Kategoriler
Genel

Japonya'ya seyahat etmem gerekir mi? İki hafta içinde gidiyorum ve dürüst olmak gerekirse davalar hızla artmadı ve virüs muhtemelen haberlerin ortaya çıkardığı kadar büyük bir anlaşma değil. Bence bu kötü bir borsa için bir bahane.

Demek istediğim, burada gerçekten kimse var mı veya onunla tanışan var mı?

Bu bir virüstür, yoğun bir nefes alma ve yüksek ateşiniz yoksa ve kalp atış hızınız 120'nin üzerindeyse hastaneye gitmeyin. Kelimenin tam anlamıyla 99,3 yüksek ateş değildir, 101'dir. Hastanedeki herkese bulaşmayın. Bu bir virüs, size tamiflu veya antibiyotik veremezler. Eğer septik iseniz, sıvı ve destekleyici oksijen verebilirler, ancak dürüst olmak gerekirse sadece evde kal ve karantinaya al

Bu virüsü Grip'ten daha kötü yapan şeyin ne olduğuna dair bir kanıt olmadığında herkesin neden bu konuda tersine döndüğünü anlamıyorum. Organları nasıl etkiler.

“Japonya'ya seyahat etmem gerekir mi? İki hafta içinde gidiyorum ve dürüst olmak gerekirse davalar hızla artmadı ve virüs muhtemelen haberlerin ortaya çıkardığı kadar büyük bir anlaşma değil. Bence bu kötü bir borsa için bir bahane.” için 163 yanıt

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız yeminle hayran bıraktı, sağolun 04-03-2020 18:30:38

Van merkezden ben doruk. Mrb sayfa cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 02:34:10

Zonguldak merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan cidden mükemmel, sağolun 09-03-2020 11:48:31

Ağrı merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız valla mükemmel, twitter da paylaştım 17-03-2020 07:25:23

Ardahan merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımınız cidden mükemmel, face de paylaştım 25-03-2020 20:59:08

Antalya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 31-03-2020 11:21:45

Sinop merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım 01-04-2020 18:20:42

Balıkesir merkezden ben ziya. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım 02-04-2020 11:58:29

Bilecik merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz inanılmaz hayran edici, şukuladım 15-04-2020 21:31:20

Erzurum merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımın vallaha iyi, twitter da paylaştım 17-04-2020 00:50:11

Manisa merkezden ben Gürbüz. Selamlar siteniz inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 19-04-2020 04:26:12

Kastamonu merkezden ben ziya. Slm siten inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 05:34:57

Çanakkale merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 21:55:17

Manisa merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 23-04-2020 20:08:49

Edirne merkezden ben Emine. Merhabalar web siten vallaha billaha mükemmel, tebrikler 05-05-2020 08:13:53

Şanlıurfa merkezden ben banu. Mrb paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-05-2020 07:02:34

Malatya merkezden ben Gürbüz. Slm sayfa yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 07-05-2020 05:29:32

Hatay merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım harbiden hoşuma gitti, şukuladım 19-05-2020 05:43:58

Kars merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-06-2020 01:43:38

Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 07-06-2020 01:43:41

Kocaeli merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-06-2020 01:43:43

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siteniz inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 07-06-2020 05:50:05

Kilis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, şukuladım 10-06-2020 08:12:45

Kastamonu merkezden ben Aylin. Selam sayfa inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 10-06-2020 08:12:56

Adana merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siteniz vallaha çok güzel, face de paylaştım 10-06-2020 14:28:46

Bayburt merkezden ben Aylin. Selam siteniz harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 10-06-2020 14:29:07

Kahramanmaraş merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 10-06-2020 14:29:20

Bartın merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz valla mükemmel, linkedinde paylaştım 10-06-2020 14:29:43

Aydın merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfanız harbiden hayran edici, twitter da paylaştım 10-06-2020 14:29:55

Adana merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi inanki güzel, şukuladım 11-06-2020 21:50:47

Yozgat merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-06-2020 21:50:51

Malatya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki mükemmel, face de paylaştım 11-06-2020 21:50:55

Balıkesir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-06-2020 21:50:57

Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım valla iyi, twitter da paylaştım 11-06-2020 21:50:58

Rize merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım 11-06-2020 21:51:02

Adıyaman merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden çok iyi, sağolun 11-06-2020 21:51:04

Muğla merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımın süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 11-06-2020 21:51:06

Antalya merkezden ben ziya. Selam paylaşımın valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-06-2020 21:51:08

Yalova merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-06-2020 21:51:12

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım 11-06-2020 21:51:14

Ardahan merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler 12-06-2020 06:52:38

Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, şukuladım 12-06-2020 06:52:44

Ardahan merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten güzel, teraziye tıkladım 12-06-2020 06:52:46

Eskişehir merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha çok iyi, tebrikler 12-06-2020 06:52:48

Tunceli merkezden ben Aylin. Selam web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 12-06-2020 14:57:11

Tunceli merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 12-06-2020 14:57:44

Bursa merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-06-2020 14:57:53

Manisa merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım 12-06-2020 14:57:58

Düzce merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfanız cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-06-2020 14:58:03

Erzurum merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siten ciddiyim güzel, teraziye tıkladım 12-06-2020 14:58:13

Sinop merkezden ben mehmet. Selam web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 12-06-2020 14:58:45

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım 12-06-2020 14:58:56

Konya merkezden ben doruk. Selamlar siteniz süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 12-06-2020 14:59:19

Adana merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfanız yeminle çok güzel, şukuladım 13-06-2020 03:29:57

Şanlıurfa merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 13-06-2020 03:31:59

Van merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım 13-06-2020 10:07:40

Burdur merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler 13-06-2020 10:08:23

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 13-06-2020 21:49:07

Edirne merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 13-06-2020 21:49:12

Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim iyi, sağolun 16-06-2020 07:38:30

Giresun merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 16-06-2020 15:41:01

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-06-2020 23:49:55

Antalya merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web sitesi yeminle mükemmel, facebookta paylaştım 16-06-2020 23:50:26

Kırşehir merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, saolun 16-06-2020 23:50:42

İstanbul merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 24-06-2020 02:20:28

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Selam web siteniz inan ki hayran edici, tebrikler 01-07-2020 12:42:57

Denizli merkezden ben gaye. Selam sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 02-07-2020 02:02:03

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir