Yayın Direktörü Jeffrey A. Tucker, American Institute for Economic Research. Kilitlemelerin covid-19’un yayılmasını önlemede etkili olduğu fikrini desteklemek için üretilen kanıt eksikliğini vurgulayan birçok materyal yayınlıyorlar. Bunlar muazzam ve benzeri görülmemiş önlemler ve şimdi dünya çapında pandemiyle mücadelede ne kadar etkili girişimlerimizi incelemek için neredeyse bir yıllık veriye sahip olduğumuza göre, bu önlemlerin etkili ve orantılı olup olmadığını tartışmanın doğru olduğunu düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=I2eGToUesmI&feature=youtu.be
… JHAMBFP tarafından gönderildi
[comments]
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. Selamlar web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , banu – 103
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. Merhaba web siteniz valla çok iyi, face de paylaştım , Gürbüz – 396
selam arkadaşlar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler
Manisa dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 458
Bingöl dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . Merhaba paylaşımın gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 477
Mardin dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten çok iyi, tebrikler , mehmet – 450
Muş dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . Selam herkese sayfanız inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , ali – 298
Kırklareli merkezden ben . selamun aleyküm bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 06-12-2020 16:10:41
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. Selam paylaşım vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 407
Selamın aleyküm sayfa inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 25
Malatya dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 189
Selam herkese paylaşımınız inan ki hayran edici, twitter da paylaştım
Aksaray merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siteniz inanki iyi, teraziye tıkladım 25-12-2020 08:40:44
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. Merhaba siten ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 178
Bilecik dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . Merhaba herkese paylaşım cidden iyi, teraziye tıkladım , mehmet – 446
Tekirdağ merkezden ben Emine. Selam herkese web sitesi vallaha billaha mükemmel, saolun 26-12-2020 19:41:10
Bu konu : ” Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi çok güzel, tebrikler , hatice – 380
Ardahan dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . merhaba arkadaşlar siten vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , ahmet – 469
Kastamonu merkezden ben banu. Selam herkese sayfan ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 11-01-2021 19:30:06
Nevşehir dan kimler var. Jeffrey A. Tucker, Covid, Lockdown Skepticism ve Sürü Bağışıklığı üzerine . merhaba arkadaşlar web siteniz inanki güzel, face de paylaştım , – 372
Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siten valla çok güzel, şukuladım 17-01-2021 11:32:33
Mrb siteniz valla dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selam paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun 08-02-2021 14:32:08
Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım