Kategoriler
Genel

Jimmy Dore Chris Hedges Michael Moore sansür ve gölge bu yorumu yasakladı röportajlar

Kaynak: https://youtu.be/i1bHY5ziq4o

Yorum Yap:

Memelilerin% 4’ü vahşi,% 4’ü yenilenebilir, 30 yılda% 50 artar, 15 yılda% 30 artar + 10 yıl içinde tüm yakıtın% 50’sini yakmayı bırakmalıyız veya kütle yok oluşu ve sera toprakları kaçak olur + 2040’a kadar, enerjinin% 145’i yenilenebilir ve araçların% 10’u elektrik olacak ve hem emisyonlar hem de enerji kullanımı artacak + Ara: Loki’nin İntikamı Daraltma Grafikleri

Dürüst olmak gerekirse bu adamların kendileriyle nasıl yaşadıklarını bilmiyorum.

“Jimmy Dore Chris Hedges Michael Moore sansür ve gölge bu yorumu yasakladı röportajlar” için 39 yanıt

Kırşehir merkezden ben Emine. Selam siten vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 20-06-2020 03:39:50

Çanakkale merkezden ben banu. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 01-07-2020 13:19:23

Iğdır merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımın gerçekten güzel, facebookta paylaştım 02-07-2020 08:25:00

Tunceli merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 10-07-2020 13:06:46

Samsun merkezden ben ali. Slm web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 15-07-2020 13:54:24

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 15-07-2020 20:15:24

Muğla merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfa cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-07-2020 15:46:42

Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım 18-07-2020 14:30:32

Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 18-07-2020 22:29:53

Giresun merkezden ben doruk. selamun aleyküm siteniz gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-07-2020 20:39:02

Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 27-07-2020 07:21:06

Sakarya merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfan vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım 27-07-2020 18:34:42

Siirt merkezden ben Aylin. Mrb siteniz inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 02:00:26

Kütahya merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 16-08-2020 13:21:55

Diyarbakır merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-08-2020 05:03:25

Kayseri merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-08-2020 12:57:34

Denizli merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım cidden çok iyi, sağolun 06-09-2020 21:57:10

Trabzon merkezden ben doruk. Mrb paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 08-09-2020 19:49:47

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir