:18:49

  5. Kars dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Slm paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 235

  6. Balıkesir dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Slm web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım , ziya – 33

  7. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 41

  8. elif yılmaz Reply

    Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımınız ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 10-04-2021 06:35:53

  9. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım , memo – 131

  10. Selam sayfan inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım

  11. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 331

  12. Selamın aleyküm web siteniz vallaha hayran edici, şukuladım

  13. Giresun merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 28-04-2021 05:50:38

  14. Çankırı merkezden ben emin. Selamlar bu web sitesi inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-04-2021 13:14:37

  15. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanılmaz iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 423

  16. Kars merkezden ben . Selamın aleyküm siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 06-05-2021 22:41:09

  17. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siten inanılmaz iyi, sağolun , Hasan – 176

  18. Sinop dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Selam herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 289

  19. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Selamlar sayfa cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 360

  20. Diyarbakır dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Merhaba paylaşım yeminle çok iyi, şukuladım , Hasan – 101

  21. Manisa merkezden ben emin. Merhaba web sitesi valla çok hoşuma gitti, tebrikler 08-06-2021 21:52:26

  22. Uşak merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten inanki mükemmel, face de paylaştım 09-06-2021 08:53:20

  23. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 344

  24. selamun aleyküm bu web sitesi inanki dikkat çekici, şukuladım

  25. Balıkesir merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 22-06-2021 13:50:18

  26. Iğdır merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız inan ki hayran edici, tebrikler 23-06-2021 21:16:11

  27. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten iyi, tebrikler , ali – 371

  28. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım , emin – 93

  29. Bu konu : ” İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz cidden ilgi uyandırıcı, saolun , ziya – 245

  30. Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımın valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 15-07-2021 11:28:32

  31. Kilis merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran edici, sağolun 25-07-2021 09:00:57

  32. Tekirdağ dan kimler var. İnternet bir alışveriş uygulaması gibi görünmediğinde özlüyorum . Merhaba web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 437

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link