Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum.

Bütçede bir grid down türü senaryosu hazırlamak için ipuçları.

Hızlı ve Kirli Güç (5- $ 100):

Zaten bir arabanız varsa, jeneratör almayın, günlerce çalışabilecek mükemmel bir 12VDC güç kaynağınız var. Çoğu küçük araba, rölantide saatte yaklaşık 0.2 galon yakar, bu nedenle 15 galonluk bir tankla 3 gün boyunca iyi olacaksınız. Etrafınızdaki pilleri şarj ederek ürettiğiniz güçten faydalandığınızdan emin olun.

Otomobil ve kamyonlardaki stok alternatörlerinin çoğu, bir sonraki hile ile AC’ye dönüştürüldükten sonra yaklaşık 1200W ile yaklaşık 1200W sağlayabilecektir:

UPS yedek pilleri olan bir bilgisayar geri dönüşüm yeri bulun (Bunlar büyük olasılıkla bozuk pillere sahiptir ve aracınızın kullandığı 12VDC teknolojisini kullanır). Muhtemelen size bir tane verecekler ama onlara her biri 5,00 dolar teklif edip birkaç ev getirecekler. “Gerçek Sinüs Dalgası” olan herhangi bir şey bulursanız, 50 $ ‘a kadar ödeme yapmanız gerekir, çünkü güç daha temiz olacaktır ve LED ampuller kullanıyorsanız ışıkları daha az titremeye neden olabilir. Ne alabilirsen al.

UPS’i arabanıza bağlamak için DC kablolarını (kırmızı ve siyah) kısa (6 inç ve 10 ayar veya daha az) tutmanız gerekir. Zamanınız varsa, hızlı bir bağlantıyı kesin, kaputun altına kalıcı olarak takılı bırakabilirsiniz, böylece pul pul jumper kablo tarzı kelepçelere güvenmemeniz gerekir. XT90 konektörlerini (Amazon) Ring Terminalleri (Auto parts store) ile birlikte kullanıyorum.

Düzenli bir uzatma kablosu alın ve evinize takın. UPS’i elemanlardan koruyun ve sağduyunuzu kullanın.

Mülkünüz varsa, bu bir elektrikli çim biçme makinesi satın almak için iyi bir zamandır. Çoğu pilde pil başına 150WH – 300WH olacaktır (Telefonunuzu 15-30 kez şarj eder!). Kullandıkları voltajdan bağımsız olarak, ekipmanınızı çalıştırmak için ihtiyacınız olan voltajı aramak için DC’den DC’ye Yükseltme veya Buck dönüştürücü kullanabilirsiniz. Bu piller elektrikli bisikletlerde ve diğer birçok uygulamada da kullanılabilir. Harika bir yatırım. Ebay’de 3d baskılı adaptörler yapan satıcılar var, bu nedenle pilleri diğer kullanımlara uyarlamak için pillerinizdeki garantiyi geçersiz kılmak zorunda değilsiniz.

Bu bilgi yararlı olsaydı, lütfen yorum yapın ve bu kılavuz üzerinde çalışmaya devam edeceğim ve hatta bazı video şovları yapıp anlatacağım.

“Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum.” üzerine 77 yorum

  1. Kahramanmaraş merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfa inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 04-04-2020 00:13:48

    Cevapla
  2. Ağrı merkezden ben mehmet. Selamlar web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler 04-04-2020 02:02:02

    Cevapla
  3. Bingöl merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 04-04-2020 04:48:03

    Cevapla
  4. Kayseri merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 23:05:54

    Cevapla
  5. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siteniz vallaha billaha iyi, teşekkürler 20-04-2020 03:33:14

    Cevapla
  6. Nevşehir merkezden ben ali. Selam herkese web siten gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 04:27:22

    Cevapla
  7. Sivas merkezden ben ali. Mrb web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:53:32

    Cevapla
  8. Kilis merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 14-05-2020 14:09:00

    Cevapla
  9. Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 15-05-2020 02:18:20

    Cevapla
  10. Kırşehir merkezden ben Emine. Mrb sayfan harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 06-06-2020 17:07:00

    Cevapla
  11. Giresun merkezden ben banu. selamun aleyküm siteniz inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 08-06-2020 04:32:57

    Cevapla
  12. Amasya merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-06-2020 07:32:02

    Cevapla
  13. Amasya merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi gerçekten çok güzel, face de paylaştım 03-07-2020 15:29:02

    Cevapla
  14. Bartın merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım 11-07-2020 17:02:46

    Cevapla
  15. Iğdır merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 31-07-2020 00:04:28

    Cevapla
  16. Samsun merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten harbiden hayran edici, tebrikler 04-08-2020 19:34:57

    Cevapla
  17. Nevşehir merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki güzel, teraziye tıkladım 06-08-2020 23:31:52

    Cevapla
  18. Bolu merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 23-10-2020 07:50:43

    Cevapla
  19. Adıyaman merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-10-2020 05:01:42

    Cevapla
  20. Antalya merkezden ben emin. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz dikkat çekici, sağolun 21-11-2020 18:13:18

    Cevapla
  21. Antalya dan kimler var. Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum. . Mrb web siten harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler , emin – 63

    Cevapla
  22. Mardin merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siteniz harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 12-12-2020 05:11:03

    Cevapla
  23. Mersin dan kimler var. Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum. . Selamlar sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , Gürbüz – 458

    Cevapla
  24. Bu konu : ” Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfa cidden güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 230

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 257

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Izgara düşmesi durumunda. Bir bütçeyle “ev sertleştirme” için bir rehber üzerinde çalışıyorum. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 348

    Cevapla
  27. Kırşehir merkezden ben memo. Selam bu web sitesi yeminle hayran edici, şukuladım 15-01-2021 01:20:35

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link