Gözünü korkutmak için bayraklarla süslenmiş silahlı araba kervanları. Yerelleştirilmiş silahlı milisler. Şiddet ve tehditlerle yerel muhalefetin peşine düşmek.
İlerleme tuttukça değerlerinin düştüğünü hisseden ABD Demokrasisinin kırılmış bir hizbi. Üzüntüleri ve nefretleri için dini bir bağlam verildi. Muhalefetlerinin yaşam tarzlarını çalmasına karşı nefret ve nefretle boğulmuş. Karizmatik bir lider / rejim onları polis gücünden çok az direnişle veya hiç direnmeden bunu yapmaya teşvik eden şimdi savaşın eşiğine getirildi.
IŞİD 2.0’a Hoş Geldiniz: Amerikan Hakkı. Tanrı mahvolduk.
Rize dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Selamın aleyküm sayfa harbiden hoşuma gitti, saolun , gaye – 102
Erzurum merkezden ben ali. Merhaba paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 03-11-2020 17:51:11
Aksaray merkezden ben . Merhaba herkese web siten vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-11-2020 16:32:08
Slm web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Selam herkese bu web sitesi harbiden hayran edici, tebrikler
Trabzon dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Mrb bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , memo – 325
İzmir dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Selam web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler , emin – 82
Selamlar sayfa ciddiyim iyi, teraziye tıkladım
Bayburt dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Slm paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 279
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 479
Ordu dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . merhaba arkadaşlar web siten yeminle güzel, sağolun , ziya – 139
Afyon merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz inanki çok iyi, saolun 23-11-2020 21:19:02
Adana merkezden ben emin. Selam web siteniz süper ötesi güzel, tebrikler 24-11-2020 19:12:26
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Selamlar paylaşım harbiden iyi, sağolun , Aylin – 222
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 114
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun , ali – 258
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Emine – 183
Selamın aleyküm siten inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Kilis merkezden ben gaye. Mrb siteniz ciddiyim mükemmel, şukuladım 15-12-2020 22:41:52
Merhabalar sayfan yeminle hayran bıraktı, tebrikler
Bursa merkezden ben emin. Mrb siten cidden mükemmel, twitter da paylaştım 21-12-2020 18:48:36
merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkat çekici, saolun
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Merhaba web siteniz harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Hasan – 117
Bitlis merkezden ben Hasan. Selam web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-12-2020 22:37:30
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha mükemmel, tebrikler , gaye – 17
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Slm sayfan inanki mükemmel, saolun , ali – 246
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Merhabalar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler , ahmet – 279
Merhaba herkese sayfa inanılmaz hoşuma gitti, sağolun
Mardin dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Selam bu web sitesi harbiden çok güzel, saolun , elif yılmaz – 489
Iğdır merkezden ben doruk. Slm web siten süper ötesi güzel, teşekkürler 15-01-2021 14:52:24
Bursa dan kimler var. IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. . Merhabalar sayfanız yeminle dikkat çekici, şukuladım , – 158
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler , ahmet – 240
Muğla merkezden ben ziya. Mrb paylaşım inan ki mükemmel, sağolun 04-02-2021 10:05:45
Bu konu : ” IŞİD sınavdı, Amerikan Hakkı ürün. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , Hasan – 52
Mrb sayfa valla çok güzel, saolun