Bir İtalyan bilim adamı, İtalyan koronavirüsünün bir şekilde daha güçlü veya farklı olduğu ya da dünyanın herhangi bir yerinde mümkün olabileceği komplosunu öldürmeye çalışıyor. Daha uzun ortalama yaşam beklentisi ile daha yüksek ölüm oranları arasında yüksek bir korelasyon vardır. İtalya’da doğrulanmış vakalardan 50 yaşın altındaki ölüm oranı sadece% 1,1’i temsil ediyor.
https://www.thelocal.it/20201124/explained-why-is-italys-covid-19-death-toll-so-high
Selamlar web sitesi süper ötesi iyi, twitter da paylaştım
Manisa merkezden ben doruk. Slm web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-11-2020 18:14:40
Bu konu : ” İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , Hasan – 161
Selam herkese bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun
İzmir merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-12-2020 10:05:36
selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Kars dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Merhaba herkese web siten vallaha çok iyi, şukuladım , Aylin – 267
Adana dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Mrb paylaşımın inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 225
Uşak dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Merhabalar sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , emin – 85
Merhaba herkese web siten inanki hayran edici, tebrikler
Yozgat dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Merhabalar bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , mehmet – 44
Tunceli merkezden ben ali. Selam herkese sayfa harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 30-12-2020 01:56:52
Merhabalar sayfa yeminle hayran edici, saolun
Balıkesir dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Selam herkese sayfanız inanılmaz çok güzel, face de paylaştım , elif yılmaz – 210
Muğla merkezden ben hatice. Selamın aleyküm paylaşımın valla iyi, şukuladım 11-01-2021 08:50:52
selamun aleyküm sayfa gerçekten çok iyi, teşekkürler
Elazığ dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Selamlar web siten inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler , ziya – 417
Bu konu : ” İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım , ziya – 183
Kırşehir dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , Emine – 74
Mrb web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım
Konya dan kimler var. İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. . Merhaba herkese sayfa inanki mükemmel, şukuladım , Emine – 403
Bu konu : ” İtalya, yüksek koronavirüs ölüm oranlarından ünlü bir şekilde etkilenmiştir. Artık 84 yıllık ortalama yaşam beklentisi nedeniyle olduğu kanıtlanmıştır. İtalya’daki korona kurbanlarının ortalama yaşı? 80 yaşındayım. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , hatice – 193
Adana merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-02-2021 17:57:36
Kastamonu merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, sağolun 14-02-2021 01:27:39
Mrb web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler