Kategoriler
Genel

Jeffrey Epstein ve hükümet örtüleri ile ilgili tüm nedenlerle, Prenses Diana'nın ölümünü (cinayet?) Hatırlattı. Bu davayı ayrıntılı olarak anlatan bir Youtube videosu yapmak istiyorum. Birkaç kaynağa baktım ama en saygın olanları saptayamadım. Herhangi bir ipucu ve yön?

Her şeyden önce, genel halkın bu konu hakkında ne hissettiği hakkında bir fikir edinmek istiyorum. Çoğu insan Jeffrey Epstein'ın kırıldığına inanıyor, ancak Prenses Diana'nın öldürüldüğünü söylemek konusunda daha isteksiz görünüyor. Bu konuda dün bir arkadaşımla konuşuyordum, bana on gözüm varmış gibi baktı ve bunun bir kaza olduğu konusunda ısrar etti.

Bunun basit bir kazadan başka bir şey olduğuna inanmaya daha meyilliyim. Ama tam olarak neydi?

Bir. Hamile olduğuna inanmıyorum. Bence Diana gibi cesur bir Prenses bile evlilik dışı bir çocuğa sahip olmayacaktı. En azından evlenene kadar beklerdi. Buna rağmen, Dodi Al-Fayed ile evlenmek kraliyet ailesinin bozulmamış imajı için büyük bir tehditti. Evliliğinden sonra, iki prens'e müslüman bir üvey kardeş verip vermediğini düşünün. Dünya sarsılacaktı.

İki. Aile / hükümet gerçekten cinayetini planladıysa, kaza anında emniyet kemeri takmaması tesadüf değil mi? Her zaman emniyet kemeri takıyordu, ama ne sebeple olursa olsun, o gece bir istisna değildi. Emniyet kemeri takıyorsa kaza onu öldürmemiş olabilir. Kazada sadece onu incitmek mi istiyorlardı? Yoksa işi sonradan mı taşımak istediler?

Bunlar benim düşündüğüm iki ana şey.

** Eğer biri beni saygın kaynaklar ve bilgiler doğrultusunda gösterebilirse, bunu çok takdir ediyorum. **

“Jeffrey Epstein ve hükümet örtüleri ile ilgili tüm nedenlerle, Prenses Diana'nın ölümünü (cinayet?) Hatırlattı. Bu davayı ayrıntılı olarak anlatan bir Youtube videosu yapmak istiyorum. Birkaç kaynağa baktım ama en saygın olanları saptayamadım. Herhangi bir ipucu ve yön?” için 85 yanıt

Bayburt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfan vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 08-01-2020 05:42:53

Mardin merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siten vallaha güzel, twitter da paylaştım 10-01-2020 01:30:44

Edirne merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfanız inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 12-01-2020 08:48:50

Kastamonu merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz harbiden hayran edici, tebrikler 20-01-2020 07:28:35

Manisa merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 07:28:37

Sinop merkezden ben Emine. Slm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 20-01-2020 07:28:39

Erzincan merkezden ben Emine. Selam bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 07:28:41

Kars merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 07:28:43

Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten vallaha dikkatimi çekti, saolun 21-01-2020 04:27:52

Mardin merkezden ben Gürbüz. Selam bu web sitesi cidden çok güzel, twitter da paylaştım 21-01-2020 04:28:03

Trabzon merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfanız vallaha çok güzel, sağolun 21-01-2020 04:28:09

Ardahan merkezden ben ali. Mrb web siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 22-01-2020 12:24:00

Bingöl merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 22-01-2020 12:24:12

Artvin merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 22-01-2020 12:24:16

Çorum merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 22-01-2020 12:24:21

Burdur merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-01-2020 21:02:35

Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selamlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 25-01-2020 12:44:06

Denizli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız valla hoşuma gitti, teşekkürler 25-01-2020 12:44:13

Samsun merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfan gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım 25-01-2020 12:44:18

Uşak merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 25-01-2020 19:49:46

Niğde merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz yeminle iyi, face de paylaştım 25-01-2020 19:49:48

Kayseri merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siten valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-01-2020 19:49:50

Sakarya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım 25-01-2020 19:49:52

İstanbul merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:49:54

Kars merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımın gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 25-01-2020 19:50:06

Samsun merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 25-01-2020 19:50:08

Sakarya merkezden ben gaye. Mrb sayfan süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 25-01-2020 19:50:10

Kırıkkale merkezden ben ziya. Merhaba herkese bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 30-01-2020 03:28:51

Kırşehir merkezden ben banu. Merhaba herkese siten yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-02-2020 16:38:49

Niğde merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim mükemmel, teşekkürler 07-02-2020 12:13:39

Bayburt merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 15-02-2020 16:08:46

Siirt merkezden ben Emine. Selam herkese sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 15-02-2020 23:16:46

Kütahya merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, twitter da paylaştım 24-02-2020 18:07:45

Aydın merkezden ben Emine. Selam paylaşım harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 03-03-2020 11:36:54

Sakarya merkezden ben ziya. Selam herkese web siten cidden çok iyi, şukuladım 04-03-2020 19:43:26

Yalova merkezden ben banu. Slm paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım 06-03-2020 18:59:44

Konya merkezden ben ali. selam arkadaşlar siteniz valla çok güzel, facebookta paylaştım 08-03-2020 15:58:16

Trabzon merkezden ben Emine. Slm web sitesi vallaha hayran edici, şukuladım 09-03-2020 20:47:09

Kırklareli merkezden ben gaye. Selamlar siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-03-2020 18:03:38

Tokat merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 20-03-2020 04:47:22

Bitlis merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz harbiden iyi, face de paylaştım 26-03-2020 16:28:43

Kars merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz süper ötesi hayran edici, tebrikler 29-03-2020 06:53:22

Elazığ merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfan inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 01-04-2020 21:55:43

Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz harbiden güzel, facebookta paylaştım 04-04-2020 21:19:48

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir