İspanya iyi bir yer gibi görünüyor, iyi görünüyor, ama ya da siyaset, birçok polis ve bir çok insan yozlaşmış, burada neler olduğunu biliyorum, ideolojileri bir siyasi partiye oy vermek için bir sebep olarak kullanıyorlar ve hangi seçimleri yaptıkları önemli değil. burada bir siyaset milyon avroyu çalabilir (bir avro bir dolardan fazla) ve onlara hiçbir şey olmaz, ancak Danimarka’da bir başkan 5 avro çaldı ve sonsuza kadar gobermentten çıkmak zorunda kaldı, BU BİR GÜVENLİK DEĞİL, BU DOĞRU Bu konuda yardıma ihtiyacımız var, bir rapçi şarkılarında doğruyu söylüyor ve şimdi ifade özgürlüğünün olduğu bir ülkede hapiste.
merhaba arkadaşlar paylaşım inanki çok güzel, saolun
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Selamlar siten harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 126
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım , hatice – 287
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Merhaba siten inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , doruk – 367
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , Emine – 164
Mrb sayfan inan ki dikkatimi çekti, saolun
Artvin merkezden ben memo. Selam herkese siten cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 19-02-2021 07:30:59
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Selam herkese siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 443
Selamın aleyküm sayfa ciddiyim hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 361
Adıyaman dan kimler var. İspanyol siyaseti bozuldu . Selam herkese siteniz valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ziya – 60
Kastamonu dan kimler var. İspanyol siyaseti bozuldu . selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, sağolun , Gürbüz – 496
Selam bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Selamlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 4
Bu konu : ” İspanyol siyaseti bozuldu ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler , Gürbüz – 62